Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az troitim vardi çok şükür düzenlendi o bitti 6 ay ilaç içtim bitti de bakalım baya oldu biteli ağustosta takip yaptık çatladı ama tutmadı sanırım sonra dedim ara verilen bi al gitmedim adet olursan birdahaki takip yapıcam testlerimiz çok şükür çok iyi
MaşAllah Rabbim sıkıntı vermesin.. şanslısın.
Bian önce seninde mutlu haberini alalım inşAllah canım stres yapma bliyorum olmuyor ama yapma en büyğk etken stres sabır duâ bizde kavuşcaz...

Gözün aydın hayırlı olsun var canm Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah topiğimizin ikinci hamişi sağlıkla kucağına al annesi meleğini rahat ol güzel haberlerle gel herzaman Rabbim'n izniyle bizede duâ et.. 💕🌹🤗
Çok dua ediyorum inan buradaki herkese ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 teşekkür ederimmm

Ay olur mu öyle şey hepimizin farklı bir imtihanı var problemlerimiz ayrı olsada isteklerimiz ortak sen sonuçta hamile kalabilmişsin bu da güzel bir şey en önemli olan kalabilmen bu dünyada evladının yiyecek ekmeği yokmuş Allah tez vakitte nasip etsin Allah ım güzel duygularla bu acılarını unuttursun. İnanın benim şuan düşük yapmayı geçtim hamile kalabilmem bile çok mucizevi duruyor. İnanın test bile yapmaya hevesim kalmadı değil gebelik testi ovulasyon testleri bile yapmak istemiyorum çünkü içimde hiç o kan değerinde hamileliği testlerde çift çizgiyi göremicekmişim gibi geliyor her namaza duruşumda ümidim artıyor ama sonra da kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor. Allah büyük korktuğu başına gelirmiş insanın benim geldi maalesef inşallah daha da yıpranmam. Çünkü inanın kendimi ölü gibi hissediyorum nasıl toparlanacam bilmiyorum 😭
İşte herkesin derdi kendine bacım teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşAllah.. Rabbim kalbiyin temizliği yüzü suyu hürmetine bu mübarek gecede en tez zamanda sanada sağlıkla bi evlat nasip etsin.. ama emin ol ne uğraşlarla kalıp kaybetmek daha kötü RABBİM yaşatmasın yani böyle düşünme iki hadisi şerif var Rabbim bişeyin güzelini vermeden kulunu istediğiyle imtihan eder ikincisi sabırdan sonra beklenen şey gelir tam hatırlamıyorum ama bunlarla rahatlat kendini.. ben çok yol aradım dualar ağlamalar yapmadığım kalmadı bilgim olmadığı halde ilk baş hep inandım araştırdım çok iyi anlıyorum seni bugün diş çektirdim bugün bile test yapsammı diye düşündüm yok biliyorum ama varsa diye ikilemde kaldım hep yapmaya elim varmadı çıkmaz zaten falan avuttum kendimi.. ama umutsuzluk şeytanın işidir biliyorum insanın elinde değil banada zor görüküyor ama beyinde bitirmemek lazım inanmak lazım negatif enerji yollamamak lazım..Rabbim tez zamanda bize toplanmayı nasip etsin. İnşAllah en kısa zamanda tat o mutluluğu sağlıkla kavuşalım..beterin beteri var halimize şükür olacak bacım herşey güzel olacak...

Hemen bir program indirdim orada son adetin başladığı ilk gün yazılıyor ona göre hesaplanıyor çok bilgim yoktu😶 programa göre 4 hafta 1 gün 🤗 yarın sabah ta doktora gidicem
İstersen benim kullandığım bi uygulama vardı onu önerebilirim. MaşAllah Güzel haberle gel inşAllah Değerine göre alttan muaneyi kabul et kese oluşmuş görebiliriz derlerse. Eğer bakalım bi derlerse etme canım benim fikrim sen bilirsin yinede başımdan geçtiği için diyorum sabırsızsın heycanlısın bian önce görmek falan istiyosun biliyorum ama Rabbim'n hikmeti nolursa olsun 1 2 hafta daha dayan daha sağlama al net bi şekilde kurcalayıp zarar vermesinler bişey olmuyo dediklerine bakma..

