- 22 Kasım 2020
- 304
- 238
- 32
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.081
Inşallah cnm ümidini yitirme olmasada üzülme sakın zamanı değildir belki az sabredersen aklından çıkarırsan bak o zaman nasıl hemen olu veriyo ❤❤Umarım olur arkadaşım inşallah
Inşallah ise yarar cnmDeneyip göreceğim bakalım
Ben şu an o jeli kullanıyorum. Yeni aldım. Faydası olacak mı merak ediyorum ben de.Preseed diye bir jel varmış araştırdın mi onu
Bu arada bu jelin adı Prefert oldu. Yeşil bir kutusu var. Prefert (Preseed) yazıyor sitesinde. Fiyatı 209 TL.Preseed diye bir jel varmış araştırdın mi onu
Inşallah cnm ümidini yitirme olmasada üzülme sakın zamanı değildir belki az sabredersen aklından çıkarırsan bak o zaman nası
Deneyeceğim aklımdan çıkarmayıInşallah cnm ümidini yitirme olmasada üzülme sakın zamanı değildir belki az sabredersen aklından çıkarırsan bak o zaman nasıl hemen olu veriyo ❤❤
Hayırlı olsun maşallah neler yaptınız bu ay nasıl kaldınızKızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. GünündeyimAllaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
Canım çok teşekkür ederim. Neler yaptığımı anlatayım hemenHayırlı olsun maşallah neler yaptınız bu ay nasıl kaldınız
Denersen daha iyi olur cnm senin için ❤Deneyeceğim aklımdan çıkarmayı
Denersen daha iyi olur cnm senin için ❤
Merhaba ben de geldim aranıza
Çok güzel Maslalah Allah nazarlardan saklasin sağlıcakla kucağınıza alın inşallahCanım çok teşekkür ederim. Neler yaptığımı anlatayım hemen
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdikten sonra folik asit kullanmaya başladım. Eşime de keçi boynuzu özü yedirdim. Ovulasyon testi falan yapmadım çünkü bazı doktorlar bu testin anne adaylarında stres yarattığını düşünüp önermiyorlar. Zaten haftada 2 3 kere ilişki olması yeterliymiş. Son adetimin 10. Gününden itibaren iki günde bir ilişki oldu 16. Gününe kadar. Ve böyle bir sonuç aldık
İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağımıza alcaz bebişlerimizi
En önemlisi sağlıkla olması canım benim. Bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittim. Kadın beni mahvetti. Direk bakar bakmaz “bu aşağı yerleşmiş. Düşebilir” dedi ve saatlerdir ağlıyorum.Çok güzel Maslalah Allah nazarlardan saklasin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Yani muhtemelle kuvvet 3 kez felan sonucu gebe kaldınız ne güzel darısı bize olsun bnde dün akşam temzilendim .
Belki tutar diye ilişki oldu ama kısmet tabi