- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.677
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.781
Keşke drlar reçeteye iğne yerine nar yazsaValla canım bana gebeliğim boyunca doktorum sakın nar yeme yasak falan demedi hiç de duymamıştım. Herşey gibi onun da fazlası zararlıdır yarın nardan bişey olmaz. Bi de kan sulandırıcı iğne kullanıp nar yemek doğru değil nar da kan sulandırdığı için
Keşke demi madem bu kadar etkiliKeşke drlar reçeteye iğne yerine nar yazsa
Evet onu duymuştum günde 450 mcg üstü kafein sütten bebeğe geçip huzursuzluk yapıyormuşHeheh Bu durum bayaa bi böyle gitçeksen kahve içiyorsun en azından o da bişey ben kızımı sütten kesene kadar yani 2 yaşına kadar kahve bile içmedim neden bilmiyorum ona bile korkmuştum gebelikte, sonrasında da uyumayan çocuğun uykusunu daha da kaçırmasın diye
Sagol canim soylediklerini dikkate alicam umarim hafif atlatiriz bu donemleri bu haftalarda basliyormus galiba hormonlar yukseldikce..Doktorum düşer dedi normaldir. Yüksek olmasında düşük olsun. Yüksek olunca kontrol altına alıyorlar. Kötü hissedince soda iç, birde uzan ayaklarını yüksek tut dedi.
olmaz iğne yoluyla nar veremiyecekleri için kabul etmezler illa iğne olacak o gariban popolar çilekeş göbekler acı çekecekKeşke demi madem bu kadar etkili
ben popoma hergün artık kolonya ile masaj yapıyorum. üzerine de bol kolonyalı pecete koyuyorum öneririmolmaz iğne yoluyla nar veremiyecekleri için kabul etmezler illa iğne olacak o gariban popolar çilekeş göbekler acı çekecek
Bende belirti yok canım. Arada kasığıma ağrı giriyor ama açıkçası ilaçlardandir diye dusunuyorum sonucu bilmediğim içinseninkini bende merak ediyprum. belirtiler nasıl?
benim alttan sanki bıcak sokuyorlar gibi agri girdi. 2-3 defa bugün
Özelde canım İstanbul'dayım sen nerdesinBenimde 8.gunum aynıyız canım test günümüzde yakın olcak ins. Hayırlı haberler alırızsen ozeldemi devlettemi yaptırıyorsun
o aşamaya gelmedim daha ama göbüşten olanı tercih ederim sanırım acı çekecekse bunu göbüşüm çeksinben popoma hergün artık kolonya ile masaj yapıyorum. üzerine de bol kolonyalı pecete koyuyorum öneririm️
Sen de popişine mi kiyamadino aşamaya gelmedim daha ama göbüşten olanı tercih ederim sanırım acı çekecekse bunu göbüşüm çeksinhaketti bunu .popoma kıyamıyorum
Sen de popişine mi kiyamadin
olmuştur o olmuştır :) yerini bulmuştır bu seferBende belirti yok canım. Arada kasığıma ağrı giriyor ama açıkçası ilaçlardandir diye dusunuyorum sonucu bilmediğim için
Kan sulandırıcı kullananlara yasak. Narda aynı görevi görüyor fazla geliyor diye. Hergün değilde arada yarım kadarın zararı yok.Nasıl yasak canım ben bilmiyordum bugün yarım nar yedim.. Yani gebe olduğum konusunda emin değilim ama idrar pozitif çıktı sadece
Bizim gibi kocişinizle karşıdan karşıya bakışmıyorsunuzdur meselaMesela ne
He ya bu duş meselesini sorcaktim kaç gün duş almıyoruz. Soğuk duş falan okudum bilgin var mı canim. Olan var mı kizlarolmuştur o olmuştır :) yerini bulmuştır bu sefer
duşta almadım dahaaaa
işe gitmden alıcam artık
Bursadayim ben canımÖzelde canım İstanbul'dayım sen nerdesin
Benim o alan da geniş mübarek at kosturursunzaten avuç kadar popom var kaldıramaz bu acıyı
Tatlım 3-4 gün yapma sonrasında da sıcacık su olmasın. Ilık suyun azcık üstü.He ya bu duş meselesini sorcaktim kaç gün duş almıyoruz. Soğuk duş falan okudum bilgin var mı canim. Olan var mı kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?