Dr. Gittin mi tarlusal falan kullansan eğer yoksa bebiş inşAllah mucizen olur ama bu kadarda uzatma arayı canım Rabbim şifa versin tez vakitte..
Açıkçası gitmedim daha negatifleri gormeme ragmen üzülmüyorum artık sanki alıştım tek çizgiye psikolojik olarak da gelmiyo galiba aile hekimime rica edip kanda baktirip sonra tarlusal içmeyi planlıyorum ki zaten olduğunda hemen gidip tüp bebek işlemlerine başlamayı düşünüyorum

Açıkçası gitmedim daha negatifleri gormeme ragmen üzülmüyorum artık sanki alıştım tek çizgiye psikolojik olarak da gelmiyo galiba aile hekimime rica edip kanda baktirip sonra tarlusal içmeyi planlıyorum ki zaten olduğunda hemen gidip tüp bebek işlemlerine başlamayı düşünüyorum
Anladım canım.. hayırlısı olsun hakkında inşAllah Rabbim gönlüne göre versin Rabbim yar vee yardımcımız olsun sabrımızı bol versin herşey güzel olacak Rabbim"n izniyle.❤

İşte herkesin derdi kendine bacım teşekkür ederim güzel dileklerin için amin inşAllah.. Rabbim kalbiyin temizliği yüzü suyu hürmetine bu mübarek gecede en tez zamanda sanada sağlıkla bi evlat nasip etsin.. ama emin ol ne uğraşlarla kalıp kaybetmek daha kötü RABBİM yaşatmasın yani böyle düşünme iki hadisi şerif var Rabbim bişeyin güzelini vermeden kulunu istediğiyle imtihan eder ikincisi sabırdan sonra beklenen şey gelir tam hatırlamıyorum ama bunlarla rahatlat kendini.. ben çok yol aradım dualar ağlamalar yapmadığım kalmadı bilgim olmadığı halde ilk baş hep inandım araştırdım çok iyi anlıyorum seni bugün diş çektirdim bugün bile test yapsammı diye düşündüm yok biliyorum ama varsa diye ikilemde kaldım hep yapmaya elim varmadı çıkmaz zaten falan avuttum kendimi.. ama umutsuzluk şeytanın işidir biliyorum insanın elinde değil banada zor görüküyor ama beyinde bitirmemek lazım inanmak lazım negatif enerji yollamamak lazım..Rabbim tez zamanda bize toplanmayı nasip etsin. İnşAllah en kısa zamanda tat o mutluluğu sağlıkla kavuşalım..beterin beteri var halimize şükür olacak bacım herşey güzel olacak...
Allah razı olsun duaların için amin inşaAllah şu günleri atlattığımızda bu günlerde geçti demeyi nasip etsin Allah ım başkalarına bakıp imrendirmesin. Geciktikçe güzelleşiyormuş. Allah eli ayağı yüzü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Ama aktım var Allah nasip edip 1.olursa devamında 1.yaşları dolar dolmaz yapacam çocukları 😂 az bekletmiyorlar beni ne de olsa 😂

Valla seni bayıltmışlar yine bana dilaltı 3 ilaç vajinal 2 ilaç 5 serum verdiler suni sancı verdiler tam herşey geçti derken normal olarak kürtaja aldılar. RABBİM kmseye yaşatmasın..
Kanaman ne durumda şuan ? Nasılsın ?
Aynen öyle ben tınlamadım ama atlattım diye düşünüyorum dr. Normal desede..
Seninki zor olmuş canım ya kaç haftalikdi senin Allah bida göstermesin şuan iyiyim ağrı falan yok kanamam da kesildi ama inşallah gelmez antibiyotik devam ediyorum bugün 5 gün oldu

