Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

hayırlı olsun cabm bende burda okuyıp gaza geldim.
öncesinde cok test almıştım onlarsan yapıyorım her sabah artık :) inş herkes saglıklı evlatlara kavusur
Kasik batmalrim var bazen yurutmeyeck kadr bide bacak ağrısı olmaya başladıydı ara ara ılaclarda mi bilmiyorum tabi cnm sende varmi herhangi bi belitti fln

Kasik batmalrim var bazen yurutmeyeck kadr bide bacak ağrısı olmaya başladıydı ara ara ılaclarda mi bilmiyorum tabi cnm sende varmi herhangi bi belitti fln
Merhabalar sizinle aynı gün transfer olduk galiba 30unda. Benim de geceleri adet ağrısı gibi ağrılarım var. Uyutmuyo dizlerime vuruyo mübarek aynı yumurtlama veya adet ağrısı gibi. Gün içinde batmalar oluyor

kasık agrısı bende pluyor ama az az .
akşam 9 dan sonra benim kalca ile diz kapağım arası adet olmdan önce agrı yapar ya öyle agrıyor
bir de bende 2 gündür akıntı var beyaz

sen tedavi nerde gördün

Bnmde batmalrim var bir iki kere dizlerime fena ağrı vurdu anliyrm sizi.hayirli olsun sizinde transferiniz cnm ınslah pozitifi görürüz 11 inde test günüm

kasık agrısı bende pluyor ama az az .
akşam 9 dan sonra benim kalca ile diz kapağım arası adet olmdan önce agrı yapar ya öyle agrıyor
bir de bende 2 gündür akıntı var beyaz

sen tedavi nerde gördün
Diyarbakır memoriel cnm. Bnm de akintilrm fazlalaştı günlük ped den bile çamaşıra geçecek kadr hayırlara vesile olsun insalah

Bnmde batmalrim var bir iki kere dizlerime fena ağrı vurdu anliyrm sizi.hayirli olsun sizinde transferiniz cnm ınslah pozitifi görürüz 11 inde test günüm
Benzer durumlar yaşıyoruz. 10unda benim de inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ağrılar sızılar koymaz o zaman

Benzer durumlar yaşıyoruz. 10unda benim de inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ağrılar sızılar koymaz o zaman
Aynn öyle cnm inşallah yaa hoppymom die bi uygulama var onu indirdim son adet tarhini yazinca şuan 3 haftalık 6 günlük yazıyor bunu görmek bile çok mutlu ediyor beni hoşumagidiyor insalah hevesimiz kursağımızda kalmaz bnm ilki kimyasal olmuştu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…