- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 27
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.361
Amin canım ben acaba kist falanmıki diye kotkuyorum kistim olmadı h şükür naısl olur bilmiyorum araştırdığım kadarıyla korktum sadece ama ağrım var ya belim ve kasıklarım sanki şuan adetim ve sancım var öyle sancı çekiyorum Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallahKese ancak belirgin oluyormuş 3 aylıkta fln ..
Canım benim belirtilerim yoktu regl sonrası başladı herşey hatta şuanda bile yok gibi bişey .. kişiden kişiye değişiklik gösteriyor zaten rabbim kucağını boş bırakmasın ..
Doktora gidip kan verin bence hemenAslında regl gününden 3 gün öncesine yapmıştım ama negatifti öyle olunca umudumu kaybetmiş gibiydim sonra regl günü geçti dedim ertesi gün gelir regl fln sonra o günüde geçti 3. Günü yaptım ama hep akşama denk geldi test denemelerim silik çıktı var yok gibi sonra ertesi gün yani sürekli silik çıktı artık bunaldım bende acaba yokmu diye çünkü erken gebeliklerde silik çıkıyordu araştırdığımdada bazı kadınlar buharlaşıyor o yüzden silik çıkıyor yazmışlardı benimde umudum tükenmişti o yorumları okuduğumda.. şuan8. Günümdeyim gecikme olarak bakalım haftaya net çıkar diyorlar ama beklicem ben ...
Geç döllenme yaşadım ben 6haftalıkken falan görünüyor keseKese ancak belirgin oluyormuş 3 aylıkta fln ..
Canım benim belirtilerim yoktu regl sonrası başladı herşey hatta şuanda bile yok gibi bişey .. kişiden kişiye değişiklik gösteriyor zaten rabbim kucağını boş bırakmasın ..
Amin inşallahAmin canım ben acaba kist falanmıki diye kotkuyorum kistim olmadı h şükür naısl olur bilmiyorum araştırdığım kadarıyla korktum sadece ama ağrım var ya belim ve kasıklarım sanki şuan adetim ve sancım var öyle sancı çekiyorum Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sanırım bendede geç döllenme ..Geç döllenme yaşadım ben 6haftalıkken falan görünüyor kese
Yavrum yanlış anlama ama kim veriyor sana bu akılları? Bir kadın dogum Dr asistani olarak söylüyorum 3 aylık kesemi belli olur nerdeyse cinsiyet belli oluyo o dnmlerde 16-18 hafta arası.bide sen yanlış hesaplıyosn adetin bir hafta geçmiş degerin düşük çıkmasıda normal katlıyarak artacak.başkarınn dedikleriyle hareket etme bence bir drla görüş en kısa süredeKese ancak belirgin oluyormuş 3 aylıkta fln ..
Şu yorumunu okuyunca çok kızdım sana alalh askna sana bu akılları verenler nerde yaşıyor? Her Dr vajina USG yapmıyor gebelikte ki istemediğini söylersen ztn zorla yapmazlar.az önce de dediğim gibi kadın doğum Dr asistsnıym yılardır kadın dogumda çalışıyorum çok nadir vajina USG yapan Dr var oda mecburi durumlarda.3 ay gitmeyi düşünmüyorum diyosun hadi diyelim tshın vs çok yğksek çıktı Dr gidip genel kan tahlili yaptrmadan nereden bileceksiniz.bu akılları verenler sana demiyormu kan ver degerleerine baksınlar die? Ya düşük yaparsan bebek tutunamazsa değerlerin düşük veya çok yüksek olduğu için? Bu sorumluluğu nası alıp bekle vs diyorlar anlamadm. Ayrıcalıklı folik asit başlaman gerek.ilaça karşıyım deme sakın cünkü düşük olan folik asiti bir tane hap dengeler sen gıda takviyesi yaparsın.bu drlarn var bir bildikleri lütfen onu bunu degl iyibir drın dediklerini dikkar alNormalde hiç sabrım yok ama çevremdekiler zaten öğrensemde bekliceksin 9 ay diyorlar akışa bırak anın tadına bak diyorlar uzan dinlen diyorlar .. sabah namaza uyandım bikaç saat durdum düşündüm gitsemmi gitmesemmi kan vermeye diye sonra uyumuşum uyandığımda normal kaset testlerden yaptım bu sefer daha belirgin çıktı 3 ay zaten beklemeliymişim çünkü ultrasonda görünmesini istiyorum vajinalultrasona karşıyım ve zaten tehlikeliymiş ebe bir arkadaşım var o söyledi bebeğin yerini bozuyor dedi ..bikaç haftaya gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz ..