İstersen benim kullandığım bi uygulama vardı onu önerebilirim. MaşAllah Güzel haberle gel inşAllah Değerine göre alttan muaneyi kabul et kese oluşmuş görebiliriz derlerse. Eğer bakalım bi derlerse etme canım benim fikrim sen bilirsin yinede başımdan geçtiği için diyorum sabırsızsın heycanlısın bian önce görmek falan istiyosun biliyorum ama Rabbim'n hikmeti nolursa olsun 1 2 hafta daha dayan daha sağlama al net bi şekilde kurcalayıp zarar vermesinler bişey olmuyo dediklerine bakma..
Uygulamayı söylersen bakarım ona da. Alt muayeneyi ne derse kabul edicem anlamadım. Daha öncede alt muayene olmuştum ama herhangi bişi yaşamadım hamilelikte mi sıkıntı oluyor? Ben dış gebelikten korkuyorum onu öğrenmenin yolu da alt muayene sanırım

Canım eksik bilgi vermeyim( araştıra araştıra uzman olmamıza az kaldı😂) seninkinde bence daha yok yumurtlama, olabiliyo t çizgisi koyuyken ertesi gün tekrar rengi açılabilşyo olabilşyo böyle. Sıkıntı yok ovülasyona devam daha yumurtlama yok. Stres etme kendine devam🤭
Evet ertesi gün yine silkleşti, adetime 1 hafta kaldı sanırım bu ay yumurtlayamacağım :KK43:

Allah razı olsun duaların için amin inşaAllah şu günleri atlattığımızda bu günlerde geçti demeyi nasip etsin Allah ım başkalarına bakıp imrendirmesin. Geciktikçe güzelleşiyormuş. Allah eli ayağı yüzü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Ama aktım var Allah nasip edip 1.olursa devamında 1.yaşları dolar dolmaz yapacam çocukları 😂 az bekletmiyorlar beni ne de olsa 😂
🤣🤣 bende düşünmedim değil ama öyle oluncada git anam ne bebesi diye yazma bacım buraya oda kolay değil 🤦‍♀️ amin inşAllah canım..

Uygulamayı söylersen bakarım ona da. Alt muayeneyi ne derse kabul edicem anlamadım. Daha öncede alt muayene olmuştum ama herhangi bişi yaşamadım hamilelikte mi sıkıntı oluyor? Ben dış gebelikten korkuyorum onu öğrenmenin yolu da alt muayene sanırım
Gittin mi dr. Ne dedi ? Canm dış gebelik normalde olqn bi olasılık değil öyle düşünüp sıkıntıya sokma kendini. Hamilelikte sorun oluyor bence çok gitmek de fazla uğraşmalarıda. Evet alttan öğrenirsin dışı ama kese oluşunca doktor ilk beta hcg değerine bakmasını iste kese oluşmuştur görebiliriz derse alttan muaneyi kabul et demek istemiştim canım..

Seninki zor olmuş canım ya kaç haftalikdi senin Allah bida göstermesin şuan iyiyim ağrı falan yok kanamam da kesildi ama inşallah gelmez antibiyotik devam ediyorum bugün 5 gün oldu
Normalde 12 hafta sata göre.. ama döllenme baz alınarak 9 haftanın içindeydik anlam veremediğim bi hafta hesaplaması vardı kimi ikiz kimi anormal kimi mormal dedi öyle böyle yaşananlar yaşandı işte zaten bi aynı bi değişik falan karnımda 1 haftadır ölüymüş ne yazıkki.. amin inşAllah canm Rabbim iyilik versin. Hangi antibiyotiği kullanıyosun ?

Gittin mi dr. Ne dedi ? Canm dış gebelik normalde olqn bi olasılık değil öyle düşünüp sıkıntıya sokma kendini. Hamilelikte sorun oluyor bence çok gitmek de fazla uğraşmalarıda. Evet alttan öğrenirsin dışı ama kese oluşunca doktor ilk beta hcg değerine bakmasını iste kese oluşmuştur görebiliriz derse alttan muaneyi kabul et demek istemiştim canım..
Evet gittim. İlk önce ultrasonla baktı göremedi bişi sonra alt muayene istedi kabul ettim baktı kalınlaşma var güzel kese var ama bişi göremedim Bi de kan bakalım dedi. Kan testi de çıktı ekledim onu da Bi bakarsın. Pazartesi tekrar kan a çağırdı perşembe de ultrasonla bakalım dedi

Eklentiler

• Screenshot_20201107_112709_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201107_112709_com.android.chrome.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
X