- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.901
Benimde belimde kalçamda ağrı var ama ara sıra gelip gidiyor. Çok nadirde kasıkta oluyor. Benim tek embriyom vardı. 5. Gün o transfer edildi. Cuma inşallah güzel haberler alırız. Bana 9. Gün yap dediler ama dayanamayacağım galiba.Bende arada kasıgıma batma gibi bi durum oluyor başka yok :/ bende cuma kanda baktırmak istiyorum inşallah güzel sonuçlar alalım. 5.gün embriyosu 2 tane sizin?
Ayy erkek dediğin nedir ya? Alışmışlar herşeyin hazırına, bi durum olduğunda düşünmek bile yok. Niye? Hanım düşünür zatenNe kadar gucluyuz beerkekler de bizim gibi cesaretli olsa ne olurdu sanki asıl aciyi biz kaldırıyoruz valla adet bizde doğum bizde aileyi evi herşeyi idare etmek bizde göğüs acısı bizde sorun erkekte yada bayanda fark etmiyor tedavi oldugunda onun acısı da bizde bu kadar şeyin karşılığı sevgi ilgi beklediğimiz tek şey ne kadar kandırılması kolay canlılarız ha
Yok canım malesef senin var mi?Insallah canim, doktor ucununde kalitesi iyi söylediinsallah tutunurlar, senin daha dondurulmus embriyon var mi?
Varsa Çıkar diye düşünüyorum cuma günüBenimde belimde kalçamda ağrı var ama ara sıra gelip gidiyor. Çok nadirde kasıkta oluyor. Benim tek embriyom vardı. 5. Gün o transfer edildi. Cuma inşallah güzel haberler alırız. Bana 9. Gün yap dediler ama dayanamayacağım galiba.
4 tabii kiYaa gerçekten 4. Gun çıkar mi kandaben cuma öğlen 12de transfer oldum bugün öğlen kaçıncı günüm oluyor ki 4 mü 5 mi
Allah tasiyamayacagimiz yükü yüklemezmis kendimi bu şekilde ayakta tutuyorum demek ki güçlü kadınlarınz sınavımız zor hiç bir teselli içinde ki boşluğu doldurmaz biliyorum ama yalnız değilsinKızlar bugün kan testi günümdü 0.100 çıktı. Tutmadı. Negatif olarak işle pembiş
Ever, allaha sukur canimYok canım malesef senin var mi?
Varsa Çıkar diye düşünüyorum cuma günü
5.Gun embriyosu evet 2 embriyo . Bugün sabah idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan versem mi sizce?4 tabii kitransfer gününü saymıyoruz. 5. Gün embriyosu mu? Evet kanda çıkar ama 2 gün sonra tekrarlama daha testi. Bil yeter ilk günlerde 2 katına katlamıyor bazen. Sonra da niye 2 katı olmadı diye üzülürsün .
Çok şükür varmış keşke benim de olsaydıEver, allaha sukur canim
Canim, sende amh dusuklugu mu var? Bir tane olsun iyi olsun yeterli canim, insallah ikiside sana sim siki tutunurlarÇok şükür varmış keşke benim de olsaydı
Benimki çok büyük hayal kırıklığı oldu. 8. Gün çift çizgi 9. Gün daha silik 10. Gün birşey yoktu. 8. Gün öyle çıkınca tamam oldu bu iş dedim. Sonra çizgiler artık çıkmamaya başladı. Kan testi onayladı. Yani önce esegimi buldum sonra kaybettim. Testler beni yanılttı,heveslendirdi, kandırdıAllah tasiyamayacagimiz yükü yüklemezmis kendimi bu şekilde ayakta tutuyorum demek ki güçlü kadınlarınz sınavımız zor hiç bir teselli içinde ki boşluğu doldurmaz biliyorum ama yalnız değilsin
Evet canım amh 0.6 keşke bi tane olsa ama olsaCanim, sende amh dusuklugu mu var? Bir tane olsun iyi olsun yeterli canim, insallah ikiside sana sim siki tutunurlar
Canım ben günde 1 adet aldım, 1 kutunun hepsini bitirdim 21 taneydi zaten, kahveleri de kullandım. Bittikten 2 gün sonra regl oldummerhaba cycle prognynova yı günde kaç tane kullanıyorsunuz? benimde dondurulmuş embriyom var bi aksilik olmazsa ay sonunda transferim olacak.günde 3 adet kullanıyorum sadece beyaz olanları içiyorum
Bende pcos var, 6 ay letrozol tedavisi gördum ama hamile hic olmadimEvet canım amh 0.6 keşke bi tane olsa ama olsa❤
Senin şansın daha yüksek canım pkoslular her zaman şanslı grup:)Bende pcos var, 6 ay letrozol tedavisi gördum ama hamile hic olmadim
Yumurtarezervleri oldugundan mi?Senin şansın daha yüksek canım pkoslular her zaman şanslı grup:)
Düz kafa abla fıtrat iste ona göre tamamlanıyor hayat bu büyük çoğunluk bizim elimizde biz kadınlar olmasaydık zor yururdu bu değirmenin suyuAyy erkek dediğin nedir ya? Alışmışlar herşeyin hazırına, bi durum olduğunda düşünmek bile yok. Niye? Hanım düşünür zaten
Evet yumurta ve sperm bulunduğunda zaten doktorların ışi daha kolaylaşıyor bulunamadığı durumlar sıkıntıYumurtarezervleri oldugundan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?