• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meryem6yrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
246
215
18
34
Şekerler selam 😊
Doktorum bu ay aşılama yapalım dedi, ben ona hazırlanıyorum ancak yol arkadaşı arıyorum burdan 😊

Var mı Kasım ayında aşılama yaptıracak olan :emir_bebek: Destek olalım birbirimize haberleşelerim batları da yazalım buraya. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz kim hepimiz yazalım belki fikir olur.
Hadi bakalım herkes bebişine kavuşsun inşallah:halay::anneadayı:

M meryem6yrr 📌bat 24 kasım

Şekerler selam 😊
Doktorum bu ay aşılama yapalım dedi, ben ona hazırlanıyorum ancak yol arkadaşı arıyorum burdan 😊

Var mı Kasım ayında aşılama yaptıracak olan :emir_bebek: Destek olalım birbirimize haberleşelerim batları da yazalım buraya. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz, doktorunuz kim hepimiz yazalım belki fikir olur.

Merhaba,
Benim 2 aydır aşılamam iptal ediliyor. Bu hafta yada haftaya aşılamam iptal edilmez ise olacak Allahın izniyle. İlk gidişimle Fostimon ile letu kullandım çok fazla yumurta gelişimi oldu çoğul gebelik oluşabilceğinden iptal edildi. 2. kez gittiğimde geçen aydan çatlamayan yumurtam kaldığından ve aşılama yapılırsa kise döner denildi o nedenle iptal edildi. Şuan ilaçsız kontrollere gidiyorum normal her şey yolunda perşembe kontrolum var

MErhaba

Bende adet olmayı bekliyorum kontrole gitmek için geçen ay eşim rahatsızlandığ ı için iptal olmuştu.Bu ayda vardır bi hikmet diyorum bakalımm

Merhaba,
Benim 2 aydır aşılamam iptal ediliyor. Bu hafta yada haftaya aşılamam iptal edilmez ise olacak Allahın izniyle. İlk gidişimle Fostimon ile letu kullandım çok fazla yumurta gelişimi oldu çoğul gebelik oluşabilceğinden iptal edildi. 2. kez gittiğimde geçen aydan çatlamayan yumurtam kaldığından ve aşılama yapılırsa kise döner denildi o nedenle iptal edildi. Şuan ilaçsız kontrollere gidiyorum normal her şey yolunda perşembe kontrolum var
Hıımm öyle mi oluyormuş ben de öğrenmiş oldum 😊 Vardır bunda da bir hayır inşallah ilk aşılamada tutar da güzel haberi verirsin burdan 😊 benim de Perşembe randevum var aşılamaya kesin karar verirsek heralde gün falan söyleyecek doktor. O işler de nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Hımm tabi sperm kalitesi için erkeğin sağlıklı olması gerekiyor dimi? Ondan dolayı iptal oldu
Yok canım eşimin bacağında kırık oldu ondan iptal oldu allaha şükür sorunumuz yok hatta 2 kere de kimyasal gebelik yaşadım ama sağlıklı gebelik oluşmadığı için artık tedaviyr başladıkk rabbimm hepimizi ugraştırmadan nasip etsin yarın regl olmam gerwkiyor sonra kontrole gidicem

Yok canım eşimin bacağında kırık oldu ondan iptal oldu allaha şükür sorunumuz yok hatta 2 kere de kimyasal gebelik yaşadım ama sağlıklı gebelik oluşmadığı için artık tedaviyr başladıkk rabbimm hepimizi ugraştırmadan nasip etsin yarın regl olmam gerwkiyor sonra kontrole gidicem
Aa çok geçmiş olsun 😔 benim de reglim bitti bu aşılama yapıcaz inşallah tutar ilk olacak

benimde ilk olucak canım acayip korkuyo insan bu ay direk olsa mesela hiç ugraşmasak kokrmasakk
Rabbim nasip etsin inşallahh

Aa çok geçmiş olsun 😔 benim de reglim bitti bu aşılama yapıcaz inşallah tutar ilk olacak
inşallah ilk seferde tutar da kimse bu stresli anlara geri dönmez bende yarın ilk kontolüme gidicem bakalım ne diycek doktor eğer sorun yoksa bende ilk aşılamamı yaptırıcam bu ay

Şekerler selam 😊

Ben de kasım 5 te aşılama oldum heyecandan ölecemmm doktorum 19 kasımda kan tahlili için gitmemi söylemişti ama ben dayanamayıp dün gece gittim ve testte 1.93 çıktı beta bu yeterli değil galiba 😢

Bende 13 Kasımda aşılama oldum. Bugün regl günüm normalde ama sanki olacakmışım gibi hafif sancı var :(

Back