- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.581
Kitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mıEşimde sıkıntı çıkmasaydı tüp bebek mevzusunu tamamen kapamıştım kitaptan sonraama baktım o istiyor, durumu izah ettim. Yine istiyor. Mecbur kaldım yaptırmaya. Sonuçta tek başıma alabileceğim bi karar degil. Ben 1 günlük açlık da yaptım 1 gün dediği de 36 saat. Bide o gün yine yemek yok. Meyve suyu salata falan. Akşama zeytinyağlı yemek tek çeşit. 2 gün de sen ona yani
Oksapar her gün vurunyrm göbekten proluton da 3 gun de 1 kalçadan sizin hangi iğneydi cnmbana igne verdiler. bugün 11 inci ignemi vurulcam :) 50 mg
Benim ilk deneyimim çok şeyi de burda okudum transferden sonra aa oylemiymis diye diyeAynn öyle cnm inşallah yaahoppymom die bi uygulama var onu indirdim son adet tarhini yazinca şuan 3 haftalık 6 günlük yazıyor bunu görmek bile çok mutlu ediyor beni hoşumagidiyor insalah hevesimiz kursağımızda kalmaz bnm ilki kimyasal olmuştu cunku
Inslahh Cnm bu hafta teker teker pozitifleri alalım ınslah idrar da test yapmayı düşündünzmu hicBenim ilk deneyimim çok şeyi de burda okudum transferden sonra aa oylemiymis diye diyeinsallah bu sorunsuz sağlıkla olur
ben progestron her gün igne . digerleri agızdan hap bemimOksapar her gün vurunyrm göbekten proluton da 3 gun de 1 kalçadan sizin hangi iğneydi cnm
Bnde eşime al dedim almadi.yarin sağlık ocağına iğneni vurdirmaya gidicem acaba kan versem mi diyrm verme diyr gününe bekle diyr doğruda diyr bekliyrm gününü iste idrar testi bile yapsam şuan çıkması lazm çünkü varsa çok silikte olsa o yüzden korkuyrm modum dahada düşer çıkmazsa dieDüşündüm içim içimi yiyo hattapazartesiden beri evdeyim raporluydum. Kendim çıkmayınca eşime cumadan test al 5-6 tane keyfe keder yapayım dedim. Bu defa test gününü beklicez diyip dinlemedi beni uyuzcuk. Yarın ilk isim alıp yapmak olacak. Çıkmazsa da kanda çıkar deyip umudu birakmiyoz sonuçta
öf bende evdeydim salı günü işe baslıcam cok heycanlıyım. bir tane arkadas var bilen birde müdür . digerleri ne yıllık izin dedim .Düşündüm içim içimi yiyo hattapazartesiden beri evdeyim raporluydum. Kendim çıkmayınca eşime cumadan test al 5-6 tane keyfe keder yapayım dedim. Bu defa test gününü beklicez diyip dinlemedi beni uyuzcuk. Yarın ilk isim alıp yapmak olacak. Çıkmazsa da kanda çıkar deyip umudu birakmiyoz sonuçta
ben dayanamayacagımı bildigim için 20 tane test aldım trendyoldan indirimdeBnde eşime al dedim almadi.yarin sağlık ocağına iğneni vurdirmaya gidicem acaba kan versem mi diyrm verme diyr gününe bekle diyr doğruda diyr bekliyrm gününü iste idrar testi bile yapsam şuan çıkması lazm çünkü varsa çok silikte olsa o yüzden korkuyrm modum dahada düşer çıkmazsa die
Kan sulandırıcı iğnen yok mu gülümben progestron her gün igne . digerleri agızdan hap bemim
İdrar kitleri herkese sonuç vermeyebiliyor eğer yapmak istersen de bu düşünceyle yap. Nasılsa kan vereceksin her şey çıkacak ortaya. Olay bizim sabırsız olmamızdan kaynaklı ama idrar testini zaten kendi modumuzu düşürmek için değil de meraklı tipimize meşkale gibi düşünBnde eşime al dedim almadi.yarin sağlık ocağına iğneni vurdirmaya gidicem acaba kan versem mi diyrm verme diyr gününe bekle diyr doğruda diyr bekliyrm gününü iste idrar testi bile yapsam şuan çıkması lazm çünkü varsa çok silikte olsa o yüzden korkuyrm modum dahada düşer çıkmazsa die
coraspin kullanıyorım ben hap . ignem yokKan sulandırıcı iğnen yok mu gülüm
Ne de güzel etmişsinben dayanamayacagımı bildigim için 20 tane test aldım trendyoldan indirimde
Kıskandım seni simdicoraspin kullanıyorım ben hap . ignem yok
hap yetmiyor mu ki? hatta ben anans yiyordum o da kan sulamdıryor diye cokyemedim.Kıskandım seni simdibana hem iğne hem hap verdiler. Igneler beni mahvetti göbeğim mosmor artık batmıyorlar da zaten
Kalçadan progestan mı ignehap yetmiyor mu ki? hatta ben anans yiyordum o da kan sulamdıryor diye cokyemedim.
benim progestron ignem var her gün kalcadan beni de o öahvetti
Ne iyi yapmışsınben dayanamayacagımı bildigim için 20 tane test aldım trendyoldan indirimde
Ben de yarın gitcem. Normal hayata donebilirsin deyince illa rapor verin diyemedim doktora utandım daöf bende evdeydim salı günü işe baslıcam cok heycanlıyım. bir tane arkadas var bilen birde müdür . digerleri ne yıllık izin dedim .
hiç te girmek istemiyorum ama işe gitmeyince de olmuyor
kısa calışma geldi allahtan 10-16
evet canmKalçadan progestan mı igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?