- 31 Temmuz 2019
- 246
- 215
- 18
- 34
- Konu Sahibi meryem6yrr
-
Şekerler selam
Doktorum bu ay aşılama yapalım dedi, ben ona hazırlanıyorum ancak yol arkadaşı arıyorum burdan
Var mı Kasım ayında aşılama yaptıracak olanDestek olalım birbirimize haberleşelerim batları da yazalım buraya. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz kim hepimiz yazalım belki fikir olur.
Hadi bakalım herkes bebişine kavuşsun inşallah
M meryem6yrrbat 24 kasım
Hıımm öyle mi oluyormuş ben de öğrenmiş oldumMerhaba,
Benim 2 aydır aşılamam iptal ediliyor. Bu hafta yada haftaya aşılamam iptal edilmez ise olacak Allahın izniyle. İlk gidişimle Fostimon ile letu kullandım çok fazla yumurta gelişimi oldu çoğul gebelik oluşabilceğinden iptal edildi. 2. kez gittiğimde geçen aydan çatlamayan yumurtam kaldığından ve aşılama yapılırsa kise döner denildi o nedenle iptal edildi. Şuan ilaçsız kontrollere gidiyorum normal her şey yolunda perşembe kontrolum var
Hımm tabi sperm kalitesi için erkeğin sağlıklı olması gerekiyor dimi? Ondan dolayı iptal olduMErhaba
Bende adet olmayı bekliyorum kontrole gitmek için geçen ay eşim rahatsızlandığ ı için iptal olmuştu.Bu ayda vardır bi hikmet diyorum bakalımm
Yok canım eşimin bacağında kırık oldu ondan iptal oldu allaha şükür sorunumuz yok hatta 2 kere de kimyasal gebelik yaşadım ama sağlıklı gebelik oluşmadığı için artık tedaviyr başladıkk rabbimm hepimizi ugraştırmadan nasip etsin yarın regl olmam gerwkiyor sonra kontrole gidicemHımm tabi sperm kalitesi için erkeğin sağlıklı olması gerekiyor dimi? Ondan dolayı iptal oldu
Aa çok geçmiş olsunYok canım eşimin bacağında kırık oldu ondan iptal oldu allaha şükür sorunumuz yok hatta 2 kere de kimyasal gebelik yaşadım ama sağlıklı gebelik oluşmadığı için artık tedaviyr başladıkk rabbimm hepimizi ugraştırmadan nasip etsin yarın regl olmam gerwkiyor sonra kontrole gidicem
Neden korkuyosun kuzumbenimde ilk olucak canım acayip korkuyo insan bu ay direk olsa mesela hiç ugraşmasak kokrmasakk
Rabbim nasip etsin inşallahh
inşallah ilk seferde tutar da kimse bu stresli anlara geri dönmez bende yarın ilk kontolüme gidicem bakalım ne diycek doktor eğer sorun yoksa bende ilk aşılamamı yaptırıcam bu ayAa çok geçmiş olsunbenim de reglim bitti bu aşılama yapıcaz inşallah tutar ilk olacak
nilmem korku endişe heycan merak aslında tüm hisler içindeyiimmNeden korkuyosun kuzum
Naptın canım yaptınız mı aşılamainşallah ilk seferde tutar da kimse bu stresli anlara geri dönmez bende yarın ilk kontolüme gidicem bakalım ne diycek doktor eğer sorun yoksa bende ilk aşılamamı yaptırıcam bu ay
Yok cnm ptesi ilk kontole gittim femara kullanıcam 5 gün ctesi tekrar kontrolüm var haftaya çarşamba perşembe olur gibi geliyo hakkımızda hayırlısı olsunNaptın canım yaptınız mı aşılama
Ben de kasım 5 te aşılama oldum heyecandan ölecemmm doktorum 19 kasımda kan tahlili için gitmemi söylemişti ama ben dayanamayıp dün gece gittim ve testte 1.93 çıktı beta bu yeterli değil galibaŞekerler selam
Doktorum bu ay aşılama yapalım dedi, ben ona hazırlanıyorum ancak yol arkadaşı arıyorum burdan
Var mı Kasım ayında aşılama yaptıracak olanDestek olalım birbirimize haberleşelerim batları da yazalım buraya. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz kim hepimiz yazalım belki fikir olur.
Hadi bakalım herkes bebişine kavuşsun inşallah
M meryem6yrrbat 24 kasım
Çok erken yaptırmışsın canım sen yine 19 nu belleBen de kasım 5 te aşılama oldum heyecandan ölecemmm doktorum 19 kasımda kan tahlili için gitmemi söylemişti ama ben dayanamayıp dün gece gittim ve testte 1.93 çıktı beta bu yeterli değil galiba
Bugün idrarı mı yaptıktan sonra tuvalet kağıdında çok hafif bi pembelik vardıÇok erken yaptırmışsın canım sen yine 19 nu belle
Pek bir fikrim yok ama istersen doktoruna danış istersenBugün idrarı mı yaptıktan sonra tuvalet kağıdında çok hafif bi pembelik vardıbu normal değil galiba demi ...
193 yeterli değil ama 19u oldu :) naptın regl oldun mu yoksa bebiş mi var :)Ben de kasım 5 te aşılama oldum heyecandan ölecemmm doktorum 19 kasımda kan tahlili için gitmemi söylemişti ama ben dayanamayıp dün gece gittim ve testte 1.93 çıktı beta bu yeterli değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?