Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevda içim biraz olsun ferahladı gerçekten saol bekliyorum şuan sadece test fln yapmak istemiyorum belki yarın hadi sonraki güne sarkmış olsun eğer regl olmazsam 2 gün içinde kan testi yaptırıcam .. umarım hamileyimdir ..rabbim bizlere nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah

Canım inş bize haber vermeyi unutma test yapma belirtice bekleme dediğim gibi şuan bu haftada tek belirti regl ağrıları ve adet gecikmesi inş hamilesindir oda geçince zaten kan testi yap idrar yanıltıcı olabiliyormuş herkesin vücut hormonları farklı olduğu için en iyisi kan testi

Kızlar merhaba, ben de bir dış gebelik geçirdim 1.5 sene önce (istemediğim bir hamilelikti). Şimdi de 5 aydır deniyoruz olmuyor. 2 ay ovülasyon testi denedik olmadı. Doktor eşimin muayene olmasını istedi. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ama normalin altı değil. Normalden 5 milyon daha fazla ama düşük yani. Şimdilik uyguladıklarımız, eşimin; keçiboynuzu yemesi ve proxeed içmesi günde 2 kere. Bir de ben ovülasyon testi yaptım 3.deneme. Bugün yumurtlama günümdü. Bugün ve yarın değerlendirilecek. Umarım artık tutar. Kurumda hamilelere evden çalışma izni verdiler, ben hala işe gidip geliyorum çok moralim bozuldu onlar adına sevindim ama keşke ben de öyle olsaydım dedim...

Merhaba Kızımdan önce tedavi gördüm kan sulandırıcı folik asit klomen kullandım olmadı 1ay ara verdim tedaviye hamile kalmışım ogrenir öğrenmez hemen iğne ve hapa başladım doğuma kadar kullandım

Bende bu ay doktora danışacağim inşallah
İnşallah sağ salim kucaginizi doldurur Allah iğnelerin dozunu da ayarlamaları gerekiyor benim kızımdan öncekinde 4binlik vurulmuştum ama yetersiz kaldı gene kalbi durdu kızımda 6binlik birde hapı 150mg lik kullanmıştım o şekilde doğum oldu

Kim ayarlıyor peki kadın doğum mu

Tamam bu hafta bekliyim inşallah hamilelik vardır .. nasıl beklicem içim içimi yiyor böyle yerimde meraktan çatlıcam sanki ..

Canım bu belirtiler hemen olacak diye bişey yok ben oğlumda hamile olduğumu öğrendikten baya Bi sonra oldu mesela merdiven inerken gögsüm ağrıyordu ama baya geçmişti yani

Tamam bu hafta bekliyim inşallah hamilelik vardır .. nasıl beklicem içim içimi yiyor böyle yerimde meraktan çatlıcam sanki ..
Sakin canım ben hergun meryem süresini türkçe olarak dinliyorum 1 haftadır bana çok iyi geldi sanada tavsiye ederim tüm kötü düşünceler ckiyo insanın aklindan hayırlı zaman diyosun

Sakin canım ben hergun meryem süresini türkçe olarak dinliyorum 1 haftadır bana çok iyi geldi sanada tavsiye ederim tüm kötü düşünceler ckiyo insanın aklindan hayırlı zaman diyosun
İyiki söyledin tamam ben de hem dinler hem okurum inşallah hatta yarından başlıyim kendimle baş başa kalınca kötü oluyorum ..
Ya olmazsa ya günüm geçti kötü bşy çıkarsa birsürü vesvese yapıyorum kendime .. allah korusun hem şu virüsten hem tüm hastalıklardan inşallah evlerimizden uzak tutsun rabbim

Merhabalar yeni üyeyim. bat tarihim 16 Aralık. İki aydır bebek düşünüyoruz. Gebelik için bildiğim ya da test ettirdiğim herhangi bir sorunum yok. Doktor önerisi ile adetin 10. Günü itibari ile gün aşırı değerlendiriyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar inşallah

Amin inşallah sağlığıyla sıhhatiyle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…