- 17 Kasım 2020
- 191
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.181
Sevda içim biraz olsun ferahladı gerçekten saol bekliyorum şuan sadece test fln yapmak istemiyorum belki yarın hadi sonraki güne sarkmış olsun eğer regl olmazsam 2 gün içinde kan testi yaptırıcam .. umarım hamileyimdir ..rabbim bizlere nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahCanım dedigin belirtiler 5 hafta üzeri sonrası başlıyor öncesi hep regl sancıları vücut ona hazırlık yapıyor ama yumurta dolanıp yerleştiği için regl olmuyo çünkü yumurta kalıntıları olmadığı için göğüs bile koku alma da dahil en erken 6. Haftada başlıyor diye biliyorum benimki bildigin regl şikâyetlerim normal rutin o yüzden biliyorum hamile olmadigimi üstelik bat dan çok önce başladı bat 7_9 demekki daha erken olacağım o beni dusunduruyo sebep olarak sen inş hamilesindir senin bata az kalmış ama kendini kasma öyle belirtiler bekleme suan
Canım inş bize haber vermeyi unutma test yapma belirtice bekleme dediğim gibi şuan bu haftada tek belirti regl ağrıları ve adet gecikmesi inş hamilesindir oda geçince zaten kan testi yap idrar yanıltıcı olabiliyormuş herkesin vücut hormonları farklı olduğu için en iyisi kan testiSevda içim biraz olsun ferahladı gerçekten saol bekliyorum şuan sadece test fln yapmak istemiyorum belki yarın hadi sonraki güne sarkmış olsun eğer regl olmazsam 2 gün içinde kan testi yaptırıcam .. umarım hamileyimdir ..rabbim bizlere nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah
Merhaba Kızımdan önce tedavi gördüm kan sulandırıcı folik asit klomen kullandım olmadı 1ay ara verdim tedaviye hamile kalmışım ogrenir öğrenmez hemen iğne ve hapa başladım doğuma kadar kullandımMerhaba bişey danışmak istiyorum bende de pıhtılaşma sorunu çıktı 20 haftalık düşük yaptım. Kızınız da hamilelikten önce ilaç kullandınız mı kan sulandırıcı yoksa gebe kalınca mı başladınız şuan bilet kullanmıyorum ben mesela bu ay hamilelik düşünüyorum
Bende bu ay doktora danışacağim inşallahMerhaba Kızımdan önce tedavi gördüm kan sulandırıcı folik asit klomen kullandım olmadı 1ay ara verdim tedaviye hamile kalmışım ogrenir öğrenmez hemen iğne ve hapa başladım doğuma kadar kullandım
İnşallah sağ salim kucaginizi doldurur Allah iğnelerin dozunu da ayarlamaları gerekiyor benim kızımdan öncekinde 4binlik vurulmuştum ama yetersiz kaldı gene kalbi durdu kızımda 6binlik birde hapı 150mg lik kullanmıştım o şekilde doğum olduBende bu ay doktora danışacağim inşallah
Kim ayarlıyor peki kadın doğum muİnşallah sağ salim kucaginizi doldurur Allah iğnelerin dozunu da ayarlamaları gerekiyor benim kızımdan öncekinde 4binlik vurulmuştum ama yetersiz kaldı gene kalbi durdu kızımda 6binlik birde hapı 150mg lik kullanmıştım o şekilde doğum oldu
Tamam bu hafta bekliyim inşallah hamilelik vardır .. nasıl beklicem içim içimi yiyorCanım inş bize haber vermeyi unutma test yapma belirtice bekleme dediğim gibi şuan bu haftada tek belirti regl ağrıları ve adet gecikmesi inş hamilesindir oda geçince zaten kan testi yap idrar yanıltıcı olabiliyormuş herkesin vücut hormonları farklı olduğu için en iyisi kan testi
Günler akıp geçer canım stres yapma hiç ilk bebiş mi olacakTamam bu hafta bekliyim inşallah hamilelik vardır .. nasıl beklicem içim içimi yiyorböyle yerimde meraktan çatlıcam sanki ..
İnşallah olursa ilk olacakGünler akıp geçer canım stres yapma hiç ilk bebiş mi olacak
Canım bu belirtiler hemen olacak diye bişey yok ben oğlumda hamile olduğumu öğrendikten baya Bi sonra oldu mesela merdiven inerken gögsüm ağrıyordu ama baya geçmişti yaniBende herhangi bi ıslaklık yok ama gece benim uykum kaçıyor sanırım çok düşündüğüm için göğüslerdeki ağrı aynen öyle bendede hamilelik belirtilerini söyleyen kişiler çok farklı anlatıyor ..
Yok kirpikler karışıyor yok merdiven çıkarken göğüslerim acıyor dokunamıyorum yok iştahım arttı sürekli yemek yiyorum yok yumurtamın çatladığını bile hissettim yok ayaklarım ellerim yanıyor yok kasıklarıma bıçak saplanır gibi acıyor... nebileyim yaa çıldırmamak elde değil bence baksana hep böyle yazıyorlar bende tık yok böyle abartılıyor galiba yok artık yani dedirtiyorlar
Olur inşallah hayırlısı ileİnşallah olursa ilk olacak
İnşallah olur çok istiyoruzOlur inşallah hayırlısı ile
Kadın doğum ilk 4binlik başlattı kayıp edince yetersiz gelmiş demekki dedi bni hemotoloji bölümüne yönlendirdi o karar verdi dahiliye ilk gidiosun o kayıt açıyor hemotolojiye öyle gidiyorsunKim ayarlıyor peki kadın doğum mu
Sakin canım ben hergun meryem süresini türkçe olarak dinliyorum 1 haftadır bana çok iyi geldi sanada tavsiye ederim tüm kötü düşünceler ckiyo insanın aklindan hayırlı zaman diyosunTamam bu hafta bekliyim inşallah hamilelik vardır .. nasıl beklicem içim içimi yiyorböyle yerimde meraktan çatlıcam sanki ..
İyiki söyledin tamam ben de hem dinler hem okurum inşallah hatta yarından başlıyim kendimle baş başa kalınca kötü oluyorum ..Sakin canım ben hergun meryem süresini türkçe olarak dinliyorum 1 haftadır bana çok iyi geldi sanada tavsiye ederim tüm kötü düşünceler ckiyo insanın aklindan hayırlı zaman diyosun
Karar vermek için bir test VS yapıyormu hematolojiKadın doğum ilk 4binlik başlattı kayıp edince yetersiz gelmiş demekki dedi bni hemotoloji bölümüne yönlendirdi o karar verdi dahiliye ilk gidiosun o kayıt açıyor hemotolojiye öyle gidiyorsun
Amin inşallah sağlığıyla sıhhatiyle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimMerhabalar yeni üyeyim. bat tarihim 16 Aralık. İki aydır bebek düşünüyoruz. Gebelik için bildiğim ya da test ettirdiğim herhangi bir sorunum yok. Doktor önerisi ile adetin 10. Günü itibari ile gün aşırı değerlendiriyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar inşallah
AminnAmin inşallah sağlığıyla sıhhatiyle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim