- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.721
İnşallah çok sevinirsin canım güzel haberler Alman dileğiyleMerhaba arkadaşlar bende dün iki tane 4.gun embriyosu transferi oldum bu üçüncü denememdi..iki tane transfer yapıldı diğer iki taneyide bugüne beklediler ama haber geldi maalesef gelişimleri durmuş..çok üzüldüm bugün istemsizce kontrolsüzce ağladım kendimi durduramadim..inşallah bu içimdekiler iyi durumdadır..beta tarihi olarak 18 aralığı verdiler ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum..önceki denemelerim 3.gun embriyosuydu ve 12.gunde beta yapmıştım bunda da o kadar beklemicem ve 10.gunde kanda bakicam bu stresle fazladan birkaç gün bekleyemem..sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum cok zor süreç umarım yılın son ayi herkes sevinir...
Yarını mı bekliyorsunYapmadim canım
Ben de bencillik mi yapıyorum diye düşünmüştüm. Kendi nefsim için çocuğumu da mı bu duruma düşürücem diye3 günlük yaptığımda inan açlıktaki tokluğu yaşamıştım
Ya bi dk yıkıldım şuan.. Ben burayi atlamışmiyim.. Normal yoldan çocukları olmycakmi yani onlar da mi kısırlık sorunu yaşayacaklarms.. Ay Allah korusun yaa.. Insan canını avutur da canının canı 'nın üzüntüsüne nasıl dayanır.. Rabbim inşallah öyle olmasın..
Bize sadece hap verdi dr. O ne öyle ya bilip bilmeden dayamış sulandırıcıyıBencede banada çok geldi özel bir durum yoksa tabi görüyorsunuz sadece hap bile kullanan var
Çarşamba kan vericem canım öncesinde evde test yapma konusunda daha emin değilimYarını mı bekliyorsun
Kaç gün oldu canım?Çarşamba kan vericem canım öncesinde evde test yapma konusunda daha emin değilim
Rahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri
Ay bence covidliler değil tüp bebek yaptıran kadınlar bitiriyor iğneleriKovit hastalarındada kullanıldığı için depolardan hastaneler çekmiş ondan canım. oksapari çok gezdik bulamadık Bursa'da. reçeteyle SGK indirimli alınıyor aslında ama fomara meydanindaki o eczanede kalmış oda parayla satarım receteden vermem bizim anlaşmamız yok sağlık bakanligiyla dedi adı ama şaka gibi olan eczanenin bir camında komple kocaman SGK amblemi var görmeniz lazım. SGK ambleminiz var kocaman dedim nerde var dedi bir caminiz komple SGK amblemi dedim heee o eskiden kalmıştır 4 senedir anlaşma yok dedi. E kaldır o zaman dimi 4 senedir unuttunmu yani kimse aptal değil ama demek denetlenmiyor bunlar malesef
Vaaaaaayyyyy sabırlı gaci seniÇarşamba kan vericem canım öncesinde evde test yapma konusunda daha emin değilim
Bugün 5.gun canımKaç gün oldu canım?
İlk denemede de yapmamistim doktor kan için çağırdı orda öğrendik. Bu sefer şeytan durtmuyor değilVaaaaaayyyyy sabırlı gaci seni
Ben o hanımı tıpçı olarak takip ediyorum. Dini söylemleri bana çok da uygun değil açıkçası. O yüzden hayırlı yada değil gibi yaptığı açıklamalara çok da itibar etmedim.Rahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri okumayın baktin kazara okudunuz Allah'a sığının burada fedakarlığın analigin bambaşka bir boyutu yaşanıyor o nereden bilecek
Amaaaan sen de önden alaydın ya aşk olsun küstümİlk denemede de yapmamistim doktor kan için çağırdı orda öğrendik. Bu sefer şeytan durtmuyor değilama evde test yok ovulasyon testi kalmis kala kala
Benimde oyleydi sonra 9 toplandi canini sikma onemli olan yumurtaların dolu kaliteli olmasi canim
Benimde 8.gunum aynıyız canım test günümüzde yakın olcak ins. Hayırlı haberler alırızTransfer günü dahil bu gün 7.gun. bu ilaçların hiç biri yok bende sadece coraspin var canım. Ben neden diye de sormadım. Çoğu şeyi de burda sizlerden öğrendim zaten
Evet canım kalçadan ama bende mide bulantısı ishal ateş basması yaptı birde yorgunluk yapıyor zaten iğne vurulan yerlerim çok ağrıyor birde onun sızısı fenalardayım anlayacağın ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ilacı vurulduktan sonra böyle oldum sabah kalktım bir şeyim yok sadece ishalim var iğneyi vuruldum bir kaç saat geçti yine aynı oldu11 nci progestronu vuruldum senin de mi kalçadan :)
progestronu hap olarak verseler ya bize . soracagm ben bunu
Ayyy lütfen tamam desinler coraspin candırahaha du bakalım pzt bi gelsin netleşsinde şimdiden pazarlık yapıym drlahadi hayrlısı
coraspine dua eder hale geldikAyyy lütfen tamam desinler coraspin candır
Göbekte yer kalmicak çünkücoraspine dua eder hale geldik
Bilerek almadım aslında çıksada arttı mı falan. Bari 7.gune kadar bekliyim dedimAmaaaan sen de önden alaydın ya aşk olsun küstüm
Ben o yüzden erken kan testi yaptırmam. Dediğin gibi kaç arttı bilmem ne. Onunla mı uğraşıcam. Ama bi idrar testi patlatırım yaniBilerek almadım aslında çıksada arttı mı falan. Bari 7.gune kadar bekliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?