- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.801
Saol kuzumAnladim canim bana izmirde lazim da annemler orda gidersem yanlarina gidicem. Arastiriyorum simdi. Tesekkür ederim. Insallah tutunur bebisinn takipteyimgüzel haberlerini bekliyoruzz
a sen nerde tedavi gördün ben de balıkesirde yasıyorumYakınım kuzum manisa
Evet canim özellikle doktor Bülent tiras.. ama orda maalesef sansim yok. Ben yurtdisindayim canim burda oldu denemelerimSaol kuzumsen ilk denemeyi nerde yaptın. İzmir İstanbula göre baya geri tüp bebek konusunda eğer istanbulda yaptrdiysan İzmiri düşünme bence istanbulda daha fazla imkan var
irenbe den memnun oluyorlar genelde .Anladim canim bana izmirde lazim da annemler orda gidersem yanlarina gidicem. Arastiriyorum simdi. Tesekkür ederim. Insallah tutunur bebisinn takipteyimgüzel haberlerini bekliyoruzz
Dış gebeligin için üzüldüm canım umarım bi hasar vermemiştir tüplerine? Peki o baktrdiginda kac çıkmıştı progesteron?Transfer günü 17 çıkmıştı benim. Ama şöyle geçen transferimde dış gebelik geçirdim doktorum beta poztif çıkınca progstrona baktı dusukti fitili arttırdım olmadı sonra iğne kullandım arttı ama benim ki dış gebeliktenmis demek ki.
Tesekkürler canimirenbe den memnun oluyorlar genelde .
Bulent trasta neden şansın yok canım?Evet canim özellikle doktor Bülent tiras.. ama orda maalesef sansim yok. Ben yurtdisindayim canim burda oldu denemelerim
5. Gün embriyom önceden yapmadım ilk idrarla yaptım ewet3. Gün embriyosu muydu ve daha önce yapmış mıydın? bir de sabah ilk idrarla mı yapmıştın?
Senin transfer günü progesteronun kacti peki canim?Ben iğne ve tabletini fitil olarak alıyorum
Bunu söyleyen her kimse onu Allah’a havale ediyorum. Benim de istediğim yavrum bu hayatta yalnız kalmasın, bir kardeşi olsun. Daha 4 yaşında ama pufuduk oyuncaklarını kardeşim diye seviyor. Oğlumu geçtim ben de eşim de bi bebek daha istiyoruz kime ne ki bu! İnsanlar gerçekten kötü. kötülüklerinde boğulsunlar!Icimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
9 du canım çok az artıyordu. Şükür atlattım. GeçtiBenim transfer günüm 90 çıkmış progesteronum normal mi bu deger
Dış gebeligin için üzüldüm canım umarım bi hasar vermemiştir tüplerine? Peki o baktrdiginda kac çıkmıştı progesteron?
Manisa grand medical canıma sen nerde tedavi gördün ben de balıkesirde yasıyorum
Son olur inşallah bu defa sağlıklı bi bebisin olur9 du canım çok az artıyordu. Şükür atlattım. Geçti
Ay kime ne canım.Belki 2 çocuğum olur 3. için uğraşırım.Kimse kimsenin içini duygularını isteklerini bilemez ki!Hiç takılmayın böyle şeylere etrafımız hadsiz dolu maalesef!Icimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
Yani istanbulda kalicak yerim yok o yüzden canim. Evet öyleymis simdi ona bakiyorum tesekkür ederimBulent trasta neden şansın yok canım?
İzmirde irenbe var onu araştır istersen
Saol canım insallahh isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın evladıniSon olur inşallah bu defa sağlıklı bi bebisin olur
Ay takildigimdan degil aslinda, ben orda transfer olmusum zaten endiseliyim yani böyle seyler söyleyip de insanlari germenin bir anlami olmadigini ögrenmeli o yüzden paylasmak istedim.Ay kime ne canım.Belki 2 çocuğum olur 3. için uğraşırım.Kimse kimsenin içini duygularını isteklerini bilemez ki!Hiç takılmayın böyle şeylere etrafımız hadsiz dolu maalesef!
Canım böyle insanlr hayatımızdan eksilmez hep bir yerden çıkarlar. Niyeyse insanlarin özeline burnunu sokmak hoşlarına gidiyor. Yaşamadan bilemeyiz ki hayat önünüze neler sunacak bilemeyiz. Hem tup bebek zorlu süreç sen keyfi olarak bu işe kalkismis olamazsın. Ama yaşamayan bilmez biizm yaşadıklarımızı sadece karşıdan konuşurlar vurulan iğneleri içilen ilacalri oldu mu olmadı mı stresini bilemezlerAy takildigimdan degil aslinda, ben orda transfer olmusum zaten endiseliyim yani böyle seyler söyleyip de insanlari germenin bir anlami olmadigini ögrenmeli o yüzden paylasmak istedim.
Isin tuhaf yani icimizden bunu yasayan bi arakadasbunu söyleyen de. Belki kötü niyeti olmadan söyledi ama yine de söylencek sey degildi.. ayip etti yakismadi.. Ben o an üzülmüstüm yok yere..Canım böyle insanlr hayatımızdan eksilmez hep bir yerden çıkarlar. Niyeyse insanlarin özeline burnunu sokmak hoşlarına gidiyor. Yaşamadan bilemeyiz ki hayat önünüze neler sunacak bilemeyiz. Hem tup bebek zorlu süreç sen keyfi olarak bu işe kalkismis olamazsın. Ama yaşamayan bilmez biizm yaşadıklarımızı sadece karşıdan konuşurlar vurulan iğneleri içilen ilacalri oldu mu olmadı mı stresini bilemezler
Ee o daha ilginçmişIsin tuhaf yani icimizden bunu yasayan bi arakadasbunu söyleyen de. Belki kötü niyeti olmadan söyledi ama yine de söylencek sey degildi.. ayip etti yakismadi.. Ben o an üzülmüstüm yok yere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?