- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
- Konu Sahibi bluefish12
Üzülme lütfen bazı doktorlar çok sert bu konuda fazla duyarsız evet ama tek bir doktorla kalmamak lazım o yüzden bana da aynı şekilde tüp bebek ihtimali bile çok düşük dediler hiç zaman kaybetme dediler hiç biri klomen aşılama bile demedi ben kendim araştırdım da buldum gittim bambaşka bi doktora klomen istiyorum sizin kontrolünüzde dedim değerlerimede baktı başta umutsuzdu sonra ilaca tepki verdiğimi 4 yumurta büyüfüğünü görünce o da umutlandı farkettim. He tutmadı biri jiste dönüştü olsun o fa bişey. Eğer bidaha kiste dönüştüyse bence bu defa ilaçsız git yumurta takibine git sadece çatlatma iğnesi yaptırMerhaba femera ve iğne sonrası 7 gün geciktim ve regl geldi ve yine kist oluşmuş bu ay tedavi veremem dedi duphaston verdi yolladı hiç bir takviye önermedi ben hiç folik asit kullanmıyorum dok bir şey vermiyor ne kadar doğru bilmiyorum ve hep umutsuz konuşuyor 1 klomen ve 1 femera sonrası bana sen bilirsin aşılama yapalım tüp bebeğe gidin dio o kadar üzgünümki sürekli kist oluşuyor
Burda çok okudum ben klomen kullandığı ay feüil de sonradan kendiliğinden hamile kalanları