Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıranlar ve pozitif sonuç alanlar buraya 🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru söylüyorsun tutmazsa bir kere daha deneyip kenarda tutmak için hazırlayabilirim raporu evet garanti yok gerçekten bir tane kendiliğinden oldu onu da kalp atışı duymak için gittik kalp durduğunu öğrendik ben birde kür kullandım belki onunda etkisi olabilir

Düşüğün üstünden ne kadar geçti peki? Allah tekrarını yaşatmasın

5 ay oldu Allah kimseye yaşatmasın haftlarca kendimi korumaya devam etmiştim piskolojik olarak rabbim birdaha yaşatmasın hayırlı evlat nasip etsin

İlk aşılamam oldu.. 3 asılama sonrası tüp bebek raporu cıkacak
Merhaba ben ilk aşılamami yaptiracagim da olumsuz sonuclanirsa tüp bebek icin gec kalmak istemiyorum. Tup bebek raporu devlette yaptırmak ıcin mi çıkartılıyor. Birde asilamalar özelde olup devlette tup bebek yaptırılabilir mi bu konulara cok yabancıyım hep özel düşündüğüm icin devlet hastanesi prosedürünü hic bilmiyorum

Söyle eğerki devlette yaptırcaksın tüp bebeği iki aşılama sartı istiyor sonra tüp raporu cıkıyor o da yine aynı yerde yaptırmak zorundasın aşılamayı da ...

Söyle eğerki devlette yaptırcaksın tüp bebeği iki aşılama sartı istiyor sonra tüp raporu cıkıyor o da yine aynı yerde yaptırmak zorundasın aşılamayı da ...
Eğer aşılamayı devlet yaptırıp rapor alıp sonra tutmazsa tüp bebek raporu cıkarıp raporlu tüp bebek raporu geçen özel merkezler var orda da yaptırabilirsin..

Merhabalar öncelikle tebrik ederim nerde yaptırdınız tüp bebeği ve sıkıntı neydi bende de pko var 1 kez aşılama yapıldı ve negatif

Merhabalar öncelikle tebrik ederim nerde yaptırdınız tüp bebeği ve sıkıntı neydi bende de pko var 1 kez aşılama yapıldı ve negatif
Acıbadem Maslak'ta yapıldı. Amh düşük benim başka sorunumuz yok çok şükür.

Merhaba hamilesiniz sanırım siz hangi tedavi ile hamile kaldınız acaba

Merhaba benimde amh düşük direk rapor alırım sanıyordum ancak rapor için ultrasondada 2-3 yumurta görmesi lazımmış bende 14 yumurta göründüğü için amh tek başına geçerli değil rapor veremeyiz dediler

Benim o kadar çıkmıyor canım ya 2 3 anca zaten

Mrb amh kaçtı sizin bide neler tükettiniz rica etsem bana da soylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…