- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.101
Valla canım bende aynı durumdayım istiyorum ama korkuyorum hayırlı bir zaman mı değil mi bilmiyorum ama isteğim ağır basıyorKızlar biraz alakasız olacak ama fikirlerinizi almak istiyorum. Ben gebelik planlıyorum bu aralar istiyorum ama ülkenin durumu malum korona vs... Sizce yanlış bir zamanlama mı? Yani şu açıdan diyorum ya virüsü kaparsam gebelikte? Yada doğru düzgün kontrollere gidebilir miyim acaba kafam karıştı bu konuda
Hemen başka doktora da git canım üzme kendini neden böyle moral bozarlar anlamam yaEn önemlisi sağlıkla olması canım benim. Bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittim. Kadın beni mahvetti. Direk bakar bakmaz “bu aşağı yerleşmiş. Düşebilir” dedi ve saatlerdir ağlıyorum.
Çok kötüyüm kızlar... Bunu da kaybedersem hayata küscem artık!
10 dakika içinde çıkan sonuç dikkate alınıyor bildiğim. Silik kaç dakika da çktı eğer 10 dakikada çıktıysa pozitif olabilirMerhaba kızlar bende 2. Cocuğumu planlamaya başladım nasipse. Evde kaset testlerden vardı erken gebelik testi değil. Adete 6 gün var ama merak ettim. İlk çocuğumu adete 7 gün kala hayalet çizgi görmüştüm. Yine Denemek istedim hayalet çizgi çıktı fakat ilk boş çıktı. Çöpe atacakken bir kaç saat geçmişti biraz koyulaşmış gördüm ne ara koyu oldu bilmiyorum . Size de atmak istedim yardımcı olmak isterseniz . Kaç saat geçince dikkate alınmıyordu bu sonuçlar.
Bence hamilesiniz bende aynı testten yaptım dümdüz bembeyaz oldu saatler sonra bile olsa kuruma çizgisi bile oluşmamıştı zaten adet oldum bence kan verin hamile olabilirsinizMerhaba kızlar bende 2. Cocuğumu planlamaya başladım nasipse. Evde kaset testlerden vardı erken gebelik testi değil. Adete 6 gün var ama merak ettim. İlk çocuğumu adete 7 gün kala hayalet çizgi görmüştüm. Yine Denemek istedim hayalet çizgi çıktı fakat ilk boş çıktı. Çöpe atacakken bir kaç saat geçmişti biraz koyulaşmış gördüm ne ara koyu oldu bilmiyorum . Size de atmak istedim yardımcı olmak isterseniz . Kaç saat geçince dikkate alınmıyordu bu sonuçlar.
Onu tam bilemedim10 dakika içinde çıkan sonuç dikkate alınıyor bildiğim. Silik kaç dakika da çktı eğer 10 dakikada çıktıysa pozitif olabilir
Kötü düşünme Canm lütfen belki daha kötü bisey olucak Allah böyle istedi unutma herserde bi hayır var cnm en güzeli olacağı için belkide böyle dedi .içini ferah tut belki seninle olucak hep bebeğin üzülme lutfenEn önemlisi sağlıkla olması canım benim. Bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittim. Kadın beni mahvetti. Direk bakar bakmaz “bu aşağı yerleşmiş. Düşebilir” dedi ve saatlerdir ağlıyorum.
Aynen benim de öyle valla, biraz mantıksız geliyor kendimi ve bebeği tehlikeye atmak ama bi yandan da çook istiyorum, bu ay da ovu testi ile denicem yine olmazsa zorlamıcam yaza bırakcam ortalık biraz toparlanır inşallah o zamanaValla canım bende aynı durumdayım istiyorum ama korkuyorum hayırlı bir zaman mı değil mi bilmiyorum ama isteğim ağır basıyor
Hoşgeldin aramıza ⚘Merhaba ben de geldim aranıza1 Aralık bat.
Yaaa hayır allahın izni ile hiçbirşey olmaz lütfen ağlama bak benim bir arkadaşım hamileyken doktora gitmiş ve düşük olduğunu bebeği acilen almaları gerektiğini söylemiş arkadaşım eşime haber vermeliyim diye çıkmış hastaneden sonra başka bir doktora gitmiş onada sorayım diye o doktor gayet sağlıklı olduğunu ve herhangi bir sorun görünmediğini söylemiş şuanda çocuğu 3,5 yaşında rabbim hayırlı ömür nasip etsin.. yani söylemek istediğim canım ömrü verende alanda allah (cc) dilerse herşey oluverir sen gönlünü ferah tutHemen başka doktora da git canım üzme kendini neden böyle moral bozarlar anlamam ya
İnşallah canım hepimizBen ovulasyon testini daha önce hiç denemedim bu ay eğer olmazsa deneyeceğim .. sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
İnşallah hamilelik belşrtisidir gönlünce olsun. Erken gebelik testi yaptır çıkma ihtimali var umarım hamişsindirKızlar bu arada benim bat 1-2 aralık sırtım ağrıyo sadece ve ateşim yükselmiş sizce bunlar belirtimi
Amin inşallah öyle umut ediyorum rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah hamilelik belşrtisidir gönlünce olsun. Erken gebelik testi yaptır çıkma ihtimali var umarım hamişsindir
Canm ne yaptinEn önemlisi sağlıkla olması canım benim. Bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittim. Kadın beni mahvetti. Direk bakar bakmaz “bu aşağı yerleşmiş. Düşebilir” dedi ve saatlerdir ağlıyorum.
Önce sakin ol canım güçlü dur ki bebeğinde senden güç alıp tutunsun yeminle bak kendimden dolayı bilip diyorum ağladıkça üzüldükçe kendin tetikliyosun yapma biliyorum çok zor ama duracağı varsa duruyor naparsan yap ve aşşağı yerleşmiş düşebilir dediklerine bakma banada dediler hastanede yattım 5 gün sonra toparlanmış dediler ama sağlksz bilmem ne çok güzel dedikleri keseye dağılmış dediler vs.En önemlisi sağlıkla olması canım benim. Bugün keseyi göreyim diye hastaneye gittim. Kadın beni mahvetti. Direk bakar bakmaz “bu aşağı yerleşmiş. Düşebilir” dedi ve saatlerdir ağlıyorum.
Belki olmazsın dur heleKızlar ovulasyon testi önerisi olan var mı ? Ben bu ayda adet olacağım galiba
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.H Hasbelkader340 kısaca hikayemi anlatayım.29 yaşındayım 3.5 yıldır evliyim 3 yıldır bebek istiyorum henüz hiç hamile kalmadım eşimde ve bende sorun yoktu öyle dendi hep geçen sene hsg çektirdim bu yıl tesadüf başka bir Dr rahimdeki polipi gördü hemen kendi drma gittim historoskabi yaptı.işlem sonunda spiralini aldım geçmiş olsun dedi.polip yatay olarak bebegin yerleşeceği yerde oluşmuş ve büyümüş.gebe kalmana %100 engeldi yatay oldugu için de usgde görülmesi çok zor du dedi.3 ay içinde hamile kalırsın olmazsa üzülme aşılama deneriz dedi.marta kadar süre verdi ama ben çok mutluyum bu sefer hissediyorum çok yakında anne olacağım