- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.201
Cok sukur valla icim rahatladi insan tedirgin oluyor gorunce mesajlariYok canım geçmedi lavaboya çıktıkça devam ediyor iğneye gittim geldim. Gittiğim de doktor muayene de etti kanama alanı yok bebek oluşmaya başlamış dedi iğneye ilacına devam et dedi bu kadar
Noldu canim simdi deger ikiye katlanmismi hersey yolundadir umarimGördük evet keseye göre hafta hesapladı zaten
Öyle yapıyorm canımSevindim senin adınaSen yine yorma kendini, ağır işlerden kaçın.
Ahh gel sen birde bana sor ne tedirginlikCok sukur valla icim rahatladi insan tedirgin oluyor gorunce mesajlariiyi yapmissin
Sağol canimHamilesin
Çok şaşkınım sağol canım peki sonradan kaça çıktı bir sonraki testi 2 gün sonra yapicazHamilesin canım benımde 11. Gün 88 çıkmıştı
Benim de tek kese 5.7 mm yazıyor kağıtta bakalım inş içinde görürürüzBeni de cuma çağırdı canım. Iki kese gördük biz biri 6 mm digeri 3 mm. Küçük olan geriden gelip diğerine yetişebilir, kaybolabilir dedi. Ben her ihtimale hazirlikliyim.
Canım benm transferden sonra bugun 14. Gunum yine kanama olur mu? Aynen banada kırmızı kan gorursen kork dedıler kuzumEvet kanama oluyo. Ama kahverengi falan değil. Kırmızı taze kan. Bu illa düşük anlamına da gelmiyor her zaman. Bazen kanama alanı oluyor rahimde, bebeğe uzak noktada. O da olabiliyor. Ama o tip kanamalar da riskli.
4+5 ne oluyo yaŞimdi doktordan geldim canım ultrasonla belirleniyor bana 4+5tesin dedi.
Alttan da gördü karından da gözüktü. 1000leri geçerse görürsün canım sıkıntı olmaz inşallahUltrason mu yoksa alttan mi gorundu peki? Benim son adete gore 4+6 olcak ama betayi bilmiyorum eger 2 kat artmaya devam etmisse 3000 lerde olcak gittigim gun
Zamanı canım 4 hafta 5 günlük demek4+5 ne oluyo ya
Noldu canim simdi deger ikiye katlanmismi hersey yolundadir umarim
Gittim bacılarım hcg 3600 küsür cıktı tekrar kese muayenesi yaptı biri 6mm olmuş diğeri 3mm kalmış. Muhtemelen 3 mm kalan devam etmeyecek ama doktor belli olmaz dedi. Usg göre 4+5mişim. Haftaya yeniden çağırdıNosking ne yaptin canim gittin mi doktora bugün?
4 hafta 5 günlük gülüm4+5 ne oluyo ya
Çok sevindim Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimize insÖyle yapıyorm canım
Ne güzel masallah gözün aydın darısı başımizaGittim bacılarım hcg 3600 küsür cıktı tekrar kese muayenesi yaptı biri 6mm olmuş diğeri 3mm kalmış. Muhtemelen 3 mm kalan devam etmeyecek ama doktor belli olmaz dedi. Usg göre 4+5mişim. Haftaya yeniden çağırdı
Cok sevindim canim gordum sonradan yazmissin buarada senin test gunun ayin kaciydi? Guzel ilerliyor herseyin devamini dilerim canim miniklerin seni simsiki sarsinlarGittim bacılarım hcg 3600 küsür cıktı tekrar kese muayenesi yaptı biri 6mm olmuş diğeri 3mm kalmış. Muhtemelen 3 mm kalan devam etmeyecek ama doktor belli olmaz dedi. Usg göre 4+5mişim. Haftaya yeniden çağırdı
Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahNe güzel masallah gözün aydın darısı başımiza
Benim test günüm 2 aralıktı. Bugün transferin 14.günü keseyi çok net gördük.Cok sevindim canim gordum sonradan yazmissin buarada senin test gunun ayin kaciydi? Guzel ilerliyor herseyin devamini dilerim canim miniklerin seni simsiki sarsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?