- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.461
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel çıkmış tebriklerAmin inşallah heveslerimizin karşılığı olan minik elleri ayakları görelim hep birlikte
Tebrik ederimKızlarcım günaydın!
8.günün sabahında bende durumlar böyle. Oldu değil mi?
Ben de 2 gün sonra oldum hemen. Baya uzun sürmüş arkdaşınkiBen ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra falan oldum adet. Olursun bence geçmiş üzerinden baya
Sen naptin canim sanki ayniydi transfer gunumuz 25 kasimdiTebrik ederimhem de baya yüksek bir değer çıkacak gibi duruyor
Gözün Aydın canım maşallahh baya koyu duruyorYaa çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Taze mi dondurulmuş muyduO zaman bayrakları asıyorum!
Bak buda benim 10.gunden dun yapmistim yarin kac cikicak merak ediyorum kan testim inslalah da artarak devam ederKızlarcım günaydın!
8.günün sabahında bende durumlar böyle. Oldu değil mi?
Dondurulmuş 5.gün embriyosuyduTaze mi dondurulmuş muydu
Evet zaten ilacı bırakınca 2-3 gün içinde olunuyo bende değer yüksekti anca düşünce olabildim aslında doktoruna sorsun değeri zaten 5 miş ilacı bıraktığı gibi sıfırlanırdı. Bir de ikinci kanı vermedi mi acaba sonuçta 5 de pozitif sayılıyorBen de 2 gün sonra oldum hemen. Baya uzun sürmüş arkdaşınki
Amin çok teşekkür ederimGözün Aydın canım maşallahh baya koyu duruyorallah tamamına erdirsin inşallah
Yalnız nasıl koyulaştı senin de!Bak buda benim 10.gunden dun yapmistim yarin kac cikicak merak ediyorum kan testim inslalah da artarak devam eder
Teşekkür ederim hiç çift çizgi görmedim ben o sebeple buna bile inanamıyorum!Kanda çıkar inşallah modundayımTebrik ederimhem de baya yüksek bir değer çıkacak gibi duruyor
Dun yapmistim evet koyulasmis cok sukur canim tabi onemli olan kan onu bıliyorumda inslalah kanimda guzel cikar artarak devam eder Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin saglikli hayirli sonuclar guzel dogumlar gerceklestirsin inslalahYalnız nasıl koyulaştı senin de!Hadi kanı ver bakalım kaç çıkacak
Sana katılıyorum canım. 5 pozitif giriyor. İlk tup bebek denemem de benimde değerim dusuk çıktı duznli artmadı ilaclari bıraktık doktor adet olacaksın bir hafta sonra kan ver dedi. Ben normal adet gördüm sonra kan da baktırdım. Ve değerim yükselmişti nitekim dış gebelik yaşadım.Evet zaten ilacı bırakınca 2-3 gün içinde olunuyo bende değer yüksekti anca düşünce olabildim aslında doktoruna sorsun değeri zaten 5 miş ilacı bıraktığı gibi sıfırlanırdı. Bir de ikinci kanı vermedi mi acaba sonuçta 5 de pozitif sayılıyor
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil miAmin canım kim bilir belki de yanlışlıklar boşuna değildir dimi inşallah
Öyle oluyor canım testte görüyorsun kanda çıkmadan inanmam diyorsun. Kanda çıkıyor keseyi görürsem ikna olurum diyorsun. Kese görünüyor hele bi kalp atışını duyayım artık hamileyim diyebilirim diyorsun. Bu böyle doğuma kadar gidecek herhaldeTeşekkür ederim hiç çift çizgi görmedim ben o sebeple buna bile inanamıyorum!Kanda çıkar inşallah modundayımDarısı herkesin başına inşallah
Inşallah cnm bnmAaaa süper kuzum cok sevındım inşallah anacıgına sıkı sıkı tutunsun
Ben şey diyorum etap geçiyoruz resmen.Yumurta büyütme,toplama,ohsa olmama,rahim kalınlaşma çabası,transfer vs vs vsÖyle oluyor canım testte görüyorsun kanda çıkmadan inanmam diyorsun. Kanda çıkıyor keseyi görürsem ikna olurum diyorsun. Kese görünüyor hele bi kalp atışını duyayım artık hamileyim diyebilirim diyorsun. Bu böyle doğuma kadar gidecek herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?