Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum zaman geçmiyo ama bi yandanda bi bakmışsın ohhoo nası geçmiş.. 🤣👼🤷‍♀️🤱 ozaman en azından 6 haftalıktan sonrasına kadar bekleyin kuzm bebek kalp atışı falan görüksün.🤩🌹💕
Valla eşime göre bu hafta kontrollerden sonra sıkıntı yoksa söyleyelim diyo. Cumartesi günü de dogum gunu eşimin

Canım çok üzüldüm ama benim içimden geçen bu kadar yardımcı olduğuna göre inş kısa zamanda çok hayırlı mükemmel bi anne olacaksın inş...evet canım ilk gebelik olacak inş olduğu zaman ...merak icindeyim Allah razi olsun senden yardimci oldugun icin ...seni tanimayan biri duacin oldu bugun haberin olsun..
Amin inşAllah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için gönlü güzel insan Rabbim gönlüne göre versin inşAllah. İnşAllah vardır mutlu haberi verirsin topiğimizin 3. Hamişi sen olursun Rabbim sendende razı olsun..
İlaç kullanımı falan oldumu bu ay ?

Valla eşime göre bu hafta kontrollerden sonra sıkıntı yoksa söyleyelim diyo. Cumartesi günü de dogum gunu eşimin
Ben o hataya düştüm ağzım yandı ondan diyorum canım siz bilirsiniz yinede :) durdunuz durdunuz 2 hafta daha durun bence.. Rabbim seninle bebişinizle sağlıklı huzurlu bereketli uzun ömürler nasip etsin canım.

Ben o hataya düştüm ağzım yandı ondan diyorum canım siz bilirsiniz yinede :) durdunuz durdunuz 2 hafta daha durun bence.. Rabbim seninle bebişinizle sağlıklı huzurlu bereketli uzun ömürler nasip etsin canım.
Hayırlısı artık bakalım ne kadar dayanıcaz😂 amin cok teşekkür ederimmmm

Amin inşAllah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için gönlü güzel insan Rabbim gönlüne göre versin inşAllah. İnşAllah vardır mutlu haberi verirsin topiğimizin 3. Hamişi sen olursun Rabbim sendende razı olsun..
İlaç kullanımı falan oldumu bu ay ?
Yok canım hic bisey kullanamadim folik asit verdi doktor tüm gogus kısmında ve sırtımda yaralar çıktı iltihaplı yani yan etki yaptı malesef biraktirdi 3 gün kullandım onun dışında hiç bisey kullanmadım şimdi tekrar çıktım idrara öyle bi lekelenme olmadı bende adet belirtisi diye düşünüyorum hayırlı ne zaman ise o zaman olsun inş ama sanki seninle yakın bi tarih olacak gibi doguyo içime...

Yok canım hic bisey kullanamadim folik asit verdi doktor tüm gogus kısmında ve sırtımda yaralar çıktı iltihaplı yani yan etki yaptı malesef biraktirdi 3 gün kullandım onun dışında hiç bisey kullanmadım şimdi tekrar çıktım idrara öyle bi lekelenme olmadı bende adet belirtisi diye düşünüyorum hayırlı ne zaman ise o zaman olsun inş ama sanki seninle yakın bi tarih olacak gibi doguyo içime...
Yinede strese sokma kendini pskolojikte olabilir benim kanamam devam ediyor daha erken mi adet oldum bilemedim yada tekrar tutmuştu dicem ilaç kullanımım var sanmam bu ay olacağını gerçi Rabbim verdikten sonra diyorum engelmi tanır ama dün dişim çekildi anestezi verildi o geri düşürüyomu falan aklımda deli sorular anlıcağın pıhtılı gelmeye başladı.. ben bu adetten sonra tekrar başlıcam denemelere önlem amaçlı bişilerde yapıyım diyorum kısmetse naparsak yapalım boş ama bide bende pco var çok uğraştımda olmuştu ne diyelim nasip değilmiş Rabbim bida yaşatmasın inşAllah fazla sürmez 2021 e hamiş girer sağlıkla alırız kucağımıza.. benimde içime hamilesin gibi doğuyor bakalım 1 hafta daha sabır Rabbim duâlarımızı kabul eylesin. 🤗

