Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat dündü normalde ovulasyon testi yaptığım için adet tarihimi biliyorum sonuçta biyolojik saatlerimiz olduğu için şaşmaması lazım dün gece kesin olmam gerekiyordu ama olmadım bugün test yaptım çıkmadı 😢 yumurtlamanın üstünden 16.gün bugün

Kızlar bat dündü normalde ovulasyon testi yaptığım için adet tarihimi biliyorum sonuçta biyolojik saatlerimiz olduğu için şaşmaması lazım dün gece kesin olmam gerekiyordu ama olmadım bugün test yaptım çıkmadı 😢 yumurtlamanın üstünden 16.gün bugün
Biraz bekle canım ama sakın bekle kendine stres yapamadan

Bekliyorum bi mucize olsun istiyorum
Inş canım ama sakın kalıp stres yapmadan beklemen lazım eğer hamileysen de degilsende stres etki edebilir biliyorum çok zor ama başka birşeylere odaklanmaya çalış düşünememeye çalış iki türlüde stres den kaynaklı olabilir çünkü bizide haberdar etmeyi unutma

Kızlar benim bat 2 aralık ama size sorum olacak
1 yasında bir oğlum var
18 kasım çarşamba yumurtlama günümdü ovu ile takip etmedim takvime göre öyle
15 kasım birliktelik oldu
Sadece bir kez yani bu ay
Eger bebek varsa mucize olur gibi geliyo
Çünkü pkoluyum eşimde hız morfoloji sayı sorunu var
Bu oğlum ersağ gıda takviyeleri artı sogan kürü ile oldu tabi bunlar vesile rabbim nasip etti oldu çok şükür
3 4 gündür kasıkta batma oluyodu bugün sabah 1 kez oldu
Bazen adet sancım oluyo sonra birden kesiliyo ani hareket te veya oglumu kaldırdıgımda kasıklarımda çekilme sancı gibi bişey oluyo
3 gün önce cok bel agrım vardı
Akıntı konusuna gelince öyle sürekli akıntım yok sadece lavaboya gidince afedersiniz peçeteye geliyo sarı beyaz gibi yumurta akı kıvamında (akıntı konusu için özür dilerim tekrar)
Göğüs büyümesi hassaslıgı konusunda da emziriyorum zaten göğüslerim damarlı felan anlamıyorum o yüzden
Gaz problemim var birde
Her ay aynı durumlar varmı derseniz yok kasık agrısı batma bel agrısı felan
Sizlerden yorum almak istiyorum sizce?
Kendini dinlemek değil benimki hissettiriyor zaten agrılar

Umut kalmadı canım ya tüp bebeğe felanda başlamaya korkuyorum bu ayda yaptırmicam sanırım o duyguyu tadamicam 😊
Ya öyle düşünmeyin lütfen umudunuzu yitirmeyin benim bi tanıdığım var 12 yıldır çocuğu olmuyordu o kadar şey denediki normal yola olmayinca tüp bebek koydu yine olmadı sonra ümidini kesti olmayacak dedi ben bu duyguyu tadamiyacam dedi sonradan 12 yıl sonra ilk defa bu duyguyu tati yani rabim verecekse verir cnm sadece doğru zamanı beklemek gerek hepimiz bu duyguyu tatmak için sabrediyoruz inşallah artık en kisa zamanda hepimiz bu güzel ve tatlı duyguyu tadariz cnm ❤🥰

Ya öyle düşünmeyin lütfen umudunuzu yitirmeyin benim bi tanıdığım var 12 yıldır çocuğu olmuyordu o kadar şey denediki normal yola olmayinca tüp bebek koydu yine olmadı sonra ümidini kesti olmayacak dedi ben bu duyguyu tadamiyacam dedi sonradan 12 yıl sonra ilk defa bu duyguyu tati yani rabim verecekse verir cnm sadece doğru zamanı beklemek gerek hepimiz bu duyguyu tatmak için sabrediyoruz inşallah artık en kisa zamanda hepimiz bu güzel ve tatlı duyguyu tadariz cnm ❤🥰
İnşaAllah canım kısmet ya napalım bende tanıdıklarımın çocuklarını severim 😂😊 Artık o kadar duygusuzlaştım ki gülüp geçiyorum

Olur cnm inşallah kendi çocuklarımızı sevmeyi yaşarız olmadıysa da senin dediğin gibi yaparız bizde onların çocuklarını severiz 🤣🤣
Yanlış anlama canım Allah ım size tattırsın ortada bir probleminiz yok elbet olur :))) eşimle kendim için söyledim kusura bakma

X