Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah çok sevinirsin canım güzel haberler Alman dileğiyle

Ben de bencillik mi yapıyorum diye düşünmüştüm. Kendi nefsim için çocuğumu da mı bu duruma düşürücem diye ama bu onun teorisi ve inşaallah yanılıyordur

Rahimlerde olanı ancak Allah bilir ayetini okusun diyorum kimin daha hayırlı olduğunu o mu bilecekmiş böyle şeyleri

Ay bence covidliler değil tüp bebek yaptıran kadınlar bitiriyor iğneleri covidliden çok tüp bebek yaptıran var

Ben o hanımı tıpçı olarak takip ediyorum. Dini söylemleri bana çok da uygun değil açıkçası. O yüzden hayırlı yada değil gibi yaptığı açıklamalara çok da itibar etmedim.

Benimde oyleydi sonra 9 toplandi canini sikma onemli olan yumurtaların dolu kaliteli olmasi canim

Benim 4 follikul gozuktu catlatma ignesinden sonra cogaliyor demekki geriden gelenlerde buyuyor 8 tane toplandi toplam korkma canim gayet iyi gidiyor seninkiler
[/QUOTE]
İnşallah canım ya
[/QUOTE]
Arkadaşların ikisi de gebe şuan korku kalmadı yani darısı başımıza

Transfer günü dahil bu gün 7.gun. bu ilaçların hiç biri yok bende sadece coraspin var canım. Ben neden diye de sormadım. Çoğu şeyi de burda sizlerden öğrendim zaten
Benimde 8.gunum aynıyız canım test günümüzde yakın olcak ins. Hayırlı haberler alırız sen ozeldemi devlettemi yaptırıyorsun

11 nci progestronu vuruldum senin de mi kalçadan :)
progestronu hap olarak verseler ya bize . soracagm ben bunu
Evet canım kalçadan ama bende mide bulantısı ishal ateş basması yaptı birde yorgunluk yapıyor zaten iğne vurulan yerlerim çok ağrıyor birde onun sızısı fenalardayım anlayacağın ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ilacı vurulduktan sonra böyle oldum sabah kalktım bir şeyim yok sadece ishalim var iğneyi vuruldum bir kaç saat geçti yine aynı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…