Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittin mi dr. Ne dedi ? Canm dış gebelik normalde olqn bi olasılık değil öyle düşünüp sıkıntıya sokma kendini. Hamilelikte sorun oluyor bence çok gitmek de fazla uğraşmalarıda. Evet alttan öğrenirsin dışı ama kese oluşunca doktor ilk beta hcg değerine bakmasını iste kese oluşmuştur görebiliriz derse alttan muaneyi kabul et demek istemiştim canım..
Bir de kullandıgım uygulama var demiştin onu da söyler misin 🤗

Evet gittim. İlk önce ultrasonla baktı göremedi bişi sonra alt muayene istedi kabul ettim baktı kalınlaşma var güzel kese var ama bişi göremedim Bi de kan bakalım dedi. Kan testi de çıktı ekledim onu da Bi bakarsın. Pazartesi tekrar kan a çağırdı perşembe de ultrasonla bakalım dedi
Canım daha 3. Haftanın içindesin bende ilk öğrendiğimde bu değerlerdeydi.. sat ne ? inşAllah sağlıkla ilerler gebeliğin. Keseyi beta 1000 i geçmeden göremez. Pazartesi 1000 i bulabilir belki..
Perşembeye büyük ihtimal görürsün keseyi...

Canım daha 3. Haftanın içindesin bende ilk öğrendiğimde bu değerlerdeydi.. sat ne ? inşAllah sağlıkla ilerler gebeliğin. Keseyi beta 1000 i geçmeden göremez. Pazartesi 1000 i bulabilir belki..
Perşembeye büyük ihtimal görürsün keseyi...
4 hafta 2 günlük olarak görünüyorum uygulamalarda ama 😶

Son başlangıç tarihim 8 ekim
Değere göre 1 hafta sonrasından baz al.. bazı kadınlarda daha farklı oluyor ama seninki normal gibi duruyor değerinde zamanın da gerçi keseyi görünce net bi hafta alırsın düzgün ölçebilirse 1 milimden 1 hafta oynuyor demişti bana doktorum fazla takılma değişik bi durum olursa dr. Söyler zaten.

Kızlar bende hamilelik düşünüyorum böyle bi akintim oldu lekelenme şeklinde adetime 5 gün var son adet gunum 13 ekim di . Sizce neden olabilir adet belirtisimi??

Eklentiler

• 20201107_203426.jpg
    20201107_203426.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 66
Değere göre 1 hafta sonrasından baz al.. bazı kadınlarda daha farklı oluyor ama seninki normal gibi duruyor değerinde zamanın da gerçi keseyi görünce net bi hafta alırsın düzgün ölçebilirse 1 milimden 1 hafta oynuyor demişti bana doktorum fazla takılma değişik bi durum olursa dr. Söyler zaten.
Eşime daha bugun söyleyebildim 🤪 ailelere hemen söylemesek mi diye düşünüyoruz ya sorun olursa falan diye

Anladm canım yerleşme kanaması olabilir 6. Günündesin çünkü pazartesi yumurtlama falan varmıydı ? Kanama kesildimi şuan hala varmı ?
Yok canım idararimdan sonra Bu kadar oldu bizde yumurtlama dönemini ve süreci takip ettik bu ay zaten bu ay karar verdik ilk defa böyle bisey olunca çok merak ettim sizlere sormak istedim kanama yok sadece bu oldu resimdeki başka olmadı acaba adet belirtisimi diye merak ediyorum

Yok canım idararimdan sonra Bu kadar oldu bizde yumurtlama dönemini ve süreci takip ettik bu ay zaten bu ay karar verdik ilk defa böyle bisey olunca çok merak ettim sizlere sormak istedim kanama yok sadece bu oldu resimdeki başka olmadı acaba adet belirtisimi diye merak ediyorum
Canım tarihlerimiz aynı ama benim bebeğimi kaybetme tarihim 13 ekim benimde başımda aynı sıkıntı var ama malesef benim bugün oldu dün ilişki yaşamıştım benimki kırmızıyada çaldı şuan ne durumdayım bilmiyorum.
Seninki başka bişeyde olabilir adetlerden önce böyle bişey yaşamıyordun sanırım ilk defa geliyor başıma demişsin fakat anlattığına göre yerleşme gibi duruyor bi test yapsan silikde olsa çıkabilir belki ilk gebelikmi ?

Canım tarihlerimiz aynı ama benim bebeğimi kaybetme tarihim 13 ekim benimde başımda aynı sıkıntı var ama malesef benim bugün oldu dün ilişki yaşamıştım benimki kırmızıyada çaldı şuan ne durumdayım bilmiyorum.
Seninki başka bişeyde olabilir adetlerden önce böyle bişey yaşamıyordun sanırım ilk defa geliyor başıma demişsin fakat anlattığına göre yerleşme gibi duruyor bi test yapsan silikde olsa çıkabilir belki ilk gebelikmi ?
Canım çok üzüldüm ama benim içimden geçen bu kadar yardımcı olduğuna göre inş kısa zamanda çok hayırlı mükemmel bi anne olacaksın inş...evet canım ilk gebelik olacak inş olduğu zaman ...merak icindeyim Allah razi olsun senden yardimci oldugun icin ...seni tanimayan biri duacin oldu bugun haberin olsun..

X