- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.678
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.521
Ben bırakamadım;(((ben sigarayı tedaviye baslayınca biraktım tamamen .
anında bırak canm hiç bir faydası yok .olacak bebegimize bunu yapmayoız. sütten de gecer .Ben bırakamadım;(((
Bizim gibi böyle zorluklarla elde edenler bebelerine daha da kıyamıyorlar sen de kıyamıcaksın fedakar olucaksın eminimanında bırak canm hiç bir faydası yok .olacak bebegimize bunu yapmayoız. sütten de gecer .
bende buyuk konusmak istemiyorum inş başlamam tekrardan
Evett son anda çift embriyo koydularaaa senin de mi ikizzzz
suan transfere hazırlanıyrm ama bırakamıyrm ;((ancak pozııtıfı görürsem öle bırakabilirim;(içmeyim diyrm ama olmuyranında bırak canm hiç bir faydası yok .olacak bebegimize bunu yapmayoız. sütten de gecer .
bende buyuk konusmak istemiyorum inş başlamam tekrardan
Kısmet canım ben sayıya takılmıyorum sağlıklı olsun yeterŞey var bi de canım genellikke ikizler de hep biri diğerinden daha geride kalıyor hamilelik boyunca. Kg olarak boy olarak gelişim olarak her zaman biri diğerini geçiyor. Belki de sende de öyle olabilir yani. O yüzden de doktorun direk kestirip atmadan belli olmaz diyor
Derotu maydonoz asiri yeme demisti hemsire bana herseyden yerli yerince kararinca ye dedi ben ozellikle sordum belli bi meyve vs yiyimmi ananas diyorlar avakado falan dedi ye ama hepsinden az az ye butun vitaminlerden al normal oldugu gibi beslen demisti..Bilse hiç yapar mıydı öyle bişeybiz de ondan sonra öğrendik dereotunu.
Abla hiç bilmiyorum bu kez gitmem de söyleyim bakalımÇok vermiş ama ya. Hem hap hem iğnesi. Onlar mı yapıyo acaba?
Transferin kaçında canım? Gel challenge yapalım sen sigarayı bırak ödül olarak bebek gelcekmişsuan transfere hazırlanıyrm ama bırakamıyrm ;((ancak pozııtıfı görürsem öle bırakabilirim;(içmeyim diyrm ama olmuyr
Bendede oluyo artik fazla itemiyorum gittigi yere kadarlutinus fitili kullanırken cubugu cok içeri gitmiyo artık cokta bastırmak istemıyorum korkuyorum biraz ittrdım ama gtmedı yıne. Pozitifi goren bacılarım aynısını yaşadınız mı?
Canım transferden sonra kaçıncı gün görmüştün keseyi?Benim de tek kese 5.7 mm yazıyor kağıtta bakalım inş içinde görürürüz
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil miAmin canım kim bilir belki de yanlışlıklar boşuna değildir dimi inşallah
Normalmiş o zaman pekiEveeetdoktor zorlama gittiği yere kadar dedi. Onu da sordum
Ben cok ittirdim hiç yukarı fırlamadı nasıl fırladı senın? 8 cm içeri kadar sokuyodum ama artık en fazla 4 5 cm girıyodurBen henüz pozitif görmedim ama lutinusu hiç kullanamayanlardanim çok ittirdigim bı günde de ilaç yukarı fırladı ve acayip ağrı oldu zaten her türlü ilacın çoğu akıntıyla geri akiyor parça parça ilaç ve ıslaklık çamaşırımda. ben artık bunu bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten kullanamıyorum progesteron marka nasıl acaba kullanan varmı
Anladım canım teşekkür ederimTutunmuş hayatım tabii ki kanamayla sökülüp düşüyor.
Normalmiş sanırımBendede oluyo artik fazla itemiyorum gittigi yere kadar
Benim raporluydu canım, havuzlama yaptığımız için 2 rapor hakkımı kullanmış oldumKızlar aramızda tüp bebek raporu olan var mı?
Yaaa valla kızıyrm kendıme .ağır sigara içiyrdm sıgamı degıstrdm kagıt gibi slim içiyrm 1paketti yarıya düşürdüm.iradesizim demekki ben herkes bırakabilmiş.transfer pzt kntrole gidicem ozamn belli olur sanırım 3.kntrol 12.günm oluyr.bilmiyrm ne dicek.umarım transferden snra bi atak yapabilirim bu konudaTransferin kaçında canım? Gel challenge yapalım sen sigarayı bırak ödül olarak bebek gelcekmiş
Transferde biraktim bende son sigaram dedim cok canim cekti sonra ama bebegim son umudumuz olunca mecbur kaldim direnmeye darisi dana inshBen bırakamadım;(((
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim hiç çift çizgi görmedim ben o sebeple buna bile inanamıyorum!Kanda çıkar inşallah modundayımDarısı herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?