Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Listeye benide eklermisiniz ✌

Hormanlara falan baktırdın mı ? Eşine sana ?
Yumurtlama görüyomusun kendinde ?

Hayırlı olsun canım inşallah tez zamanda Rabbim hepimizi sevindirsin

Merhaba benide listeye eklermisiniz✌
29 kasım Bat
Nasip olursa 2.olcak
5 yıllık evliyim
Yumurtlama takibi için ovlasyon testi kullandım
Bende AhM düşüklüğü var
Geçen ay prf saraçglu erken menepoz kürüne soğan kürü ile başladım ve kimyasal gebelik yaşadım. bu ay sanki daha bi umutluyum.Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin

H Hasbelkader340 bat 9 Kasım.

Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah Allah bağışlasın..
Amin inşAllah.

Kızlar Nasılsınız ?
Varmı Bi Gelişme ?
Bakıyorum Sessizleştiniz..
Canım bu sabah ovulasyon testi yaptım ekteki gibi cıktı biliyosun ilk defa bu ay kullanıyorum bu sekildeykenmi yumurtlama olmuş oluyor yoksa daha koyumu olması gerekiyor çizgi acil yardım

Eklentiler

• 20201118_114719.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 24
Hormanlara falan baktırdın mı ? Eşine sana ?
Yumurtlama görüyomusun kendinde ?
Yumurtlama belirtilerim her ay oluyor ama bir türlü fazla değerlendiremedim o günleri sanırım eşimin işi dolayısıyla tabi yoğun bir işi var ve onu yoruyor benimde derslerim yoğun çocuk içinde bir araya gelmiş gibi oluyor o yüzden akışına bırakıyoruz ama denk gelmiyo sanırım yumurtlamayı tutturamıyorum..
Hormon testi henüz yaptırmadık ama bikaç ay sonra düşünüyoruz nasip olursa

Canım bu sabah ovulasyon testi yaptım ekteki gibi cıktı biliyosun ilk defa bu ay kullanıyorum bu sekildeykenmi yumurtlama olmuş oluyor yoksa daha koyumu olması gerekiyor çizgi acil yardım
Canım yumurtlaman başlıyor LH hormonun yükselişte bu test dahada koyulaşacak daha sonra silikleşecek.
Bugünleri değerlendir silikleştiği günüde silikleştikten sonraki 2 günüde sağlama al işini bence.. hadi inşAllah Rabbim gönlüne göre versin.

Anladım canım Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..

Canım meselâ bugün değerlendirip perşembe boş cuma değerlendirecem dimi bu şekilde gidicem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…