- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.381
Ayy inslalahOh maşallah keyifler gıcırdaha 10 gün adete var. Adetin 18. Günü transfer olsa, etti mi sana 28 gün. Sonuç zamanını saymıyorum bile. 1 ay var daha ben sonuç alana kadar senin göbüşler çıkar
Hahaha bebeğim senin söylediğin yöntem varya harika valla diyorum bilmiyordum senden öğrendim bugün ama üzerinde düşündüm soğan ve bal harika bi karışım kesinlikle deneyeceğim resmen soğanın özünü şifasını çıkarıyor her hastalıkta kullanılır.. Belki günde bi kez tüketirsem de dedign gibi bi sorun olusturmayabilir Allah razı olsun cok yardim sever birisin kuzum.Yoğun soğan dediğin 1 adet orta boy soğan. Köfteden kuru, taze fasülyeye, et kavurmaya, mercimeğe yere göğe her yere konan soğan alt tarafı.alkalonshem limon da söktürücü beybi ve mikropkıran. Temizlikte bile kullanıyoruz malum.
Son adete göre geliyor 2. Adet eski düzene göre değil opu sonrası bende öyle olduDüzenli hic şaşmaz. Ama geçen ay opu oldu ve erken geldi ya. Eğer son adete göre gelirse 14'ünde olucam. Yok eski düzene dönerse 19'u gibi canim. Daha 5 aralık. Günler geçmiyor
Böyle sogan kürleri falan var ya ondan kafami karistirdi benimYoğun soğan dediğin 1 adet orta boy soğan. Köfteden kuru, taze fasülyeye, et kavurmaya, mercimeğe yere göğe her yere konan soğan alt tarafı.alkalonshem limon da söktürücü beybi ve mikropkıran. Temizlikte bile kullanıyoruz malum.
Hadi hayırlı haberlerle inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzAyy inslalahheyecanla ve merakla pazartesiyi bekliyorum hayirli sonuclari alsam inslalah gec olsun güç olmasin inslalah
Allah razi olsun canim insallahHadi hayırlı haberlerle inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Belirti falan aramıyorum zaten. Herkesin yapısı farklı. Manevi olarak birşey hissetmiyorum sadeceHadi ya tüh inşallah gerek kalmaz diyelim bu tutsun yeterkihis olmuyor zaten insana öyle geliyor sanki bi işlem bişey yapılmamış bomboş gibi ama öyle olmuyor hiç belli olmuyo yaşanılan tüö hisler falan hep ilaçların etkisi bir kaç gün sonra adet ağrısını hissedersin zaten
Evet artık o gün gelsin istiyorumYapma yaa ama benim adet anca aralığın sonuna doğru yine de sen Dah önce ol benden önce bekliyordun transferi iyice sabırsızlanmaya başlamışsındır
Amin canım ben de heyecanla p.tesiyi bekliyorum senin için. Inşaallah seni tatmin edicek güzel bir sonuç alırsınAyy inslalahheyecanla ve merakla pazartesiyi bekliyorum hayirli sonuclari alsam inslalah gec olsun güç olmasin inslalah
Aynem hayatım yemekte de kullanıyorsun sonuçta. Günlük tüketilen bişey. Dediğin gibi daha az alırsın. Endişeleniyorum senin için. Covid olmanı hiç istemem bu halinleHahaha bebeğim senin söylediğin yöntem varya harika valla diyorum bilmiyordum senden öğrendim bugün ama üzerinde düşündüm soğan ve bal harika bi karışım kesinlikle deneyeceğim resmen soğanın özünü şifasını çıkarıyor her hastalıkta kullanılır.. Belki günde bi kez tüketirsem de dedign gibi bi sorun olusturmayabilir Allah razı olsun cok yardim sever birisin kuzum.
Hadi inşaallah ağzın bal yesinSon adete göre geliyor 2. Adet eski düzene göre değil opu sonrası bende öyle oldu
Ablam tiroid hastası ilaç kullanıyor. Derken hamile kaldı. Şu plansız olanlardan. Ilaç içmemek için dereotu kürü yaptı. Yemeklerden önce doğranmış 1 çorba kaşığı dereotu ve üstüne bi bardak su. Malesef bebeğini kaybetti. Ondan sonra öğrendik dereotunun söktürücü olduğunu. Dediğin doğru her kür yapılmaz tabii ki.Böyle sogan kürleri falan var ya ondan kafami karistirdi benim
Amin inslalah canim Allah razi olsunAmin canım ben de heyecanla p.tesiyi bekliyorum senin için. Inşaallah seni taymin edicek güzel bir sonuç alırsın
3 aya kadar oluyor diye biliyorum kasık ağrıları.Kızlar ya. Benim sağ kasıklarımda çok ağrı var. Ara ara oluyo. Ama sanki bugun daha çok oldu. Yatarken bile hissediyorum saat de çok geç oldu. Kimseye de haber veremiyorum normal midir
Umarim değilimdir kuzum eğer korona degilsem nezle olmuşumdr çünkü grip gibi değilim bogaz enfeksiyon ateş vs yok cok şükür hic olmadı en korktuğum orta kulak ve bogaz enfeksiyonu. O bende cok zor geciyor çünkü yine ayaktayım bi gün yattım sadece koronaysam bile atlatms olabilcegimi düşündüm. Koficim hatta kendime bi pay çıkarıp acaba hcg'min yavaş yükselmesi bundan kaynaklı olabilirmi diye de düşündüm sen ne diyorsunAynem hayatım yemekte de kullanıyorsun sonuçta. Günlük tüketilen bişey. Dediğin gibi daha az alırsın. Endişeleniyorum senin için. Covid olmanı hiç istemem bu halinleilaç da içemezsin çünkü canım.
Sanki daha öncekilerden daha çok ağrıyo gibi. Kötü şeylerin belirtisi olmaz dimi3 aya kadar oluyor diye biliyorum kasık ağrıları.
Yerleşiyor bebişin 12. Haftaya kadar sürmesi normal tatlım. Kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok rahat olabilirsinKızlar ya. Benim sağ kasıklarımda çok ağrı var. Ara ara oluyo. Ama sanki bugun daha çok oldu. Yatarken bile hissediyorum saat de çok geç oldu. Kimseye de haber veremiyorum normal midir
Ay yok daha nelerUmarim değilimdir kuzum eğer korona degilsem nezle olmuşumdr çünkü grip gibi değilim bogaz enfeksiyon ateş vs yok cok şükür hic olmadı en korktuğum orta kulak ve bogaz enfeksiyonu. O bende cok zor geciyor çünkü yine ayaktayım bi gün yattım sadece koronaysam bile atlatms olabilcegimi düşündüm. Koficim hatta kendime bi pay çıkarıp acaba hcg'min yavaş yükselmesi bundan kaynaklı olabilirmi diye de düşündüm sen ne diyorsun
Benim bildiğim kötü belirti kanama. 9 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin. Hiç ağrım sızım olmadı. Aksine halsizliğim gitmişti bide hafif bulantılarım vardı geçti. Yani kötü bişey genelde belirtilerin gitmesi oluyo.Sanki daha öncekilerden daha çok ağrıyo gibi. Kötü şeylerin belirtisi olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?