Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canm hoşgeldin aramıza maşAllah Allah bağışlasın , Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.
Saolasın güzel dileklerin için Amin inşAllah..
2 gün önceki ilişkiyle bugün döllenmesi olası bi ihtimal dün olsa olabilir derdim canm tabi bu benim bilgimce düşüncem.
Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin hepimize inşAllah bakalım Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak.. 🤗🌹
Teşekkür ederim inşallah 🥰

Uygulama 16 gösteriyor canım ben 2 gün öncesini değerlendirdim sadece eşimde şehir dışına çikti 2 gün daha yok anlayacağın verimli dönemde hiç yok gibi birşey gerci ben daha önce hiç yumurtlama takibi yapmadım ama bilemiyorum
Bende aynen 2 gün öncesini değerlendirebildim
İnşallah olur ya senin 1 aralık benim 2 Aralık
🥰

Benimde beyaz akıntılarım devam ediyor her gece gündüz hep kasık ağrısı var göğüslerim şiş ama bilmiyorum bunların hepsinin psikolojik olmadığını duymak istiyor insan 🙏🏻

Oh maşAllah , :KK68:
Ben yumurtlamaya daha var diyerek hiç oralı olmamıştım ama bariz yumurtlama yaşamışım galiba adetten sonraki 3.gün düşünmedim erken olcağını öyle klomenden sanırım akıntı başladığı günü değerlendirdik fakat yoğun geldiği günü değerlendiremedim.. şimdi ne kasık ağrısı var ne akıntı nede başka bişey arada bi ağrı giriyor ve beyaz akıntı var o kadar bakalım daha var bata ama insan napcağını şaşırıyor işte inşAllah tutmuştur yada yumurtlama takvime göre yarın ozaman görürüm değerlendirrim bilemedim yani dr. Gittim oda kafamı karıştırdı bende durumlar böyle canım..
inşAllah Rabbim nasip eder bu ay sağlıkla.
İnşallah canım hiç belli olmaz testten mi fark ettin yumurtlamanı

X