Yinede strese sokma kendini pskolojikte olabilir benim kanamam devam ediyor daha erken mi adet oldum bilemedim yada tekrar tutmuştu dicem ilaç kullanımım var sanmam bu ay olacağını gerçi Rabbim verdikten sonra diyorum engelmi tanır ama dün dişim çekildi anestezi verildi o geri düşürüyomu falan aklımda deli sorular anlıcağın pıhtılı gelmeye başladı.. ben bu adetten sonra tekrar başlıcam denemelere önlem amaçlı bişilerde yapıyım diyorum kısmetse naparsak yapalım boş ama bide bende pco var çok uğraştımda olmuştu ne diyelim nasip değilmiş Rabbim bida yaşatmasın inşAllah fazla sürmez 2021 e hamiş girer sağlıkla alırız kucağımıza.. benimde içime hamilesin gibi doğuyor bakalım 1 hafta daha sabır Rabbim duâlarımızı kabul eylesin. 🤗
Amin Canım hiç canını sıkma dediğin gibi zamanı alacağı nefesi rabbim çoktan yazmışdır bize düşen o zaman gelene kadar sabretmek ve dua etmek bir defa olmuş ya bak yine olur benimde bir arkadaşım var di senin gibi şuan ikizi kendi boyuna yaklaştı ordan biliyorum herşey çok güzel olacak inş diyip yasayalım rabbim şerri hayra çevirsin

Amin Canım hiç canını sıkma dediğin gibi zamanı alacağı nefesi rabbim çoktan yazmışdır bize düşen o zaman gelene kadar sabretmek ve dua etmek bir defa olmuş ya bak yine olur benimde bir arkadaşım var di senin gibi şuan ikizi kendi boyuna yaklaştı ordan biliyorum herşey çok güzel olacak inş diyip yasayalım rabbim şerri hayra çevirsin
Amin inşAllah canım tanıştığıma memnun oldum hoşgeldin topiğimize ekleyimmi listeye senide ?

Tamamdır canım bat ne ? Çok teşekkür ederim sende öylesin artık inşAllah birbirimize veririz güzel haberleri.. insanın elinde olmuyor stres yapmamak ama kendimize zararsan başka bişe değil işte.
Hiç stres yapma canım yapıncada bisey degismiyoki böyle düşün 12 kasım eşime bisey belli etmemek için test yapmıyorum şimdi ilk olduğu için

Normalde 12 hafta sata göre.. ama döllenme baz alınarak 9 haftanın içindeydik anlam veremediğim bi hafta hesaplaması vardı kimi ikiz kimi anormal kimi mormal dedi öyle böyle yaşananlar yaşandı işte zaten bi aynı bi değişik falan karnımda 1 haftadır ölüymüş ne yazıkki.. amin inşAllah canm Rabbim iyilik versin. Hangi antibiyotiği kullanıyosun ?
Ya ne kadar benziyoruz aynı şeyler oldu bı ikiz dediler bı geriden dediler bı uyumlu dediler bu arada kanamam azda olsa geliyor monodoks diye bı ilaç canım

Evet ertesi gün yine silkleşti, adetime 1 hafta kaldı sanırım bu ay yumurtlayamacağım :KK43:
Sen sabırlı ol devam et canım
Hemen ümitsizlikte ne oluyo. Sabah ilk idrarın olmasın sıvı alma 1.5 2 saat öncesinde. Bende aynı durumdayım şu an 4 gün önce tam yaklaşıyorum derken rengi açıldı silikleşti bugün biraz daha koyulaştı rengi sabır bacım sabır. Hemen oes etme geleceğin anası🤭🤗🤗 sen devam et yakala o günü sonrasını biliyorsun 💕

X