Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa beklenmiyor ki çok heyecanlı zaman gün geçmek bilmiyor sizin bat tarihiniz ne zaman bi belirti var mı vücudunuzda
23 aralık ama 20 sinde test yapıcam 20 aralık kadr zamn nasıl gececk bilmiyorum çatlama iğnesi vuruldum 4 aralıkta 20 sinde test yapmayı planlıyorum o kadar test yapıyorum ki teste verdiğim paralarla tüp bebek yaptırırdım kesin olması açısından ben 20 sinde bi yapayım bkalım ondan sonra inşallah tutsun doktora randevu alıcam hemen çok heyacanlı zaman gecmek bilmiyor

Yaaa Allahım bu bekleyişinizi harika mutlu bir haberle taçlandırır. Herşey güzel gönlününüzün istediği gibi gitsin

Yaa beklenmiyor ki çok heyecanlı zaman gün geçmek bilmiyor sizin bat tarihiniz ne zaman bi belirti var mı vücudunuzda
Şuan beyaz sümüksü ve şeffaf akıntım mevcut kasıklarımda ağrılar ve ara ara iğne batırıyormuscasına bi ağrı giriyor aniden geciyor onun dısında ateşim yani vücut ısım yüksek göğüslerimde şimdilik bi sızı ağrı yok fakat şişkinlik dolgunluk var esasında regl öncesi belirtiler ama ben de regl öncesi bu kadar akıntı olmaz belim ağrır o kadr ağrılı regl dönemim hiç olmadı bakalım ya

Ben üç senedir bı durumun içinde oldugum için aştım artık.gayet rahatm nasip kısmet ztn gerisi.sen neden hala kan vermiyosun?

Ben üç senedir bı durumun içinde oldugum için aştım artık.gayet rahatm nasip kısmet ztn gerisi.sen neden hala kan vermiyosun?
10 gün geçmesini bekliyorum çünkü 2 gün öncesinde hep siliktiya hani yarın kaset test yapıcam sonrasında kan vermeye gidicem zaten 10. Gün perşembeye geliyo inşallah hayırlısıyla bir öğrensemde içim rahatlasa allah burdan müjdeli haberimi vermeyi nasip etsin allah sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Canım nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyor

Kızlarr yardım edin eşimin ileri hızlı hareketi 0 ileri hareketli 13 morfoloji 1. Bu durumda normal yolla hamile kalmam çok güç sanırım Direk tüp bebeğe yoğunlaşıcam sanırım

Amin cnm benm tamam o zaman bekliyorum

Hayırlısı ile günler geçseydi dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıktı yine
Canım çıkmış işte ben burdayım anne diyor hiç bekleme kan vermeye git nsıl sabır varmış sende bendede azcık olsa keşke yaaa benimde 9 gün vardaha adet sancısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi akıntı geliyor sanki adet ooldum öyle hissediyorum çok sancım var ya

Normalde hiç sabrım yok ama çevremdekiler zaten öğrensemde bekliceksin 9 ay diyorlar akışa bırak anın tadına bak diyorlar uzan dinlen diyorlar .. sabah namaza uyandım bikaç saat durdum düşündüm gitsemmi gitmesemmi kan vermeye diye sonra uyumuşum uyandığımda normal kaset testlerden yaptım bu sefer daha belirgin çıktı 3 ay zaten beklemeliymişim çünkü ultrasonda görünmesini istiyorum vajinalultrasona karşıyım ve zaten tehlikeliymiş ebe bir arkadaşım var o söyledi bebeğin yerini bozuyor dedi .. bikaç haftaya gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz ..

Çıkmış canım hayırlı olsun kaç gün gecikme ile yaptın
Aslında regl gününden 3 gün öncesine yapmıştım ama negatifti öyle olunca umudumu kaybetmiş gibiydim sonra regl günü geçti dedim ertesi gün gelir regl fln sonra o günüde geçti 3. Günü yaptım ama hep akşama denk geldi test denemelerim silik çıktı var yok gibi sonra ertesi gün yani sürekli silik çıktı artık bunaldım bende acaba yokmu diye çünkü erken gebeliklerde silik çıkıyordu araştırdığımdada bazı kadınlar buharlaşıyor o yüzden silik çıkıyor yazmışlardı benimde umudum tükenmişti o yorumları okuduğumda.. şuan8. Günümdeyim gecikme olarak bakalım haftaya net çıkar diyorlar ama beklicem ben ...

Bencde çıkmış artık korkma kan ver bir an önce.
Nurem daha yeni olduğu için düşük çıkıpta moralimi bozmak istemiyorum o yüzden biraz daha beklemekte fayda görüyorum.. inşallah bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşuruz isteyen herkese içindede bana rabbim nasip etsin ..

Canım 3 ay neyi bekleyeceksin anlamadım hastane kontrollerle alakalı hiç bilgim yok benim ya 3 ay ultrasona girmemeyimi düşünüyosun yani keseyi görmeye falan gidiyolar ya . Birde ben ciddi ciddi 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum sanki regl olacağım neden olabilir acaba günlük yaşantımı etkiliyor 10 gün önceden göğslerim hassaslaşırdı 9 gün var göğslerim fazla dolgunlaştı ama hiç hassaslık yok ama kasık ağrım çok var kötü bişeymi oldu acaba

Kese ancak belirgin oluyormuş 3 aylıkta fln ..
Canım benim belirtilerim yoktu regl sonrası başladı herşey hatta şuanda bile yok gibi bişey .. kişiden kişiye değişiklik gösteriyor zaten rabbim kucağını boş bırakmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…