- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.041
Komik gelebilir ama 5 aydır fakat tüp bebek önerdiği için doktorlar normal yoldan beklemediğim için normal geliyor her şeyNe zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz
Önemli değil cnm ben ne demek istedigini anladımYanlış anlama canım Allah ım size tattırsın ortada bir probleminiz yok elbet olur :))) eşimle kendim için söyledim kusura bakma
Evet 5 ay erkenmiş henüz, neden tüp bebek önerdiler peki sıkıntı ne özel değilse?Komik gelebilir ama 5 aydır fakat tüp bebek önerdiği için doktorlar normal yoldan beklemediğim için normal geliyor her şey
Preseed diye bir jel varmış araştırdın mi onuÖnemli değil cnm ben ne demek istedigini anladım
HayırPreseed diye bir jel varmış araştırdın mi onu
Eşimde sperm azlığı var 3 aydır tedavi yaptık sayı değişmedi sadece hareketliliği artmışEvet 5 ay erkenmiş henüz, neden tüp bebek önerdiler peki sıkıntı ne özel değilse?
Hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor bu sayfada bir araştır istersen canım :) belki vesile olur
Ama bildiğim kadarıyla sayısından çok hareketli olması daha önemliEşimde sperm azlığı var 3 aydır tedavi yaptık sayı değişmedi sadece hareketliliği artmış
Tşk ederim cnm şimdi internete araştırdım dediğin gibi yazıyordu hamileliği kolaylastiriyormusHamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor bu sayfada bir araştır istersen canım :) belki vesile olur
Ben de 8 ay önce kürtaj oldum ama sonradan bi pişmanlık olmadı değil...Eşimde sperm azlığı var 3 aydır tedavi yaptık sayı değişmedi sadece hareketliliği artmış
Nasıl pişmanlık anlayamadım kendi isteğinizle mi kürtaj oldunuzBen de 8 ay önce kürtaj oldum ama sonradan bi pişmanlık olmadı değil...
Sebepsiz hamile kalamamalarda öneriyorlarmış pH dengesini sağlıyormuş kadınlar kulübünde kullanıp hamile kalan kadınlar çok fazla :)Tşk ederim cnm şimdi internete araştırdım dediğin gibi yazıyordu hamileliği kolaylastiriyormus
İnşaAllah canım kısmet:)Ama bildiğim kadarıyla sayısından çok hareketli olması daha önemliinşallah bir sonuç alırsınız da doğal yollardan olur
Evet maalesef, planlı bi gebelik değildi ben kalp hastasıyım kullandığım ilaçlar var, gebe olduğumu bilmeden 2 hafta boyunca ilaç içtim, doktorlarıma bebeğe zarar gelmiş midir diye sordum ama kimse net bir cevap veremedi. Sonuç kürtaj oldu.Belki de o yüzden şimdi nasip olmuyor bilmiyorumNasıl pişmanlık anlayamadım kendi isteğinizle mi kürtaj oldunuz
Ay çok üzüldüm gerçekten aslında ben bir sayfada okumuştum adet gecikmesine kadar olan süreçte adet söktürücü gibi ilaçlar kullanılmadığı sürece bir hasar olmuyormuş aslında. Kısmet Allah nasip etsin tekrardan sizede çok geçmiş olsunEvet maalesef, planlı bi gebelik değildi ben kalp hastasıyım kullandığım ilaçlar var, gebe olduğumu bilmeden 2 hafta boyunca ilaç içtim, doktorlarıma bebeğe zarar gelmiş midir diye sordum ama kimse net bir cevap veremedi. Sonuç kürtaj oldu.Belki de o yüzden şimdi nasip olmuyor bilmiyorum
Gebelik durumundan önce doktora sormuştum, gebelikte bu ilaçları kesicez dedi, 1 ay sonra gebelik oldu malesef, ne kadın doğumcu ne de kalp doktoru bişey diyemedi ilacın biri için. Kafam çok karışıktı ufacık bi riski bile göze alamadığım için hiç istemediğim halde kürtaj oldum. Eşim çocuk işine yanaşmıyor ya sana bişey olursa diye ama ben çok istiyorumAy çok üzüldüm gerçekten aslında ben bir sayfada okumuştum adet gecikmesine kadar olan süreçte adet söktürücü gibi ilaçlar kullanılmadığı sürece bir hasar olmuyormuş aslında. Kısmet Allah nasip etsin tekrardan sizede çok geçmiş olsun