Ayrıca belirtin olmaması bebegn küçük, kanda degeri düşük çıkacak algısı nası oldu sende onu anlamadmYavrum yanlış anlama ama kim veriyor sana bu akılları? Bir kadın dogum Dr asistani olarak söylüyorum 3 aylık kesemi belli olur nerdeyse cinsiyet belli oluyo o dnmlerde 16-18 hafta arası.bide sen yanlış hesaplıyosn adetin bir hafta geçmiş degerin düşük çıkmasıda normal katlıyarak artacak.başkarınn dedikleriyle hareket etme bence bir drla görüş en kısa sürede
Merhaba2 gun sonra bidaha yap canim bende de iki kez gec cikan silik cizgim oldu ayin 1 inde.3unde tekrar yaptim erken gebelik testi ve normal test ikisinde de belirdi hemen 5 Aralık bat gunum. Insallah rabbim yüzümüze güler yavrularımızın nasip.eder suan belirtin varmi canim
Bat ne zaman canimMerhaba
Bende yeni katıldım ilk gece de hamile kaldim düşük oldu,Genetik testi nasil oluyor.Bir de suan sag kasik ağrısından mafoldum.Gaz çıktıkça rahatladim.Depresyona girdim gebelik olabilir mi?1 hafta önce beta da 0.5 cikti idrar testinde negatif cikiyo..Ayrica kasik agrim bacağıma belime vuruyor.Walla cok tırstım.yardimci olursaniz sevinirim..
Banada bişey sölermisin bata 8 günüm kaldı ama ben kasık ağrısından ölüyorum bugün biraz başdönmeside hissediyorum ve çok akıntım var bi terslik olduğu belli ge çen aylarda çok stres kendimi daha çok dinledim yaptım ama bu başka sol kasığımda çok ağrı var bugün baş dönmesi hissediyorum kafam fırlanıyor sanki bukadsr erken belirti olmaz bu nedirAyrıca belirtin olmaması bebegn küçük, kanda degeri düşük çıkacak algısı nası oldu sende onu anlamadmo kadar hastamız var bizm regl kesilmesi olmadan hiç bir belirti yaşamadan 2_3 aylık hamile oldugnu anlayan.her gebelik kişiye özeldir.bulantın hiç olmayabilir belirtiye göre bebek küçük büyük hesabı yapılmaz
Randevu aldım 1 hafta sonrasına bakalım benim acele işlerim hep ters gider .. bekleyeyim birazYavrum yanlış anlama ama kim veriyor sana bu akılları? Bir kadın dogum Dr asistani olarak söylüyorum 3 aylık kesemi belli olur nerdeyse cinsiyet belli oluyo o dnmlerde 16-18 hafta arası.bide sen yanlış hesaplıyosn adetin bir hafta geçmiş degerin düşük çıkmasıda normal katlıyarak artacak.başkarınn dedikleriyle hareket etme bence bir drla görüş en kısa sürede
Kuzum bndd yaşadım bu ay bunun gibi durumlar ama regl oldum.belirtiye çok takılmamak lazm evet çoğu pskolojk degl bilmiyorum bende yaşıyorum ama en dogrusu regl gecikmesini beklemekBanada bişey sölermisin bata 8 günüm kaldı ama ben kasık ağrısından ölüyorum bugün biraz başdönmeside hissediyorum ve çok akıntım var bi terslik olduğu belli ge çen aylarda çok stres kendimi daha çok dinledim yaptım ama bu başka sol kasığımda çok ağrı var bugün baş dönmesi hissediyorum kafam fırlanıyor sanki bukadsr erken belirti olmaz bu nedir
