Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben de öyle bir tiryakiydim ki canım. Asla bırakamazmışım gibi geliyordu. Zaten başka bir sebep de bıraktırmazdı bana asla heralde, sadece çocuk isteği bıraktırabilirmiş bana o an anladım bir anlık birşey o an karar verip bitiriyorsun , sonrasında vicdan azabı yaşamaktansa düşünmeden bırak canım. Yapabilirsin inan kendine bizler güçlü kadınlarız çok az kalmışş hadi bakalımm kaç tane transfer olucak

Şuan neler yapıyorsun cnm hep yatıyomsn ekstra yediğin içtiğin şeyler varmi

Transferde biraktim bende son sigaram dedim cok canim cekti sonra ama bebegim son umudumuz olunca mecbur kaldim direnmeye darisi dana insh Sevmedigin markanin sigarasini dene tiksinmeye baslayabilirsin
umarım bende senin gibi yapabilirim.bu son diyip atarım.içtiğim zaten kağıt gibi .bendeki dudak tiryakiliği o sinir bozucu

Şuan neler yapıyorsun cnm hep yatıyomsn ekstra yediğin içtiğin şeyler varmi
sürekli yatmıyorum canm ilk 2 gün biraz dikkt ettim ama onda da evde yürüdüm bazen 5 dk falan.
ananas avakoda mandalin yüyorum cay 2 gündür içiyorum acık. ama abartmadan yitorummeyveleri dut kurusu kabak cekirdegi falan yiyorum . bir de annemdeyiö bakım iyi anlayacagın

Umarım başarabilirim bende sizler gibi bu arada kaçtane transfer olcagını bilmiyorum rahim ağzı konizasyon olduğum için riskli gruptayım.ikiz bir gebelik bende olmaması gereken birşey.gönül ister 2olsun ama benm için riskli ıkısıde tutarsa.

suan transfere hazırlanıyrm ama bırakamıyrm ;((ancak pozııtıfı görürsem öle bırakabilirim;(içmeyim diyrm ama olmuyr
İçmemeye çalış gerçekten çok etkiliyor. Opudan önce tedaviye ilk başlarken doktor eşimi bile uyarmıştı eşinin yanında içme sakın diye

Aynn cnm bnde senin gibiyim şuan sen testte gördün gene pozitifi bnce kanda da göreceksin ınslah bnde görürüm

Yok gercekten bu lutinusla başım dertte progesteronu çok merak ediyorum onu kullanan yokmu
Ben progestan fitil kullaniyorum canım ama oda sonradan dışarı çıkıyor sürekli günlük ped değiştiriyorum

Ben o progestani oral kullandım bı kere 3-4 gün sonra bayılttı beni çok da mide bulantısı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…