Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canm saol aynen öyle

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim skıntı vermesin maşAllah..

Anladım canım hayırlısı olsun

Merhaba 23 yaşındayım 13 aylık evliyim bir düşük yaşadım 5 aydır tekrardan deniyoruz bu ay ovulasyon testi kullanamaya başladım fakat kafam daha çok karıştı inşallah biran önce hepimizin kucaklarımiz dolar

Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. Rabbim bida yaşatmasın.. dr. Görüştün mü ? Bat nedir ?

Insallah yeni yaşına bebeğinle girersin ama benim bu aydan umudum kalmadi pek..hala ovu testinde pik göremedim. Ilk kez boyle oluyo. Fazla stres yaptim sanırım .nasip

Amiiiiin inşallah canım benimmmm , eğer sendede pko varsa ovulasyon testini kesinlikle önermem kafayı yedirdi bana bu ovu testleri sen her iki güne bi ilişkini yaşa gerisini allaha bırak stres yapma kuzum inşallah bu ah başarıcaz

Merhaba. Bat tarihi:10.11.2020 ilk çocuk gebelik için 4‐5 sefer kolomen+çatlama iğnesi kullandık #çikolata kistim var 3.5 cm. 3 yıldır evliyim ve hiç korunmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…