Cinsiyet 3,5 aydan sonra belli olur bebegin duruş pozisyonna bağlıdır drunzn size cinsiyeti görüp söylmesi.5 ay çok geç bir tarih.sen 5haftalık gebesin eğer bebek varsa.benmle aynı gün olman gerekiyor du regl yanlışmıym? Son adet tarihihne göre hesaplanır gebelik. Geç döllenme denen şey üstüne görmedir halk arasında.sen regl olsaydın testte çift çizgi çıksaydı bundan geç döllenme oldugnu anlardın ama yinede bir önceki reglinden hesaplanır her durumdada sen 5 haftalık hamilesin buda dra gitmek için yeterli bir zamandır cnmRandevu aldım 1 hafta sonrasına bakalım benim acele işlerim hep ters gider .. bekleyeyim birazinşallah bir aksilik çıkmaz .. cinsiyet 4-5 aylıkta belli oluyorya birde benim geç döllenme anca 3 aya işte
Genetik test kandan bakılır cnm esinden ve senden kan alınır devlet hastanesinde bir ayda çıkıyor genelde sonucu ama pandemide işler nasıl ilerliyor bilmiormMerhaba
Bende yeni katıldım ilk gece de hamile kaldim düşük oldu,Genetik testi nasil oluyor.Bir de suan sag kasik ağrısından mafoldum.Gaz çıktıkça rahatladim.Depresyona girdim gebelik olabilir mi?1 hafta önce beta da 0.5 cikti idrar testinde negatif cikiyo..Ayrica kasik agrim bacağıma belime vuruyor.Walla cok tırstım.yardimci olursaniz sevinirim..
Nurem şuanda 3 haftalıksınız diyor netteki hesaplayıcılardan..ama inşallah dediğin gibi 5 haftalıktır bu beni çok sevindirirCinsiyet 3,5 aydan sonra belli olur bebegin duruş pozisyonna bağlıdır drunzn size cinsiyeti görüp söylmesi.5 ay çok geç bir tarih.sen 5haftalık gebesin eğer bebek varsa.benmle aynı gün olman gerekiyor du regl yanlışmıym? Son adet tarihihne göre hesaplanır gebelik. Geç döllenme denen şey üstüne görmedir halk arasında.sen regl olsaydın testte çift çizgi çıksaydı bundan geç döllenme oldugnu anlardın ama yinede bir önceki reglinden hesaplanır her durumdada sen 5 haftalık hamilesin buda dra gitmek için yeterli bir zamandır cnm
İnşallah daha erken izin verirlerNurem şuanda 3 haftalıksınız diyor netteki hesaplayıcılardan..ama inşallah dediğin gibi 5 haftalıktır bu beni çok sevindirirhaftaya eşim işyerinden izin alabilecek inşallah hiç beklemeden gideceğiz çok heyecanlıyız allah sizlerede bu heyecanı yaşatsın inşallah çok farklı bir duygu başından itibaren hemde ..
İnşallah canım allah gönlüne göre istediğin gibi bir evlat nasip etsinCanlarım Bat 6 gün kaldı. Değerlendirmiştim bu ayı ovuvulasyon vs.heyecanlıyım. günlerdir belirtileri okuyorum gözüm çıktı. Yumurtlama gününden hemen sonra kasıkta ağrı sızı batma oldu, son 3 gündürde göğüslerim sızlıyo. İnşallah hayırlı haber alırım sabırsızlandım iyice. Dua edin