Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar size bişey sorabilirmiyim şimdi ben dişime dolgu yapacam duydumki o doktorun vurduğu ine uyuşturmak için onu vurulursak o ay hamile kalamıyormuşuz sizce bu doğrumu ona göre yapayım yardim ederseniz çok sevinirim 😊
Ben tel tedavisine başlıyorum. Bu yüzden üstten iki ayrı dişim çekiliyor. Bir kaç gün önce iğne vurulmadan önce aynı soruyu sordum. Herhangi bir sorun olmaz dedi doktorum. Doktor akrabam, o yüzden güvenilebilir. Sorun yaratacağını sanmıyorum.

Ben tel tedavisine başlıyorum. Bu yüzden üstten iki ayrı dişim çekiliyor. Bir kaç gün önce iğne vurulmadan önce aynı soruyu sordum. Herhangi bir sorun olmaz dedi doktorum. Doktor akrabam, o yüzden güvenilebilir. Sorun yaratacağını sanmıyorum.
Çok tşk ederim içim rahatladı çok agrım oluyordu bu yüzden yapamıyordum 😊

O zaman bebeğiniz vaktini bekliyor :) o ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek merak etmeyin
Bilemiyorum sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor her ay ümitlenip duruyorum ama hiçbir zaman olmadı hep bu ay olacak diyip kendimi kandırıyorum inşallah artık olur da ben de biraz olsa bu hayata mutlu olurum

Bilemiyorum sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor her ay ümitlenip duruyorum ama hiçbir zaman olmadı hep bu ay olacak diyip kendimi kandırıyorum inşallah artık olur da ben de biraz olsa bu hayata mutlu olurum
Aşılama deneyebilirsiniz aslında eşinizin değerleri normalse

Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
BAT nedir ?
Ve şunuda unutmaki stres en büyük etken biliyorum elde değil ama stres yaptığın zaman olmaz.
Eşinde sende bi sıkıntı varmı ?

Ovulasyonu bırakmana gerek yok bu ay da deneyebilirsin ama yapma şekline dikkat et kaçırma veya yanlış bilgi alma..
Bugün reglin 2. Günü bitti.bu ay 11.günde pik oldu ovu testi,biz 9-10-11-12-14-15.günleri değerlendirdik ama kısmet olmadı maalesef. Aralık ayında da ovu takibi yapcam yine olmazsa akışına bırakcam artık çünkü stres yaratıyor üstümde o test takibi. Bildiğim kadarıyla ikimizde de bir sıkıntı yok, 8 ay önce bi gebelik oldu ama kürtaj oldum

Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
BAT nedir ?
Ve şunuda unutmaki stres en büyük etken biliyorum elde değil ama stres yaptığın zaman olmaz.
Eşinde sende bi sıkıntı varmı ?

Ovulasyonu bırakmana gerek yok bu ay da deneyebilirsin ama yapma şekline dikkat et kaçırma veya yanlış bilgi alma..
Bir de şu konuda bir türlü emin olamadım net bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen. Piki gördükten sonra hafif silikleşmesi mi yumurtlamayı gösteriyor yoksa çizginin bariz bir şekilde silinmesi mi lazım?

Bir de şu konuda bir türlü emin olamadım net bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen. Piki gördükten sonra hafif silikleşmesi mi yumurtlamayı gösteriyor yoksa çizginin bariz bir şekilde silinmesi mi lazım?
En koyu olduğu zaman yumurta çatlamış oluyor bir sonraki gün koyuluk yavaş yavaş azalıyor açılıyor siliklesiyor ya bu yumurta çatladı demek

Pikten sonra gördüğün ilk silikleşme çatlamadır. yani pik olduğu gün 24 saat içerisinde yumurtan dışarı salınacak demek pik olduktan sonraki gün test yaptığında t çizgisi C den silikse (ikiside görülebilir bizim için önemli olan eşit olmamaları) yumurtanız çatlamış demek oluyor

Pikten sonra gördüğün ilk silikleşme çatlamadır. yani pik olduğu gün 24 saat içerisinde yumurtan dışarı salınacak demek pik olduktan sonraki gün test yaptığında t çizgisi C den silikse (ikiside görülebilir bizim için önemli olan eşit olmamaları) yumurtanız çatlamış demek oluyor
Teşekkür ederim ya tane tane yazmışsın valla aydınlandım sonunda, çünkü herkes farklı bişey söylüyor :)

Kızlar kendimi kandırmak hiç istemiyorum ama dün geceden beri uyuyamadım karın ve bel bölgem sızlıyordu hatta şuanda bacaklarıma kadar ağrı iniyo acaba diyorum bende belirti olabilirmi bat a 7 gün var ama 🤷‍♀️🥺

Kızlar kendimi kandırmak hiç istemiyorum ama dün geceden beri uyuyamadım karın ve bel bölgem sızlıyordu hatta şuanda bacaklarıma kadar ağrı iniyo acaba diyorum bende belirti olabilirmi bat a 7 gün var ama 🤷‍♀️🥺
Test yaptınızmı
Üstüne bida gitmedin mi ona göre doz ayarlar veya başka bişeye bakardı neden döllenme olmadığına dair..
Hayır gitmedim

X