Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende arada kasıgıma batma gibi bi durum oluyor başka yok :/ bende cuma kanda baktırmak istiyorum inşallah güzel sonuçlar alalım. 5.gün embriyosu 2 tane sizin?
Benimde belimde kalçamda ağrı var ama ara sıra gelip gidiyor. Çok nadirde kasıkta oluyor. Benim tek embriyom vardı. 5. Gün o transfer edildi. Cuma inşallah güzel haberler alırız. Bana 9. Gün yap dediler ama dayanamayacağım galiba.

Ayy erkek dediğin nedir ya? Alışmışlar herşeyin hazırına, bi durum olduğunda düşünmek bile yok. Niye? Hanım düşünür zaten

Insallah canim, doktor ucununde kalitesi iyi söyledi insallah tutunurlar, senin daha dondurulmus embriyon var mi?
Yok canım malesef senin var mi?
Varsa Çıkar diye düşünüyorum cuma günü

Yaa gerçekten 4. Gun çıkar mi kanda ben cuma öğlen 12de transfer oldum bugün öğlen kaçıncı günüm oluyor ki 4 mü 5 mi
4 tabii ki transfer gününü saymıyoruz. 5. Gün embriyosu mu? Evet kanda çıkar ama 2 gün sonra tekrarlama daha testi. Bil yeter ilk günlerde 2 katına katlamıyor bazen. Sonra da niye 2 katı olmadı diye üzülürsün .

Kızlar bugün kan testi günümdü 0.100 çıktı. Tutmadı. Negatif olarak işle pembiş
Allah tasiyamayacagimiz yükü yüklemezmis kendimi bu şekilde ayakta tutuyorum demek ki güçlü kadınlarınz sınavımız zor hiç bir teselli içinde ki boşluğu doldurmaz biliyorum ama yalnız değilsin

5.Gun embriyosu evet 2 embriyo . Bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan versem mi sizce?

Allah tasiyamayacagimiz yükü yüklemezmis kendimi bu şekilde ayakta tutuyorum demek ki güçlü kadınlarınz sınavımız zor hiç bir teselli içinde ki boşluğu doldurmaz biliyorum ama yalnız değilsin
Benimki çok büyük hayal kırıklığı oldu. 8. Gün çift çizgi 9. Gün daha silik 10. Gün birşey yoktu. 8. Gün öyle çıkınca tamam oldu bu iş dedim. Sonra çizgiler artık çıkmamaya başladı. Kan testi onayladı. Yani önce esegimi buldum sonra kaybettim. Testler beni yanılttı,heveslendirdi, kandırdı

merhaba cycle prognynova yı günde kaç tane kullanıyorsunuz? benimde dondurulmuş embriyom var bi aksilik olmazsa ay sonunda transferim olacak.günde 3 adet kullanıyorum sadece beyaz olanları içiyorum
Canım ben günde 1 adet aldım, 1 kutunun hepsini bitirdim 21 taneydi zaten, kahveleri de kullandım. Bittikten 2 gün sonra regl oldum

Kizlar bi sey sormak istiyorum kesenin sol tarafta olmasi ne demek? Doktor bana kese de solda gibi bi sey soyledi yani tam cumleyi hatirlamiyorm ama sanki solda olmamasi gerek gibi soyledi. Sormadim bende. Bi aksilik olsa soylerdi herhalde ama bilemedim. Her sey cok guzel dedi gerci ama Kese ortada mi olmaliydi? Bilgisi olan var mi?

Ayy erkek dediğin nedir ya? Alışmışlar herşeyin hazırına, bi durum olduğunda düşünmek bile yok. Niye? Hanım düşünür zaten
Düz kafa abla fıtrat iste ona göre tamamlanıyor hayat bu büyük çoğunluk bizim elimizde biz kadınlar olmasaydık zor yururdu bu değirmenin suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…