- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
- Konu Sahibi meryem6yrr
kızlar merhaba benim eşimin sperm testinde ileri hareketlilik sıfır aşılama olurmu bu durumda bilen varmı direk tüp bebekmi derler acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama bu ay olamadım gününü falan tutturamadık çatlatma iğnesi kullandım sadece bu ay. Yaptırmadım yarın sabah da idrar testi yaparım onda da çift çizgi çıkarsa kan testi yaparım heralde. Ama tabi regl olmazsamKan testi yaptırdın mı aşılamayı ne zaman olmuştun canım?
Canım ben hiç bilemiyorumkızlar merhaba benim eşimin sperm testinde ileri hareketlilik sıfır aşılama olurmu bu durumda bilen varmı direk tüp bebekmi derler acaba
Tam canım sağol cvp verdiğin için teşekkürlerCanım ben hiç bilemiyorum
Aynen öyle boşuna ilaç kullandım kist olusabılır dedı doktor olusursa da ocak ayına falan kalacak buyuk ıhtımalleAa öyle mitüp bebek de sonraki döngüye kaldı o zaman değil mi?
Büyük ihtimalle tüp bebekCanım ben hiç bilemiyorum
Bi doktora gittik elle muayenede varıkosel teşhisi koydu ultrosonda çıkmadı şimdi hacettepeye gidiyoruz varıkosel derse ameliyatla düzelmezmiBüyük ihtimalle tüp bebek ☹
Varikosel çok basit bir ameliyat. Benim arkadaşımın eşi oldu hemen o ay da hamile kaldı :)Bi doktora gittik elle muayenede varıkosel teşhisi koydu ultrosonda çıkmadı şimdi hacettepeye gidiyoruz varıkosel derse ameliyatla düzelmezmi
Anladım şekerim hayırlısı bakalımAynen öyle boşuna ilaç kullandım kist olusabılır dedı doktor olusursa da ocak ayına falan kalacak buyuk ıhtımalle
Kesin varıkosel deseler ameliyat olacakda net bişey demiyolarVarikosel çok basit bir ameliyat. Benim arkadaşımın eşi oldu hemen o ay da hamile kaldı :)
Durum nedir bende 18 kasımda yaptırdım beklemedeyimŞekerler selam
Doktorum bu ay aşılama yapalım dedi, ben ona hazırlanıyorum ancak yol arkadaşı arıyorum burdan
Var mı Kasım ayında aşılama yaptıracak olanDestek olalım birbirimize haberleşelerim batları da yazalım buraya. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz kim hepimiz yazalım belki fikir olur.
Hadi bakalım herkes bebişine kavuşsun inşallah
M meryem6yrrbat 24 kasım
Ben pes ettim ilk ve son denemem olduOlsun hiç moral bozmak yok :) bir sonraki neden olmasın bence olacak
Ben pes ettim ilk ve son denemem oldu![]()
Canım noldu son durum ne ?Kesin varıkosel deseler ameliyat olacakda net bişey demiyolar
Yaa neden öyle diyosun. Allahtan ümit kesilmez :) bak biz 1 yılı geçti uğraşıyoruz, hiç ümitsizliğe kapılmadım nasibimizde varsa olacakBen pes ettim ilk ve son denemem oldu![]()