Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Canım düşük yapsan emin ol anlarsın. Adet kanamasından biraz daha yogun ve sancılı oluyor. Kahverengi lekeyi doktoruna sor bakalım ne diyecek

Kızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Düşük olsa adet kanaması gibi olur canım sen yine doktoruna ulaş sor Bi bakalım

Canım selam kan olmadıkça korkma . Çamur gibi olanlar her gebelikte olabiliyor. Kırmızı su gibi kana dönüşmediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Yine de dinlenmeyi ihmal etme
Teşekkür ederim canım dinleniyorum ama bakalım inşallah bişey olmamıştır

Canim yaz doktoruna hic cekinme. Ne icin var doktor? Bizlere yardimci olmak icin. Bilmiyoruz sonucta. Sor sen ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…