Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beni de ekler misiniz? 22 kasım bat, olmazsa 19 aralık yeni bat: ))) bu ay çatlatma iğnesi oldum ama doğru günü değerlendiremedim. Kısmet artık. Kasıklarımda ağrı var, göğsüm şiş ama ağrı yok. Tabi iğnenin etkisi olabilir

Canım sen eklisin zaten burda :)
Sanki sadece kasım ayı listesinde ekliydim. Kasım aralık diye görünce buna da dahil olayım istemiştim. Vslla 4gün kaldı, biliyorsun çok umudum yok. O yüzden erkenden test de yapmayacağım merak edip. Eğer adet günü geçerse öyle yaparım. İnşallah günüm geçer ve tesyim pozitif çıkar, amin: ))

Sanki sadece kasım ayı listesinde ekliydim. Kasım aralık diye görünce buna da dahil olayım istemiştim. Vslla 4gün kaldı, biliyorsun çok umudum yok. O yüzden erkenden test de yapmayacağım merak edip. Eğer adet günü geçerse öyle yaparım. İnşallah günüm geçer ve tesyim pozitif çıkar, amin: ))
Amin canm inşAllah banada dua edermisn 💕

Ederim canım. Allah gönlündekini en kısa zamanda gerçeğe dönüştürsün inşallah
Amiin inşAllahhh teşekkür ederim. 🤩
Biraz umutsuzum gibi yumurtlamayı kaçırdım gibi ama bi gün öncesini değerlendirmiştik bakalım inşAllah olur sağlıkla Gerçi Rabbim"n izni olduktan sonra engel tanımazda bakalım işte zor beklemek.. 🤦‍♀️

canım merhaba ben yumurtlama zamanını bekliyorum birde soğan kürü içiyorum 🥰 sen de ne var ne yok ?
Oh maşAllah , :KK68:
Ben yumurtlamaya daha var diyerek hiç oralı olmamıştım ama bariz yumurtlama yaşamışım galiba adetten sonraki 3.gün düşünmedim erken olcağını öyle klomenden sanırım akıntı başladığı günü değerlendirdik fakat yoğun geldiği günü değerlendiremedim.. şimdi ne kasık ağrısı var ne akıntı nede başka bişey arada bi ağrı giriyor ve beyaz akıntı var o kadar bakalım daha var bata ama insan napcağını şaşırıyor işte inşAllah tutmuştur yada yumurtlama takvime göre yarın ozaman görürüm değerlendirrim bilemedim yani dr. Gittim oda kafamı karıştırdı bende durumlar böyle canım..
inşAllah Rabbim nasip eder bu ay sağlıkla.

Amiin inşAllahhh teşekkür ederim. 🤩
Biraz umutsuzum gibi yumurtlamayı kaçırdım gibi ama bi gün öncesini değerlendirmiştik bakalım inşAllah olur sağlıkla Gerçi Rabbim"n izni olduktan sonra engel tanımazda bakalım işte zor beklemek.. 🤦‍♀️
Aynen ovulasyon testinde pik gördüğüm gün doktora gitmiştim O gün ilişki oldu ertesi gün çatlatma iğnesi oldum ama o zaman ilişki olmadı Allah'ımın takdirine kaldık

Aynen ovulasyon testinde pik gördüğüm gün doktora gitmiştim O gün ilişki oldu ertesi gün çatlatma iğnesi oldum ama o zaman ilişki olmadı Allah'ımın takdirine kaldık
Anladım canm inşAllah gönlündeki gerçekleşir..
Bende ya nasip dedim bakalım bekliyorum.
Dr. Çatlamış olan yumurtayı sıvısı bittikten sonra görmez heralde dimi ?

Benimde bu ay hiç umudum yok çok yeni olduğu için onemsemedim de önümüzdeki regl den sonra takiple kararlı şekilde ilerlemeyi planlıyorum 😬 gerçekten kimseden ses çıkmıyor bu ara bu sessizlik hamile haberleriyle bozulan lütfen 🤲

Merhaba kızlar benide eklermisiniz
Benim 1 oğlum var 1 yaşında ama özel nedenlerden dolayı 1 tane kardeş istiyoruz
Ben pkoluyum ama adetlerim düzenli tüylenme kilo felan yok sadece yumurtalarımda sorun
Eşimde hız morfolozi sayı sorunu var
Oğlum 5 yıl sonra oldu 4 aşılama ilaç tedavisi kürler işe yaramadı en son Ersağdan takviyeleri kullandık eşimle 3 ay 3. Ayda hem takviyeleri kullandım hemde soğan kürü yaptım rabbim nasip etti çok şükür bu ay ilk denememiz
Bat 02. 12.2020
Yumurtlamam bugün olması lazım ama değerlendiremeyebiliriz
2 gün önce değerlendirdik
Sizce tutma olasılığı varmı
Ovu testi yapmıyorum
İlk ay daha denememizde
belki inşallah kendiliğinden olur diye bekliycem 2 3 ay
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🥰

Merhaba kızlar benide eklermisiniz
Benim 1 oğlum var 1 yaşında ama özel nedenlerden dolayı 1 tane kardeş istiyoruz
Ben pkoluyum ama adetlerim düzenli tüylenme kilo felan yok sadece yumurtalarımda sorun
Eşimde hız morfolozi sayı sorunu var
Oğlum 5 yıl sonra oldu 4 aşılama ilaç tedavisi kürler işe yaramadı en son Ersağdan takviyeleri kullandık eşimle 3 ay 3. Ayda hem takviyeleri kullandım hemde soğan kürü yaptım rabbim nasip etti çok şükür bu ay ilk denememiz
Bat 02. 12.2020
Yumurtlamam bugün olması lazım ama değerlendiremeyebiliriz
2 gün önce değerlendirdik
Sizce tutma olasılığı varmı
Ovu testi yapmıyorum
İlk ay daha denememizde
belki inşallah kendiliğinden olur diye bekliycem 2 3 ay
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲🤲🥰
Merhaba canm hoşgeldin aramıza maşAllah Allah bağışlasın , Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.
Saolasın güzel dileklerin için Amin inşAllah..
2 gün önceki ilişkiyle bugün döllenmesi olası bi ihtimal dün olsa olabilir derdim canm tabi bu benim bilgimce düşüncem.
Rabbim aratmadan sağlıkla nasip etsin hepimize inşAllah bakalım Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak.. 🤗🌹

Uygulama 16 gösteriyor canım ben 2 gün öncesini değerlendirdim sadece eşimde şehir dışına çikti 2 gün daha yok anlayacağın verimli dönemde hiç yok gibi birşey gerci ben daha önce hiç yumurtlama takibi yapmadım ama bilemiyorum

X