Merhaba canım benimde yumurtlama 18 kasimdi 6 gün oldu yumurtlama olalı benimde 2 3 gündür belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor inşallah gebeyizdir ben ovalusyon takibi yaptım bu ay inşallah tutar cumartesi günü 10. Gün olacak ozaman bı test yapmayı düşünüyorum normalde adet öncesi bel ağrım olmazdı bel ağrım var şuan bat 3 Aralık benimdeKızlar benim bat 2 aralık ama size sorum olacak
1 yasında bir oğlum var
18 kasım çarşamba yumurtlama günümdü ovu ile takip etmedim takvime göre öyle
15 kasım birliktelik oldu
Sadece bir kez yani bu ay
Eger bebek varsa mucize olur gibi geliyo
Çünkü pkoluyum eşimde hız morfoloji sayı sorunu var
Bu oğlum ersağ gıda takviyeleri artı sogan kürü ile oldu tabi bunlar vesile rabbim nasip etti oldu çok şükür
3 4 gündür kasıkta batma oluyodu bugün sabah 1 kez oldu
Bazen adet sancım oluyo sonra birden kesiliyo ani hareket te veya oglumu kaldırdıgımda kasıklarımda çekilme sancı gibi bişey oluyo
3 gün önce cok bel agrım vardı
Akıntı konusuna gelince öyle sürekli akıntım yok sadece lavaboya gidince afedersiniz peçeteye geliyo sarı beyaz gibi yumurta akı kıvamında (akıntı konusu için özür dilerim tekrar)
Göğüs büyümesi hassaslıgı konusunda da emziriyorum zaten göğüslerim damarlı felan anlamıyorum o yüzden
Gaz problemim var birde
Her ay aynı durumlar varmı derseniz yok kasık agrısı batma bel agrısı felan
Sizlerden yorum almak istiyorum sizce?
Kendini dinlemek değil benimki hissettiriyor zaten agrılar
Özel değilse hamile kaldığınızda eşinizin değerleri nasıldı bizde de sorun var da ondan Merak ediyorumKızlar benim bat 2 aralık ama size sorum olacak
1 yasında bir oğlum var
18 kasım çarşamba yumurtlama günümdü ovu ile takip etmedim takvime göre öyle
15 kasım birliktelik oldu
Sadece bir kez yani bu ay
Eger bebek varsa mucize olur gibi geliyo
Çünkü pkoluyum eşimde hız morfoloji sayı sorunu var
Bu oğlum ersağ gıda takviyeleri artı sogan kürü ile oldu tabi bunlar vesile rabbim nasip etti oldu çok şükür
3 4 gündür kasıkta batma oluyodu bugün sabah 1 kez oldu
Bazen adet sancım oluyo sonra birden kesiliyo ani hareket te veya oglumu kaldırdıgımda kasıklarımda çekilme sancı gibi bişey oluyo
3 gün önce cok bel agrım vardı
Akıntı konusuna gelince öyle sürekli akıntım yok sadece lavaboya gidince afedersiniz peçeteye geliyo sarı beyaz gibi yumurta akı kıvamında (akıntı konusu için özür dilerim tekrar)
Göğüs büyümesi hassaslıgı konusunda da emziriyorum zaten göğüslerim damarlı felan anlamıyorum o yüzden
Gaz problemim var birde
Her ay aynı durumlar varmı derseniz yok kasık agrısı batma bel agrısı felan
Sizlerden yorum almak istiyorum sizce?
Kendini dinlemek değil benimki hissettiriyor zaten agrılar
Allah tez vakitte nasip etsin inşaAllah canımGebelik durumundan önce doktora sormuştum, gebelikte bu ilaçları kesicez dedi, 1 ay sonra gebelik oldu malesef, ne kadın doğumcu ne de kalp doktoru bişey diyemedi ilacın biri için. Kafam çok karışıktı ufacık bi riski bile göze alamadığım için hiç istemediğim halde kürtaj oldum. Eşim çocuk işine yanaşmıyor ya sana bişey olursa diye ama ben çok istiyorum
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsunAllah tez vakitte nasip etsin inşaAllah canımStrese girme bak düşünmeden hamile kalmışsın