- 22 Kasım 2020
- 304
- 238
- 32
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.021
Test yaptınızmı
Hayır gitmedim
Hayır gitmedimÜstüne bida gitmedin mi ona göre doz ayarlar veya başka bişeye bakardı neden döllenme olmadığına dair..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınızmı
Hayır gitmedim
Hayır gitmedimÜstüne bida gitmedin mi ona göre doz ayarlar veya başka bişeye bakardı neden döllenme olmadığına dair..
rica ederimTeşekkür ederim ya tane tane yazmışsın valla aydınlandım sonunda, çünkü herkes farklı bişey söylüyor :)
Biraz bekle canım ama sakın bekle kendine stres yapamadanKızlar bat dündü normalde ovulasyon testi yaptığım için adet tarihimi biliyorum sonuçta biyolojik saatlerimiz olduğu için şaşmaması lazım dün gece kesin olmam gerekiyordu ama olmadım bugün test yaptım çıkmadı yumurtlamanın üstünden 16.gün bugün
Bekliyorum bi mucize olsun istiyorumBiraz bekle canım ama sakın bekle kendine stres yapamadan
Inş canım ama sakın kalıp stres yapmadan beklemen lazım eğer hamileysen de degilsende stres etki edebilir biliyorum çok zor ama başka birşeylere odaklanmaya çalış düşünememeye çalış iki türlüde stres den kaynaklı olabilir çünkü bizide haberdar etmeyi unutmaBekliyorum bi mucize olsun istiyorum
Aa aynıyız seninle rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insaALLAHBenim BAT 2 Aralık. Beni de yazar misiniz
Hayırlı zamanı değilmiş canım sakın üzme kendiniAdet oldum kızlar
Ya sakın üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin inşallah en yakın zamanda rabim size nasip eder ❤Adet oldum kızlar
Aynen canım yok üzmüyorum artık normal geliyorHayırlı zamanı değilmiş canım sakın üzme kendini
Umut kalmadı canım ya tüp bebeğe felanda başlamaya korkuyorum bu ayda yaptırmicam sanırım o duyguyu tadamicamYa sakın üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin inşallah en yakın zamanda rabim size nasip eder ❤
Ya öyle düşünmeyin lütfen umudunuzu yitirmeyin benim bi tanıdığım var 12 yıldır çocuğu olmuyordu o kadar şey denediki normal yola olmayinca tüp bebek koydu yine olmadı sonra ümidini kesti olmayacak dedi ben bu duyguyu tadamiyacam dedi sonradan 12 yıl sonra ilk defa bu duyguyu tati yani rabim verecekse verir cnm sadece doğru zamanı beklemek gerek hepimiz bu duyguyu tatmak için sabrediyoruz inşallah artık en kisa zamanda hepimiz bu güzel ve tatlı duyguyu tadariz cnm ❤Umut kalmadı canım ya tüp bebeğe felanda başlamaya korkuyorum bu ayda yaptırmicam sanırım o duyguyu tadamicam
Amin size de insallahAa aynıyız seninle rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insaALLAH
İnşaAllah canım kısmet ya napalım bende tanıdıklarımın çocuklarını severim Artık o kadar duygusuzlaştım ki gülüp geçiyorumYa öyle düşünmeyin lütfen umudunuzu yitirmeyin benim bi tanıdığım var 12 yıldır çocuğu olmuyordu o kadar şey denediki normal yola olmayinca tüp bebek koydu yine olmadı sonra ümidini kesti olmayacak dedi ben bu duyguyu tadamiyacam dedi sonradan 12 yıl sonra ilk defa bu duyguyu tati yani rabim verecekse verir cnm sadece doğru zamanı beklemek gerek hepimiz bu duyguyu tatmak için sabrediyoruz inşallah artık en kisa zamanda hepimiz bu güzel ve tatlı duyguyu tadariz cnm ❤
Olur cnm inşallah kendi çocuklarımızı sevmeyi yaşarız olmadıysa da senin dediğin gibi yaparız bizde onların çocuklarını severizİnşaAllah canım kısmet ya napalım bizde tanıdıklarımızın çocuklarını severiz
Ne zamandır çocuk için uğraşıyorsunuzAynen canım yok üzmüyorum artık normal geliyor
Yanlış anlama canım Allah ım size tattırsın ortada bir probleminiz yok elbet olur :))) eşimle kendim için söyledim kusura bakmaOlur cnm inşallah kendi çocuklarımızı sevmeyi yaşarız olmadıysa da senin dediğin gibi yaparız bizde onların çocuklarını severiz