- 9 Ekim 2020
- 5.744
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.741
12.gün 109 14.gün 238 olmuştum gerisine bakmadık canım şuan gebeyim Allahım nasip ederse sağlıkla devamını da görürüm inşallahBu durumda olup hamile kalan varmı
Ah canım sen benim yaşadığımın bir alt versiyonunu yaşamışsınevet cnm bir anda kasik ve bel agrisiyla lavobaya gittim kan geldi sonra artti sonra dr gittim hmn pihtili kanamaydi bi dusuk onleyici igne yapildi kalcadan snra 1 gn yats verdiler kanama hafifledi kanamaya ragmen beta degerim yukseliyrdu dr. sans vermemiz lazm dedi tabrcu oldm eve geldikten 2 gun sonra sanciyla beraber kese avcumun ıçine düstü
Canım bakmışlardır ona kan aldıklarında tedaviye başlarken. Yoksa nasıl versin ki kafasına göre kan sulandırıcı iğneyiCanım pıhtılaşma var mı bende bilmiyorum. Öyle bir araştırma yaptırmadıl yani. Öyle olur mu ki canım bilmiyorum geçen gün dediğim gibi bildiğin kan geldi yani
Allah razı olsun canım amin inşallahHadi bakalım insallah tutunur bebişin kuzum
Valla benim dün tam 2 ay oldu tedaviye başlayalı sonu güzel olsun inşallah hepimizin
Ben bugün yeni üye oldum siteye benim de 10 yaşında oğlum var normal yolla gebelik ama 2. Olmadı tüp bebek tedavisi gördük blastokist transferi 10. Günüm yarın kan testi vericem Çok zor bir süreç herkes aynı acıları zorlukları yaşıyor umarım herkes için güzel sonuçlar olurIcimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
Hayırlısı olsun inşallah sizin içinde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen bugün yeni üye oldum siteye benim de 10 yaşında oğlum var normal yolla gebelik ama 2. Olmadı tüp bebek tedavisi gördük blastokist transferi 10. Günüm yarın kan testi vericem Çok zor bir süreç herkes aynı acıları zorlukları yaşıyor umarım herkes için güzel sonuçlar olur
Amin inşlh canm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikValla benim dün tam 2 ay oldu tedaviye başlayalı sonu güzel olsun inşallah hepimizin
Hayırlı olsun transferinBen bugün yeni üye oldum siteye benim de 10 yaşında oğlum var normal yolla gebelik ama 2. Olmadı tüp bebek tedavisi gördük blastokist transferi 10. Günüm yarın kan testi vericem Çok zor bir süreç herkes aynı acıları zorlukları yaşıyor umarım herkes için güzel sonuçlar olur
Bebem yaa bu msjı düzenleye girip değişsene alıntı yapılıo ben üzülüyorumIcimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
6 haftayı geç bir kaç gün sonra git istersen çok sabredemezsen eğer zor çünkü sabretmek insan bir an önce duymak istiyor kalp sesiniAminEvet 4+6 da keseyi gördüm 5+4 de bebeğimi ama daha çok ufak dediler o yüzden ayın 18 inde tam 7. Haftada dinleyelim dediler anlamadım :/ ben de gitsem mi acaba
TeşekkürHayırlısı olsun inşallah sizin içinde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun transferin
Giriyorum aslında burdan kopmak ne mümkünsenasu1
Sende bayadır girmiodun kuzum.diğer topikte hamiş kalanların çoğu kayboldu ortadanbebeği kapan gitti
Aynı durumdayız benimde kızım 13 yaşında normal oldu sebepsiz olmadı yıllardır. İlk denemede hamileyim inşallah sizde öyle olursunuz güzel haberlerinizi bekliyoruzBen bugün yeni üye oldum siteye benim de 10 yaşında oğlum var normal yolla gebelik ama 2. Olmadı tüp bebek tedavisi gördük blastokist transferi 10. Günüm yarın kan testi vericem Çok zor bir süreç herkes aynı acıları zorlukları yaşıyor umarım herkes için güzel sonuçlar olur
Bunu söyleyen her kimse onu Allah’a havale ediyorum. Benim de istediğim yavrum bu hayatta yalnız kalmasın, bir kardeşi olsun. Daha 4 yaşında ama pufuduk oyuncaklarını kardeşim diye seviyor. Oğlumu geçtim ben de eşim de bi bebek daha istiyoruz kime ne ki bu! İnsanlar gerçekten kötü. kötülüklerinde boğulsunlar!
ben bu majları daha yeni gördüm tesadüfen bana lanet okuyan arkadaşlar tşkürler o hadsiz bendim kötülüğümde boğulurum saolunAy kime ne canım.Belki 2 çocuğum olur 3. için uğraşırım.Kimse kimsenin içini duygularını isteklerini bilemez ki!Hiç takılmayın böyle şeylere etrafımız hadsiz dolu maalesef!
İnşlh kuzum yaaa herkes emek verio güzel sonuçlarımızı alalımda inşlhhj o sohbetlerde edilirGiriyorum aslında burdan kopmak ne mümkünmesajların hepsini okuyamasamda takip ediyorum kimler ne durumda diye. Gebelikle beraber farklı sorunlar çıkıyor şuanda tiroid ve gebelik şekeri olasılığım var şeker takibi yapıyorum hergün. Bakıyorum aynı sorunları yaşayan varmı diye burası her zaman fikir alışverişi yapmak için çok güzel bir yer. Hadi sizde kapın bebekleride farklı muhabbet boyutlarına geçelim hep beraber :)
Olmuyo kiiBebem yaa bu msjı düzenleye girip değişsene alıntı yapılıo ben üzülüyorum
Bende ikinci için uğraşıyorum tabiki rabbim analık babalık tattırdı çok şükür ama evlatlarımızında kardeş duygusunu tatmak istemeleri çok normal degilmi. Kızımın herkesin kardeşi var ben niye tekim diye ağlaması ben evlenince ilerde kiminle gidiş geliş yapicam anne demesi insanın içini nasıl burkar yaşayan bilir. Her iki turlusude çok zor rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsinIcimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
Arkadaşlar bu mesaj tamamen arkadaşımızla aramızda yanlış anlaşılmadan kaynaklı yazıldı. Kendisinden de tekrar özür diliyorum demek istediği Şey onlar değildi. Ben de hakkında konuşulmasına sebebiyet vermiş bulundum gayri ihtiyari. Sizler de itibar etmeyinizIcimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?