- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.541
Seninle aynı test günümüz bn korkuyrm hiç yapmadım evdede11 i test günü
Ben de öyle bir tiryakiydim ki canım. Asla bırakamazmışım gibi geliyordu. Zaten başka bir sebep de bıraktırmazdı bana asla heralde, sadece çocuk isteği bıraktırabilirmiş bana o an anladımYaaa valla kızıyrm kendıme .ağır sigara içiyrdm sıgamı degıstrdm kagıt gibi slim içiyrm 1paketti yarıya düşürdüm.iradesizim demekki ben herkes bırakabilmiş.transfer pzt kntrole gidicem ozamn belli olur sanırım 3.kntrol 12.günm oluyr.bilmiyrm ne dicek.umarım transferden snra bi atak yapabilirim bu konuda
Şuan neler yapıyorsun cnm hep yatıyomsn ekstra yediğin içtiğin şeyler varmiagzından bal damlıyor bal .
iki tane koydular bakalım neler olacak :):)
tutma ihtimali artsın diye koydurduk . halbuki bir sürü yumurta olmuştu tekmkoydurmadıgıma biraz burugum.
eşim istedi diye koydurduk ama inş olursa hep saglıkla ilerleselerrr
umarım bende senin gibi yapabilirim.bu son diyip atarım.içtiğim zaten kağıt gibi .bendeki dudak tiryakiliği o sinir bozucuTransferde biraktim bende son sigaram dedim cok canim cekti sonra ama bebegim son umudumuz olunca mecbur kaldim direnmeye darisi dana inshSevmedigin markanin sigarasini dene tiksinmeye baslayabilirsin
sürekli yatmıyorum canm ilk 2 gün biraz dikkt ettim ama onda da evde yürüdüm bazen 5 dk falan.Şuan neler yapıyorsun cnm hep yatıyomsn ekstra yediğin içtiğin şeyler varmi
Tabiki garantiye almak lazım işi. Bu ara sen naptın tekrar başlıca mısın tedaviyeEvet belki de yükselmiş de olabilir bi ihtimal?! Değil mi..
hayırlı olsun cabm bende burda okuyıp gaza geldim.Seninle aynı test günümüz bn korkuyrm hiç yapmadım evdede
Umarım başarabilirim bende sizler gibiBen de öyle bir tiryakiydim ki canım. Asla bırakamazmışım gibi geliyordu. Zaten başka bir sebep de bıraktırmazdı bana asla heralde, sadece çocuk isteği bıraktırabilirmiş bana o an anladımbir anlık birşey o an karar verip bitiriyorsun , sonrasında vicdan azabı yaşamaktansa düşünmeden bırak canım. Yapabilirsin inan kendine bizler güçlü kadınlarız çok az kalmışş hadi bakalımm kaç tane transfer olucak
İçmemeye çalış gerçekten çok etkiliyor. Opudan önce tedaviye ilk başlarken doktor eşimi bile uyarmıştı eşinin yanında içme sakın diyesuan transfere hazırlanıyrm ama bırakamıyrm ;((ancak pozııtıfı görürsem öle bırakabilirim;(içmeyim diyrm ama olmuyr
Aynn cnm bnde senin gibiyim şuan sen testte gördün gene pozitifi bnce kanda da göreceksin ınslah bnde görürümsürekli yatmıyorum canm ilk 2 gün biraz dikkt ettim ama onda da evde yürüdüm bazen 5 dk falan.
ananas avakoda mandalin yüyorum cay 2 gündür içiyorum acık. ama abartmadan yitorummeyveleri dut kurusu kabak cekirdegi falan yiyorum . bir de annemdeyiö bakım iyi anlayacagın
opudan önce bana da söledi dr da ben iradesiz olan ben dinlemedim devam ettim ;(ama aldm sizden gazı transferle beraber vedalaşçam .İçmemeye çalış gerçekten çok etkiliyor. Opudan önce tedaviye ilk başlarken doktor eşimi bile uyarmıştı eşinin yanında içme sakın diye
Ben cok ittirdim hiç yukarı fırlamadı nasıl fırladı senın? 8 cm içeri kadar sokuyodum ama artık en fazla 4 5 cm girıyodur. en fazla 5 cm kadar sokmusumdur aparatı aparatın arkasındaki ittirme çubuğuna basınca fırladı o fırlayanda parça parça geri iniyor ya çok sinir
Harikasın hadi bakalımopudan önce bana da söledi dr da ben iradesiz olan ben dinlemedim devam ettim ;(ama aldm sizden gazı transferle beraber vedalaşçam .
inş hepimiz saglıklı evlatlara kavusalımAynn cnm bnde senin gibiyim şuan sen testte gördün gene pozitifi bnce kanda da göreceksin ınslah bnde görürüm
inşlh babyHarikasın hadi bakalım
Ben progestan fitil kullaniyorum canım ama oda sonradan dışarı çıkıyor sürekli günlük ped değiştiriyorumYok gercekten bu lutinusla başım dertte progesteronu çok merak ediyorum onu kullanan yokmu
Ben progestan fitil kullaniyorum canım ama oda sonradan dışarı çıkıyor sürekli günlük ped değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?