- 17 Kasım 2020
- 191
- 174
- 27
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.061
Hayır yapmadım eğer negatifi görürsem üzülürüm ..Test yaptınızmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yapmadım eğer negatifi görürsem üzülürüm ..Test yaptınızmı
Öyle mi cnm yarin gidip soracağım eğer burda varsaSebepsiz hamile kalamamalarda öneriyorlarmış pH dengesini sağlıyormuş kadınlar kulübünde kullanıp hamile kalan kadınlar çok fazla :)
Ya belki inşallah pozitiftir inşallah hamilesinizdir güzel haberler alırsınızHayır yapmadım eğer negatifi görürsem üzülürüm ..
İnşallah öyledir allah isteyen herkese içindede bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinYa belki inşallah pozitiftir inşallah hamilesinizdir güzel haberler alırsınız
Amin cnm inşallah iyi habeler alırsınİnşallah öyledir allah isteyen herkese içindede bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah güzel yorumların için saol arkadaşım, içimi ferahlattın iyi dileklerinle ⚘Amin cnm inşallah iyi habeler alırsın
Rica ederim cnm ne demek size bişey sorabilirmiyim adetiniz kaç gün geciktiAmin inşallah güzel yorumların için saol arkadaşım, içimi ferahlattın iyi dileklerinle ⚘
Ben ovulasyon testini daha önce hiç denemedim bu ay eğer olmazsa deneyeceğim .. sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsınBende 19 kasımda adet oldum. Ovulasyon testi yapıyodum hiç pik yakalayamadım. Bu ay yumurtlamadım yani. Daha doğrusu yumurtam yeterli olgunlaşmadı. Adetim bitti ovulasyona devam edecem 4 gündür hayıt çayı içiyorum, 3 gün sonra da belime yakı yapıştırcam. Gerisi Rabbimin takdiri
Şuan bekliyorum 5-6 gün sonra regl günüm gelecek bu stres le nasıl olacak blmiyorum ama şuan belirtilerim yok o yüzden üzgünüm epey uykularım kaçmaya başladı bazı kadınlar uykularının geldiğinden bahsediyorya demekki hamilelik yok bu ay bana benim hiç uyku fln yokRica ederim cnm ne demek size bişey sorabilirmiyim adetiniz kaç gün gecikti
Ya öyle demeyin bazılarında hiç belirtti olmuyor sonradan hamile olduklarını öğreniyorlar mesela benim bi arkadaşım var o da ilk çocuğunda hiç bi belirti hissetmiyordu o da tutuşmuştu gelecekte gelecek diye ilk başta adeti gecikti takmadı kafasına çünkü aklında sadece olmıyacak gelecek vardı sonradan öğrendi işte onun için üzülmeyin lütfen sitres yapmayın inşallah olurŞuan bekliyorum 5-6 gün sonra regl günüm gelecek bu stres le nasıl olacak blmiyorum ama şuan belirtilerim yok o yüzden üzgünüm epey uykularım kaçmaya başladı bazı kadınlar uykularının geldiğinden bahsediyorya demekki hamilelik yok bu ay bana benim hiç uyku fln yok
Canm Sayı olarak hatırlamıyorum ama tüp bebek bile zor demişlerdi banaÖzel değilse hamile kaldığınızda eşinizin değerleri nasıldı bizde de sorun var da ondan Merak ediyorum
İnşallahhhhhh sağlıklı bir minik vardır içindeeeeMerhaba canım benimde yumurtlama 18 kasimdi 6 gün oldu yumurtlama olalı benimde 2 3 gündür belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor inşallah gebeyizdir ben ovalusyon takibi yaptım bu ay inşallah tutar cumartesi günü 10. Gün olacak ozaman bı test yapmayı düşünüyorum normalde adet öncesi bel ağrım olmazdı bel ağrım var şuan bat 3 Aralık benimde
İnşallah canım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin inşallahİnşallahhhhhh sağlıklı bir minik vardır içindeeee
AminBu ay olur inşAllah canm
Deneyip göreceğim bakalımYa inşallah hamile kalırsın cnm ben de kullanmak istiyorum bi sorayım dedim ise yarıyor mu
Umarım olur arkadaşım inşallahYa öyle demeyin bazılarında hiç belirtti olmuyor sonradan hamile olduklarını öğreniyorlar mesela benim bi arkadaşım var o da ilk çocuğunda hiç bi belirti hissetmiyordu o da tutuşmuştu gelecekte gelecek diye ilk başta adeti gecikti takmadı kafasına çünkü aklında sadece olmıyacak gelecek vardı sonradan öğrendi işte onun için üzülmeyin lütfen sitres yapmayın inşallah olur
Hayırlı olsun canım sağlık şekilde kucağına almayı da nasip etsin rabbim insKızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
Çok teşekkür ederimmm darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun canım sağlık şekilde kucağına almayı da nasip etsin rabbim ins