- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.921
Anladım canım hadi hayırlısıyla inşallahBen doktoruma da geldim zaten haftasonu durumumu yazmıştım. Bugün için beni çağırdı sıra bekliyorum hcg de vercem canım.. Bakalım ne cikcak hayırlısı
Haydaa olmadı bu şimdi. Kos başka hastaneyeVerdim kani simdi canim da bakalim bi ariza varmis kan okutmada biraz beklicez
Haydaa olmadı bu şimdi. Kos başka hastaneye
12 gün bekledin onu mu beklemicen demi kızyok ya beklerim geldim o kadar artik
Limonlu su içme benceyarın alayım bari . idrar yolu enfeksiyonundan korkuylorum. limonlu su içiyorum bunun zararı var mıdır acabba?
Ne zaman çıkacakmış söylediler mi?yok ya beklerim geldim o kadar artik
Aynen oyle inanki hic sıkıntı yok yeterki sonucum guzel olsun12 gün bekledin onu mu beklemicen demi kız
Ben heyecanlandım burada ay hadi güzel güzel gelsin sonuçlar!Aynen oyle inanki hic sıkıntı yok yeterki sonucum guzel olsun
Yok canim ariza varmis ilk defa boyle birsey basima geldi normalde en gec 1 saate cikardi bakalim .. karsi taraftaki fulya ya gonderebilir lermis kaniNe zaman çıkacakmış söylediler mi?
Amin amin bozulacak gunu buldu sabrimi ölçüyorlarBen heyecanlandım burada ay hadi güzel güzel gelsin sonuçlar!
Biraz yaşta etkılı canım yaşı kaçBenim de 2 arkadaşım aynı şekilde. Kahve günde kaç kere bilmiyorum sigara püfür püfür. Ama hamile kalmaya gelince adam üzerine ceketini atsa kalacak o şekilde
Birisi 35 diğeri 27Biraz yaşta etkılı canım yaşı kaç
Benım baş ağrım yok koku tat kaybı yok agrım yok halsizlik yok sadece ateş ve hafif boğaz agrısı var. Bugun ateşim 36.8 36.6 larda sende ates var mı? Bi de doktor dedi ki 4 5 gunde anca cıkıyomuş bn bütün hafta evdeydım bi perşembe teste gttım o da 10 dakika bi de cumartesı cıktım pazar gunude atesım cıktı ama 1 gunde cıkmaz dıyo doktor cumartesı gununden süphelenmiyotum o yuzdenCanım dünden beri baş ağrım var tat koku hissiszligim devam ediyor. Korona testi verdim 3-4 gun sonra cikcakmis
Yasıda varmış birinin gerci benım annemde 15 yasından beri sigara içiyo bana ilk gecesınde hamile kalmış ki hemen hamıle kalır korunmazsa 43 yasındada hemen hamıle kaldı sigarada içer, gunde 10 tane kahvedeBirisi 35 diğeri 27
Hayırlısı canım kardeşim. Aldın mı sonucunu? Hadi bize müjde verKizlar kan vermeye gidiyorum dualariniza ihtiyacim var
Evet kuluçka süresi 4 gün. Yani sen semptom göstermeye başladıktan 4 gün önce almış oluyorsun virüsü. Inşaallah değildirBenım baş ağrım yok koku tat kaybı yok agrım yok halsizlik yok sadece ateş ve hafif boğaz agrısı var. Bugun ateşim 36.8 36.6 larda sende ates var mı? Bi de doktor dedi ki 4 5 gunde anca cıkıyomuş bn bütün hafta evdeydım bi perşembe teste gttım o da 10 dakika bi de cumartesı cıktım pazar gunude atesım cıktı ama 1 gunde cıkmaz dıyo doktor cumartesı gununden süphelenmiyotum o yuzden
3, 4 gün sonra ne kiz? Hastalik olsa ilerler Allah korusun. Nerde yaşıyosun sen Allah aşkınaCanım dünden beri baş ağrım var tat koku hissiszligim devam ediyor. Korona testi verdim 3-4 gun sonra cikcakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?