- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Anladım canm saol aynen öyleBen geceden sürahiye su dolduruyon ağzına kadar bir top bitkiyi içine atıyorsun
Sabah akşam olmak şartıyla günde 2 bardak içiyorsun
Eşime de içirmiştimama eşimin değerleri benden iyi valla ama yine de içirdim
Bitti yine yaptım sabah akşam içtim
Ama rahim filmi çekildim tüplerimin ikiside açık sıkıntı yok hormonlarımda çok iyi
Artık rabbime kalmış gerisi
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim skıntı vermesin maşAllah..Merhaba,
BAT.10.11.2020
6.gebelik
Folik asit kullanımı,ecopirin,beslenmeme dikkat ediyorum.
3 yıl 3aylik evliyim.
Gebeliği zorlaştıran bir durum yok şuan.
Yumurtama dönemine yakın yaş ve kuru incir yedim.
Birde önemli bir bilgi daha paylaşmak istiyorum.Herkes 14.günde yumurtlamıyor.Regli dönemimizin süresi,stres ,beslenme ,çevresel faktörler yumurtlama döneminin seyrinin değişmesine sebep olabiliyor.
Anladım canım hayırlısı olsunHoşbuldummm , daha yeni denemeye başladığımız için gitmedim doktora
Merhaba , bilgilendirme için teşekkürler. Evet ilacın kullanım talimatında da kutu bitmeden bırakmayın yazıyor ama ben burakıverdim daha 15 gün varkenDoktora gideyim en iyisi ben. Bir şey soracağım folik asit doktorun mu yazdığı bir şey yoksa eczaneden alınabiliniyormu direk ?
MaşAllah ozaman 1 bucuk aylım falan var bebişin canım Rabbim bağışlasınKoyde oldugumuz için gidemiyoruz çarsamva gidicem kan vermeye adetım 7 gun geçikti gebelik testim hep cift çizgi son adet tarıhım 20 Eylül
Hoşgeldin canım Rabbim gönlüne göre versin inşAllah BAT nedir ?Merhaba kizlar ben 27 yaşındayım 1 aydır bebek istiyorum doktor kontrolünde prolaktin yüksek çıktı şimdi ilaç kullanıyorum inşallah bu ay olur hamilelik
Anladım canım Rabbim bida yaşatmasın inşAllah.. ilaç flan verdimi dr. ?Adetlerim olduğum ilk günden beri düzensiz maalesef.düşüklerimden dolayı genetiğe gittik pıhtılaşma çıktı tam bi yıl oldu düşüğün üstünden bakalım nasipte varsa olur inş
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. Rabbim bida yaşatmasın.. dr. Görüştün mü ? Bat nedir ?Merhaba 23 yaşındayım 13 aylık evliyim bir düşük yaşadım 5 aydır tekrardan deniyoruz bu ay ovulasyon testi kullanamaya başladım fakat kafam daha çok karıştı inşallah biran önce hepimizin kucaklarımiz dolar
Doktorla görüşmedim henüz bu ay ovulasyonla deniyorumHoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. Rabbim bida yaşatmasın.. dr. Görüştün mü ? Bat nedir ?
Hoşbulduk canım bat Kasım 18Hoşgeldin canım Rabbim gönlüne göre versin inşAllah BAT nedir ?
17 kasım:)Bat tarihin ne canm?
Anladım canım inşAllah yüzün güler bu ayDoktorla görüşmedim henüz bu ay ovulasyonla deniyorum
Insallah yeni yaşına bebeğinle girersinama benim bu aydan umudum kalmadi pek..hala ovu testinde pik göremedim. Ilk kez boyle oluyo. Fazla stres yaptim sanırım .nasip
Amin inşallah canım.folik asit ve coraspin verdi gebelik öncesi için gebelik olduğunda iğneye başakyacakAnladım canım Rabbim bida yaşatmasın inşAllah.. ilaç flan verdimi dr. ?
Anladım canım bu düşükten sonra testler için nereye başvurdun dr. Yapıyorum diyo ama ben kendim ilgilenmek istiyorumAmin inşallah canım.folik asit ve coraspin verdi gebelik öncesi için gebelik olduğunda iğneye başakyacak
Evet canm ilk folbiol sonra folidace şimdi folidays değiştirmeyi düşünüyorumhanımlar folik asit kullanıyor musunuz ?
Hoşgeldim canım.. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah bekliyoruz haberiniAyy bat tarihimiz aynı hadi inşallah kuzum ve bat tarihim benim doğum günüm inşallah gebelik olurda doğum günümde herkese bu müjdeyi vermeyi nasip eder rabbim