• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba benim eşimin sperm testinde ileri hareketlilik sıfır aşılama olurmu bu durumda bilen varmı direk tüp bebekmi derler acaba

Kan testi yaptırdın mı aşılamayı ne zaman olmuştun canım?
Aşılama bu ay olamadım gününü falan tutturamadık çatlatma iğnesi kullandım sadece bu ay. Yaptırmadım yarın sabah da idrar testi yaparım onda da çift çizgi çıkarsa kan testi yaparım heralde. Ama tabi regl olmazsam :(

Günaydın kızlar benden size negatif haberini vereyim maalesef tutmadı.Umarım geri kalanlar güzel haberlerini verirler :dua:

Şekerler selam 😊
Doktorum bu ay aşılama yapalım dedi, ben ona hazırlanıyorum ancak yol arkadaşı arıyorum burdan 😊

Var mı Kasım ayında aşılama yaptıracak olan :emir_bebek: Destek olalım birbirimize haberleşelerim batları da yazalım buraya. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz kim hepimiz yazalım belki fikir olur.
Hadi bakalım herkes bebişine kavuşsun inşallah:halay::anneadayı:

M meryem6yrr 📌bat 24 kasım
Durum nedir bende 18 kasımda yaptırdım beklemedeyim

Merhaba kasım 25 de aşılamam oldu bügün 12 günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ama çok hafif pembelik var sizde bakarmısınız benmi görüyorum bitek kafayımı yedim yoksa aşılamadan kimsenin haberi yok şuan soramıyorum çevreme normalde sonuçu salı öğrenicem ama duramadım adet 2 gün geçikti sadece.
Screenshot_20191207-154809_WhatsApp.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20191207-154802_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20191207-154802_WhatsApp.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 20
Back