- 25 Şubat 2019
- 113
- 90
- 28
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.481
Amin hepimize Allah razi olsun canimmHatırladım canım çok da üzüldüm ama malesef ki elden gelen bişey yok rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin çok yıpratma kendini
Ihtimal bile vermiyorumki zaten ilaçları da bıraktımCanım bir Beta baktr bir kaç güne adet olmazsan.
tedaviyi raporlu yaptırdım canım.Kızlar aramızda tüp bebek raporu olan var mı?
Allahım aklımıza mukayyet olsun valla keçileri kaçıracaz az kaldıBen şey diyorum etap geçiyoruz resmen.Yumurta büyütme,toplama,ohsa olmama,rahim kalınlaşma çabası,transfer vs vs vsHer biri ayrı etap bitirince 100 puan alıp bir üst levele geçiyoruz
Raporlu tedavi canımtedaviyi raporlu yaptırdım canım.
bir de transferden sonra da 5 gün rapor aldım hangisini soruyorsun
biz erkek kaynaklı aldık. 5 milyon altıydı sperm sayısı.Raporlu tedavi canımamh düşüklüğünden mi aldın raporu?
Oh iyi yapmışsın yani iyi yapmışsın ama sana da kolaylıklar diliyorum tabiiAllahım aklımıza mukayyet olsun valla keçileri kaçıracaz az kaldı
Ben bi de sigarayı bıraktım çok zor günler geçiriyorum
Hee tamam canım anladım. Amh kaç olunca şart aranmadan rapor veriliyor onu merak etmiştim.biz erkek kaynaklı aldık. 5 milyon altıydı sperm sayısı.
3 yıl evlilik şartı ile sigorta şartıda tutuyordu
Çok geçmiş olsun cnm. Dış gebelik riskli birşey. Bende adet oldum 1 hafta sonra kan ver dedi hani dış gebelik vs için sanırım ama değer 0 a düşünce tamam sıfırlanmış dedi. Bence arkadaş kan versinSana katılıyorum canım. 5 pozitif giriyor. İlk tup bebek denemem de benimde değerim dusuk çıktı duznli artmadı ilaclari bıraktık doktor adet olacaksın bir hafta sonra kan ver dedi. Ben normal adet gördüm sonra kan da baktırdım. Ve değerim yükselmişti nitekim dış gebelik yaşadım.
Bi akrabamiz var tiroid bezinde buyume varmış. Doktoru sigarayı birakman lazım ameliyat olabilmen için demiş. Hele bi ameliyat olayim püfür püfür içecem diye bırakmıştı. Ilk zamanlar yakın bi sigara da koklayayım bari diyorduOh iyi yapmışsın yani iyi yapmışsın ama sana da kolaylıklar diliyorum tabii
yok canım ben test gününü beklicem . teste kadar idrardan bakıyorumHee tamam canım anladım. Amh kaç olunca şart aranmadan rapor veriliyor onu merak etmiştim.
Senin pozitifti ne yaptın kan verdin mi
ben sigarayı tedaviye baslayınca biraktım tamamen .Bi akrabamiz var tiroid bezinde buyume varmış. Doktoru sigarayı birakman lazım ameliyat olabilmen için demiş. Hele bi ameliyat olayim püfür püfür içecem diye bırakmıştı. Ilk zamanlar yakın bi sigara da koklayayım bari diyorduameliyata girdi cıktı şimdi tiksiniyor sigara içemiyor.
Ben de eşime dedim hele bi doğurayım diye. X abla gibi olmayasın diyor keşke öyle olsam
Kaç gün var teste? Sen erken öğrenmiştin dimi 5.veya 6.gün.yok canım ben test gününü beklicem . teste kadar idrardan bakıyorum
Ben içmiştim transferden sonra da ictim günde 3 4 tane. Pozitifi görünce tamamen bıraktım.ben sigarayı tedaviye baslayınca biraktım tamamen .
Şöyle düşün bezdir,emzirmedir,ağlama krizleridir,kişisel hijyenine vakit bulursan o ara içersinBi akrabamiz var tiroid bezinde buyume varmış. Doktoru sigarayı birakman lazım ameliyat olabilmen için demiş. Hele bi ameliyat olayim püfür püfür içecem diye bırakmıştı. Ilk zamanlar yakın bi sigara da koklayayım bari diyorduameliyata girdi cıktı şimdi tiksiniyor sigara içemiyor.
Ben de eşime dedim hele bi doğurayım diye. X abla gibi olmayasın diyor keşke öyle olsam
Allah nasip etsin inşallah o günleri de uykusuzluğa da razıyım günlerce duş alamamaya daŞöyle düşün bezdir,emzirmedir,ağlama krizleridir,kişisel hijyenine vakit bulursan o ara içersin
ah canım. ben o ignelerimvurulurken içmeye kıyamadım . sanki icersem hiçbir sey olmayacak gibi . vcok üzüldügüm anlar bile oldu içmeye ramak kala ama içmedim . asla içme kuzumBen içmiştim transferden sonra da ictim günde 3 4 tane. Pozitifi görünce tamamen bıraktım.
Ama olmasi gereken tedaviye baslayimcaymis keşke ben de daha erken bıraksaydım diyorum
11 i test günüKaç gün var teste? Sen erken öğrenmiştin dimi 5.veya 6.gün.
Bazen çok kötü oluyorum günde 1 tane içsem ne olacak ki diyorum. Sonra aklıma geliyor yüzde milyonda bir olan şey gelir beni bulur Allah korusun ömür boyu bir nefes yüzünden pişman olacağıma sabredeyim diyorumah canım. ben o ignelerimvurulurken içmeye kıyamadım . sanki icersem hiçbir sey olmayacak gibi . vcok üzüldügüm anlar bile oldu içmeye ramak kala ama içmedim . asla içme kuzum
benim arkadasım dogurana kadar içti dogurduktan sonra da içti. ben hep kızdım içimden ona . onun gibi olmayacagm dedim . bebegine üzüldüm. inş hep böyle devam ederim de içmemŞöyle düşün bezdir,emzirmedir,ağlama krizleridir,kişisel hijyenine vakit bulursan o ara içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?