- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.741
Bakalım ak koyun kara koyun için az kaldıBen o yüzden erken kan testi yaptırmam. Dediğin gibi kaç arttı bilmem ne. Onunla mı uğraşıcam. Ama bi idrar testi patlatırım yani
Şeytana uy hadi yap bizede söyleİlk denemede de yapmamistim doktor kan için çağırdı orda öğrendik. Bu sefer şeytan durtmuyor değilama evde test yok ovulasyon testi kalmis kala kala
Aidin Salih kadın canımAidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.
Çok kibarsın koyun demekBakalım ak koyun kara koyun için az kaldı
Kan verdin mi arada beybi?Rabbimnasip6103 yarın kaç gibi gideceksin?Ben Salı günü için aradım 14:00'a kadar gelebilirsiniz dedi ama tabii ki sabah gideceğim :)
Yok hiç vermedim ilk kanı Salı vereceğim.Bu sabah yine yaptım test buraya da ekledim hatta baya bi koyulaşmış gibiKan verdin mi arada beybi?
Yajık biZim o minnoş göbüşlerimizeGöbekte yer kalmicak çünküo olsun
Ben erken giderim 9 10 gibi canim gidip issimi halledeyim ogleden sonra canli dersim falan varRabbimnasip6103 yarın kaç gibi gideceksin?Ben Salı günü için aradım 14:00'a kadar gelebilirsiniz dedi ama tabii ki sabah gideceğim :)
kadın mıAidin Salih kadın canımve alim olarak değerlendirmemelisin bence. Çünkü alim değil, doktor ve biyolog. Hayırlı, hayırsız elbette bilemez. Ben sadece tıp noktasında takip ediyorum. Akidesi bana uygun değil. Ama kötü biri de değil. O da öyle düşünüyor olabilir. Onun metodlarıyla ne hastalıklardan kurtulan tanıdıklarım var. Allah rahmet etsin inşaallah
valla bugün 11. inci progestron ignesini vurdurdum :)Evet canım kalçadan ama bende mide bulantısı ishal ateş basması yaptı birde yorgunluk yapıyor zaten iğne vurulan yerlerim çok ağrıyor birde onun sızısı fenalardayım anlayacağın ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ilacı vurulduktan sonra böyle oldum sabah kalktım bir şeyim yok sadece ishalim var iğneyi vuruldum bir kaç saat geçti yine aynı oldu
Seni ayakta alkışlıyorumvalla bugün 11. inci progestron ignesini vurdurdum :)
sen düşün belki 12. nci haftaya kadar devam edecekmişiz
Doktorum düşer dedi normaldir. Yüksek olmasında düşük olsun. Yüksek olunca kontrol altına alıyorlar. Kötü hissedince soda iç, birde uzan ayaklarını yüksek tut dedi.Bu tansiyon dusuklugu bende de vardi dun gece basda dondu biraz migde bulantisina cevirdi normaldir degilmi ?
Daha erkenmiş canım bekle o zaman bence de dahaBugün 5.gun canım
Olsa kesin yapardın zaten iyi ki de yokKuzum evde test yok
Götürürüm narı diyorsun. Gebe olanlar düşünsünBen zaten gebe değilim canım ondan dalga geçiom kendimle
iğneden de cok korkarım .Seni ayakta alkışlıyorumdayabilmişin o ağrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?