Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

valla bana bugün bir ilaç verdiler nasıl bir kafa yaşatıyo ışıkları kapatım son ses müZik ver coşkuyu yapçamda lojmanda oturuyorum yapamıyorumbu halde nasl knsantre olcaksam
bana da yolla o ilactan verdigi etkiyi sevdim. millet eve tikilip kalmaktan bunalmis durumda onlara da moral olur ac sen sesi

bebis; anne ben geldim dese, sen de nerden ciktin? diycek durumdasin anlasilan transferden sonra zamani cabucak gecirmek icin super bisey
karnımda bebek var ne alaka diyebilirim ya transfer snrası dr bana yat demesin yeter zaten hiperaktif bir yapım var ilaçlar değil yatmak eziyet olur bana

ya kızlara transfer hazırlıgında baslamıslr.ben 10gün deyim banada prognynova verdi bıgun extra bildiğim kafa yapıyor ya extrofemde gelirse ardından hepinizi darlarım şimdiden söyleyim
Opudan sonraki kaçıncı adetinle başladın bacım o ilaca

Bizim listede rahim dinlendirme var , 1.750 tl, ve ödedik. Senden dondurma parası diye almışlardır.
Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme ayrı ücretlendirilmiş.
bana verilen evrağı paylaşıyorum. Ben kare içine alınan 4 ücreti ödedim.

Eklentiler

• CA6D4526-5909-44E9-927A-87D6CDF1A58C.jpeg
    189,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…