• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 13 Kasımda aşılama oldum. Bugün regl günüm normalde ama sanki olacakmışım gibi hafif sancı var :KK43:
İnşallah regl olmazsın kuzum, yerleşme sancısı falandır belki :) aşılamadan kaç gün sonra belli oluyor? Ben daha yaptırmadım bilmiyorum o yüzden

İnşallah regl olmazsın kuzum, yerleşme sancısı falandır belki :) aşılamadan kaç gün sonra belli oluyor? Ben daha yaptırmadım bilmiyorum o yüzden

İnşallah güzel sancıdır :) Aşılamadan sonra 15. gün kan testi yap dedi doktor ama sabırsızlık var acaba 10. gün bu hafta sonu yapsam mı diyorum ama bildiğin adet sancısı gibi sancılarım var. Benimle birlikte aşılama olan bir arkadaş ile görüşüyorum onunda aynı hatta daha fazla sancısı varmış regl günüde değil onun anlamadım gitti

İnşallah güzel sancıdır :) Aşılamadan sonra 15. gün kan testi yap dedi doktor ama sabırsızlık var acaba 10. gün bu hafta sonu yapsam mı diyorum ama bildiğin adet sancısı gibi sancılarım var. Benimle birlikte aşılama olan bir arkadaş ile görüşüyorum onunda aynı hatta daha fazla sancısı varmış regl günüde değil onun anlamadım gitti
Ben o hatayı yaptım, pozitif çıktı ancak iğneden dolayıymış :( büyük hayal kırıklığı yaşadım sabret az kalmış :)

Ben o hatayı yaptım, pozitif çıktı ancak iğneden dolayıymış :KK43: büyük hayal kırıklığı yaşadım sabret az kalmış :)
Resmen gün sayıyorum şuan ya P.tesi yaparım diye düşünüyorum bugün aşılma günü ile birlikte 10. günüm ama günler geçmiyor gibi :) Çok fazla korku var içimde olumsuz sonuç alırsam diye aslında tutmayacak kafasındayım neden böyle ikilimliyim bilemiyorum ara ara adet olucam gibi aslında bugünde 4 günü geçti

Malesef aşılama günü eşimin spermıogramı cok düşük çıktı ve iptal oldu tüp bebege yönelecegiz
Aa öyle mi 😢 tüp bebek de sonraki döngüye kaldı o zaman
Resmen gün sayıyorum şuan ya P.tesi yaparım diye düşünüyorum bugün aşılma günü ile birlikte 10. günüm ama günler geçmiyor gibi :) Çok fazla korku var içimde olumsuz sonuç alırsam diye aslında tutmayacak kafasındayım neden böyle ikilimliyim bilemiyorum ara ara adet olucam gibi aslında bugünde 4 günü geçti
şekerim naptın 😍😍

Aa öyle mi 😢 tüp bebek de sonraki döngüye kaldı o zaman

şekerim naptın 😍😍
Ben hala yapamadım yapamıyorum korkumdan yaa aşılama öncelerinde 1 gün gecikme yaşadığım vakitler anında idrar testi yapardım şuan yok elim varmıyor 15 günü doldurayım diye bekliyorum :) Ama arada adet olacak gibi oluyorum nedense

Ben hala yapamadım yapamıyorum korkumdan yaa aşılama öncelerinde 1 gün gecikme yaşadığım vakitler anında idrar testi yapardım şuan yok elim varmıyor 15 günü doldurayım diye bekliyorum :) Ama arada adet olacak gibi oluyorum nedense
İyi bakalım inşallah güzel haberi verirsin bize hayırlısıyla :) ben de sabah test yapmıştım şimdi gözüm ilişti. Çok saat geçti o yüzden heyecanlanmadım ama içim de bi hoş oldu
102AB401-9FDE-47AE-829A-7A21D0D73024.jpeg

Back