- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.679
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.021
valla bana bugün bir ilaç verdiler nasıl bir kafa yaşatıyo ışıkları kapatım son ses müZik ver coşkuyu yapçamda lojmanda oturuyorum yapamıyorumbu halde nasl knsantre olcaksam
Ahahah valla oturmaya mı geldik kalkın oynayalımbana da yolla o ilactan verdigi etkiyi sevdim. millet eve tikanip kalmaktan bunalmis durumda onlara da moral olur ac sen sesi
bebis; anne ben geldimAhahah valla oturmaya mı geldik kalkın oynayalımprogynova gerçi bende her hap kafa yapıyor hayat bana güzel
Aynen inanki ben artik onunla kanka oldum direk cevirip agzima atiyirum alarm calar calmaz
Aynen inanki ben artik onunla kanka oldum direk cevirip agzima atiyirum alarm calar calmaz
karnımda bebek var ne alaka diyebilirimbebis; anne ben geldimdese, sen de nerden ciktin? diycek durumdasin anlasilan transferden sonra zamani cabucak gecirmek icin super bisey
bu gidisle diyebilirsinkarnımda bebek var ne alaka diyebilirimya transfer snrası dr bana yat demesin yeter zaten hiperaktif bir yapım var ilaçlar değil yatmak eziyet olur bana
Korona cirit atıo nere gidek nere gezek salondan mutfağabu gidisle diyebilirsinartik yat demiyorlar merak etme. git yuz, alisveriz merkezinde gez toz ama yeter ki yatma diyorlar
sormaKorona cirit atıo nere gidek nere gezek salondan mutfağa
Canım Nahit Ata’da mı yaptırdınCanım manisadayim ben manisada yaptırdım tüp bebeği.
Kim senın doktorun canım?Ben doktorumu o yüzden seviyorum. Sorduğum her soruya gereksiz detaylı açıklama yapıyor şu ilaç olayını en az 10 dakika anlatmıştır şu ilaç şöyle bu ilaç böyle
Opudan sonraki kaçıncı adetinle başladın bacım o ilacaya kızlara transfer hazırlıgında baslamıslr.ben 10gün deyim banada prognynova verdi bıgun extra bildiğim kafa yapıyor ya extrofemde gelirse ardından hepinizi darlarım şimdiden söyleyim
Çerkezköyde Levent Duman. Bülent hocaya da o hazırlayıp göndermişti beni.Kim senın doktorun canım?
Evet canım nahit beye gidiyorumCanım Nahit Ata’da mı yaptırdın
Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme ayrı ücretlendirilmiş.Bizim listede rahim dinlendirme var , 1.750 tl, ve ödedik. Senden dondurma parası diye almışlardır.
Hemen hemen durumumuz aynı. Çok teşekkür ederim. Aklım takılmıştıMehaba benim de 16 embriyom 5. Güne geldi. Ama sadece 7 tanesi donduruldu doktorum en kalitelilerini seçtik zaten 3 defadan fazla bu embriyolardan transfer yapmayı uygun görmüyorum dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?