- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.441
Progestan iğne 2 ampulİğne hangisi canım
Bana ilk başlarda olmuştu canım iğneyı yapıyodum sıtma gelıyodu hatta korona mı demiştimKızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?
Bendende kahve gelıyo ama nasıl gelıyo fitil koyarken cubugun ucunda göruyorum cıkardıgımda ya da sabahları fitil geri gelirken içinde az bi kahverengılık oluyoAbla kahverengi geliyordu pembe de geliyor. Gündüz bi ara normal kan ve minik minik pıhtı geldi
Benim De oluyor Csnım fitilde de oluyor dediğin gibiBendende kahve gelıyo ama nasıl gelıyo fitil koyarken cubugun ucunda göruyorum cıkardıgımda ya da sabahları fitil geri gelirken içinde az bi kahverengılık oluyo
Ama az miktardaysa onun bi zararı olmaz ki 1 damla kadar goruyorum ben. Sana doktorun bişey dedı mı bi de keseyı gordun mu?Benim De oluyor Csnım fitilde de oluyor dediğin gibi
Canım bir Beta baktr bir kaç güne adet olmazsan.Kizlar selamun aleyküm
19 kasım transfer olmuştum sonuç negatif oldu.beni hatırladınız mı.
11.gunu transferin kan tahlili 5 cikti.
Bende ilaçları direk bıraktım.
Bugün 18.gun hala hasta olmadim.
Sizce ne zaman hasta olurum.
Negatif oldu die eşimle köye kaçtık üzüntüden
Doktorada gidemiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyirum
Burdan olmuş görüyorKızlarcım günaydın!
8.günün sabahında bende durumlar böyle. Oldu değil mi?
Aaa canim, insallah hepimiz hayirli haberler aliriz! Kacinci gun embryosu?Transferimiz ayni gunnn
Keseyi gördüm. Dün fazla oldu biraz iğne falann yaptırdım işteAma az miktardaysa onun bi zararı olmaz ki 1 damla kadar goruyorum ben. Sana doktorun bişey dedı mı bi de keseyı gordun mu?
AA çok üzüldümmAblam tiroid hastası ilaç kullanıyor. Derken hamile kaldı. Şu plansız olanlardan. Ilaç içmemek için dereotu kürü yaptı. Yemeklerden önce doğranmış 1 çorba kaşığı dereotu ve üstüne bi bardak su. Malesef bebeğini kaybetti. Ondan sonra öğrendik dereotunun söktürücü olduğunu. Dediğin doğru her kür yapılmaz tabii ki.
Olmuş olmuşKızlarcım günaydın!
Doktorun ne dıyo canım bu durumu? Benımde bugun geldi kahverengi yıne ama yerleşme devam edıyodur diye dusunuyorum ilk 3 ay gelen bıle varmış kahverengı kırmızı olmadgı sürece sorun yok dedıler..Keseyi gördüm. Dün fazla oldu biraz iğne falann yaptırdım işte
Ben ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra falan oldum adet. Olursun bence geçmiş üzerinden bayaKizlar selamun aleyküm
19 kasım transfer olmuştum sonuç negatif oldu.beni hatırladınız mı.
11.gunu transferin kan tahlili 5 cikti.
Bende ilaçları direk bıraktım.
Bugün 18.gun hala hasta olmadim.
Sizce ne zaman hasta olurum.
Negatif oldu die eşimle köye kaçtık üzüntüden
Doktorada gidemiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyirum
Eveeetlutinus fitili kullanırken cubugu cok içeri gitmiyo artık cokta bastırmak istemıyorum korkuyorum biraz ittrdım ama gtmedı yıne. Pozitifi goren bacılarım aynısını yaşadınız mı?
Yaa çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Olmuş olmuşmaşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
O zaman bayrakları asıyorum!Burdan olmuş görüyor
Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallahO zaman bayrakları asıyorum!
Amin inşallah heveslerimizin karşılığı olan minik elleri ayakları görelim hep birlikteAllah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
Olmus olmus olmazmi hic Rabbim devamini getirsin insallah☺☺Kızlarcım günaydın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?