Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biraz alakasız olacak ama fikirlerinizi almak istiyorum. Ben gebelik planlıyorum bu aralar istiyorum ama ülkenin durumu malum korona vs... Sizce yanlış bir zamanlama mı? Yani şu açıdan diyorum ya virüsü kaparsam gebelikte? Yada doğru düzgün kontrollere gidebilir miyim acaba kafam karıştı bu konuda

Hayırlı olsun maşallah neler yaptınız bu ay nasıl kaldınız
Canım çok teşekkür ederim. Neler yaptığımı anlatayım hemen

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdikten sonra folik asit kullanmaya başladım. Eşime de keçi boynuzu özü yedirdim. Ovulasyon testi falan yapmadım çünkü bazı doktorlar bu testin anne adaylarında stres yarattığını düşünüp önermiyorlar. Zaten haftada 2 3 kere ilişki olması yeterliymiş. Son adetimin 10. Gününden itibaren iki günde bir ilişki oldu 16. Gününe kadar. Ve böyle bir sonuç aldık

İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağımıza alcaz bebişlerimizi

Merhaba kızlar bende 2. Cocuğumu planlamaya başladım nasipse. Evde kaset testlerden vardı erken gebelik testi değil. Adete 6 gün var ama merak ettim. İlk çocuğumu adete 7 gün kala hayalet çizgi görmüştüm. Yine Denemek istedim hayalet çizgi çıktı fakat ilk boş çıktı. Çöpe atacakken bir kaç saat geçmişti biraz koyulaşmış gördüm ne ara koyu oldu bilmiyorum . Size de atmak istedim yardımcı olmak isterseniz . Kaç saat geçince dikkate alınmıyordu bu sonuçlar.

Eklentiler

• 701BCF7E-B3D4-4A6F-9448-9DCE2AA320A7.jpeg
    202,7 KB · Görüntüleme: 86
Bat 25 kasımdı hasta olmadım bir gün geçti ilk kez adet belirtilerim karın ağrım vs yok heyecanla bekliyorum 1yıldır bekliyorum negatifi görmek korkusu için test yapmıyorum umarım adet olmam biraz daha geçerse yapıcam dua edin olur mu

H Hasbelkader340 kısaca hikayemi anlatayım.29 yaşındayım 3.5 yıldır evliyim 3 yıldır bebek istiyorum henüz hiç hamile kalmadım eşimde ve bende sorun yoktu öyle dendi hep geçen sene hsg çektirdim bu yıl tesadüf başka bir Dr rahimdeki polipi gördü hemen kendi drma gittim historoskabi yaptı.işlem sonunda spiralini aldım geçmiş olsun dedi.polip yatay olarak bebegin yerleşeceği yerde oluşmuş ve büyümüş.gebe kalmana %100 engeldi yatay oldugu için de usgde görülmesi çok zor du dedi.3 ay içinde hamile kalırsın olmazsa üzülme aşılama deneriz dedi.marta kadar süre verdi ama ben çok mutluyum bu sefer hissediyorum çok yakında anne olacağım

Çok güzel Maslalah Allah nazarlardan saklasin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Yani muhtemelle kuvvet 3 kez felan sonucu gebe kaldınız ne güzel darısı bize olsun bnde dün akşam temzilendim .
Belki tutar diye ilişki oldu ama kısmet tabi

En önemlisi sağlıkla olması canım benim. Bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittim. Kadın beni mahvetti. Direk bakar bakmaz “bu aşağı yerleşmiş. Düşebilir” dedi ve saatlerdir ağlıyorum.

Çok kötüyüm kızlar... Bunu da kaybedersem hayata küscem artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…