- Konu Sahibi Hasbelkader340
İnşallah belirtidirBenimde kremsi beyaz akıntım başladı 23 Kasım bat bu bi belirti mi ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah belirtidirBenimde kremsi beyaz akıntım başladı 23 Kasım bat bu bi belirti mi ki ?
Merhaba beni de ekler misin bat 13 Kasım hala adet olmadım ama gecikme hep oluyor pcos var《Merhabalar》
•°•
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum..
Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan kasım - aralık hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..
Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..
Tatmayan herkes o mutluluğu tatması dileğiyle.
Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
•°•
Listeye eklenmek isteyen BAT tarihiyle beni etiketleyebilir.
•°•
Aktif olmayan bilgi vermeyen listeden kaldırılacaktır.
•°•
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
•°•
^ Gebelik için neler yaptınız ?
^ Gebeliği zorlaştıran durumun varmı ?
^ Yumurtlama takibi nasıl oldu ve nasıl bi yol izlenildi ?
•°•
☆ LİSTENİN HEP HAMİŞ DOLMASI DUÂSIYLA..
H Hasbelkader340 07.12.20
@jikarinzku 02.11.20
@Gdkd 05.11.20
@barslann 16.11.20
@Cemren0604 08.11.20
@Roseee12 02.11.20
@Maestro78 03.11.20
@Lazzzzzz53 08.11.20
@janabobc 10.11.20
@Doganftm 10.11.20
@Mevacaa 11.11.20
@eylulyorgunu 11.11.20
Black Light 14.11.20
@Ftmanur 17.11.20
@IlyZcn 17.11.20
@Kaktusluk 18.11.20
@borasu 18.11.20
@Sinoplu17 19.11.20
@AFonat 19.11.20
@didonutella 20.11.20
@PpAaSs 22.11.20
B bitkiselhayat 22.11.20
@mutluuugizz 23.11.20
@nm88326 24.11.20
@Pussuk 25.11.20
@Elifkskl 25.11.20
@Alynabll 26.11.20
@htcygttk 29.11.20
@kevser677889 29.11.20
@Sesilya16 30.11.20
cinnabon 01.12.20
@Merveun 01.12.20
@NaaNaa 05.12.20
@sutlaacc 06.12.20
@Tekderdimkpss 09.12.20
@GulYuzlumm 09.12.20
@Tambikedi 10.12.20
@sevda3335 12.12.20
@Gereksiz06 14.12.20
@skylight06060606 15.12.20
Benim kuzenimin ilk başta kremsi akıntı günlerce devam etmiş hatta sonra çökeleksi bi görüntüye dönüşmüş adeti geçince testte öğrenmişBenimde kremsi beyaz akıntım başladı 23 Kasım bat bu bi belirti mi ki ?
Valla canm oluyor normalde ama artış gözlüyosan vardır inşAllah bende öyle olmuştu beyaz akıntıda artmıştıBenimde kremsi beyaz akıntım başladı 23 Kasım bat bu bi belirti mi ki ?
Tabiki ekliyorum. Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Merhaba beni de ekler misin bat 13 Kasım hala adet olmadım ama gecikme hep oluyor pcos var
Merhaba canım sağlıkla amin inşAllahMerhaba hanımlar4 aydır deniyoruz polikistikover var bende ve 2 defa operasyon geçirdim bir an önce hamile kalmak istiyorum benim de bat 28 kasım ovulasyon testleriyle takip ediyoruz 2 aydır. Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede
Bu arada evet 14 pikmiş.Merhaba hanımlar4 aydır deniyoruz polikistikover var bende ve 2 defa operasyon geçirdim bir an önce hamile kalmak istiyorum benim de bat 28 kasım ovulasyon testleriyle takip ediyoruz 2 aydır. Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede
Çok sevindimmm , hadi hayrlı olsun bebişin sağlıkla gelsinBen hamileyim canım
Farklı marka gebelik testleri dene benceBen adet olmadım henüz. Test yaptım negatif. Bekliyorum gelmesini
Daha çok erken canm.Kızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Hayırlı olsunnnn , çok sevindimm sağlıkla al bebeğini kucağınaKızlar bat tarihimi vermiştim
H Hasbelkader340
Müjdemi isterim
Bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün.
beta hcg testim 18.4 çıktı. Allah korusun bi aksilik olmazsa hamileyim
İnşallah yanılıyorsundur ama adet olursan da stres yapma gelecek ay denersinBilmiyorum ama çok heyecanlı ve umutluydum inşaAllah yanılırım
Hoş geldin aramıza , inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz yavrularımızıMerhaba hanımlar4 aydır deniyoruz polikistikover var bende ve 2 defa operasyon geçirdim bir an önce hamile kalmak istiyorum benim de bat 28 kasım ovulasyon testleriyle takip ediyoruz 2 aydır. Dünü değerlendirdik ama sanırım asıl pik bugün. Siz ne düşünüyorsunuz umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa sürede
Çok heyecanlısın ve sabredemiyorsun biliyorum ( bende senin gibiyim ) ama hemen belli etmiyor bebişlerimiz kendilerini . Bende hemen çıkmayacağını bile bile her gün idrar testi yapıyorum ne var yani hemen anlaşılsa da biz de meraktan ölmesekKızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Benim de bata 7-8 gün kaldı.. Erken diye daha kan testi vermedim.. Sanırım sabretmek gerekiyor. negatif çıkması normal. Ovulasyon takibi yapmış mıydın..? Döllenmeden en erken 7 gün en geç 12 gün sonra kanda beta hcg çıkıyormuş. Bu bata 7 gün kala en erken çıkabileceği anlamına geliyor. Ya da bata 3 gün kala bile çıkmayabileceği...Kızlar BAT 24 Kasım sizce gebelik olsa şuan çıkar mı kan verdim negatif çıktı
Gitmedim.canim.bekarligimdan beri var 3 aylık tedavi sonrası baya gerilemisti pcos ama evlilikte bir doğum.sonrasi aldığım.kilolardan yine arttı mesela son adet tarihlerim 5 Eylül 12 Ekim şuan da gelen giden yokTabiki ekliyorum. Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
Dr. Gittin mi ?
Anladm canım hayırlısıGitmedim.canim.bekarligimdan beri var 3 aylık tedavi sonrası baya gerilemisti pcos ama evlilikte bir doğum.sonrasi aldığım.kilolardan yine arttı mesela son adet tarihlerim 5 Eylül 12 Ekim şuan da gelen giden yok
Belirti yokmu hiç ?Ben hala regl olmadım bugün gelir gibi duruyor
Her ay adet olacakmışım gibi olan belirtim var, bide kremsi akıntı. Zaten bat dündü gecikti bir gün.Belirti yokmu hiç ?
Kremsi akıntı oluyor muydu ?Her ay adet olacakmışım gibi olan belirtim var, bide kremsi akıntı. Zaten bat dündü gecikti bir gün.
Yok normalde olmazdı şeffaf olurduKremsi akıntı oluyor muydu ?
E ozaman hadi bakalım inşAllah vardırYok normalde olmazdı şeffaf olurdu