Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay sogan suyu yapmistim kimyasal oldu neyse herseyde var bir hayr Bu ay corekotu bal tarcin yaptim folik asit kullandim Rabbim hayirlisini nasip etsin nedense icim kipir kipir sanki

Olamayacak canım 1.2 çıktı :KK43: çok üzüldüm sabredelim bakalım.. Ama benim artık küçük bir ihtimal.
Canım hani geçen ay yaşadıklarımızı bidaha yaşamamak için regli geciktikten 1 hafta sonra yapcaktık bidaha testleri.
Böyle böyle strese sokuyoruz kendimizi. Bide daha senin regline 6 gün var. Sabretcez bekliycez tamam mı bi geciksin bakalım... 🤗 üzme kendini

Canım hani geçen ay yaşadıklarımızı bidaha yaşamamak için regli geciktikten 1 hafta sonra yapcaktık bidaha testleri.
Böyle böyle strese sokuyoruz kendimizi. Bide daha senin regline 6 gün var. Sabretcez bekliycez tamam mı bi geciksin bakalım... 🤗 üzme kendini
😀 Aynen de covid şüphesi nedeniyle dahiliye girince alışkanlık dayanamadım yazdırdım covid yanında beta hcg testi.. Çok haklısın inşallah daha erkendir. Bekleyeceğiz birlikte. ❤️

Bağırsaklarında gaz problemi falan oluyor mu bir de beyaz kremsi akıntın oldu mu
Gaz çok var, beyaz kremsi akıntı da var ama bugün hafiften kahverengi ye dönmeye başladı sanırım regl erken olacağım.. Bilemedim. Geçen ay kimyasal yaşamıştım onda kasık batması da vardı bu sefer o yok. Muhtemelen regl olacağım ben.

Bugün Dr a gittim kızlar hiç bir sorun olmadığını söyledi bira fazla akıntım vardı sarıya dönük onun için fitil verdi ilişki yasak🤦ilk adetten sonra gebe kalabilecigimi söyledi genetik test falan eğer 3, olursa o zaman yaptiralkm bı daha deneyin dedi

Evliliğimizin 2. Yılını geride bıraktık ve artık bebek sahibi olmaya karar verdik bildiğimiz kadarı ile herhangi bir sağlık problemimiz yok fakat 8-9 aydır deniyoruz sürekli yumurtlama günlerimi takip ettiğim için stres yaptım sanırım o yüzden olmuyor çevremdekiler stres yapma kendiliğinden oluyor diyor ama ben yapamıyorum aklımdan bebek fikrini çıkartamıyorum..
Yumurtlama takvimi dışında herhangi birşey yapmadım ilaç vs. Kullanmadım..
Bat = 01/12/2020 veya 02/12/2020

X