- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
- #15.601
Bilmem sebebini söylemedinar neden yeme demiş ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem sebebini söylemedinar neden yeme demiş ?
Bence normal tutunma işaretı kırmızıya donerse doktoruna haber ver ama kahveyse problem yok. Benım dun ve bugun oldu hatta bugun daha cok oldu kahverengıKizlar bugun transfer sonrasi 9.gunum lavaboya gittigimde lekelenmem olmus cok acik kahve pembe gibi az birsey normalmi sizce
Doğurana kadar rahat yokVay be sasırdım valla. Normalde hamıleler onu yıım yarasın sunu yiim yarasın der bizdede onu yeme bunu yeme bu nasıl şey arkadas
transferden sonra yemiştim ben.Bence rahım kasılması yapıyo olabılır, embrıyoyu dısarı ittiriyodur kasılma da
Nar kan sulandiriyor diye biliyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığımız için önerilmiyor. Birde nar rahim kalinlastiriyor onun icjnde estrofem kullanıyoruz zatenVay be sasırdım valla. Normalde hamıleler onu yıım yarasın sunu yiim yarasın der bizdede onu yeme bunu yeme bu nasıl şey arkadas
en son transferinle şimdi transferin arasında ne kadar ara verdin canımKızlar ben bu ay yeniden başlıyorum. Tekrar her şey baştan başlıyacak. Ama için de yine ilk denemem gibi bir heyecan kapladi☺
benimde felaket olmuştu ama transfer olacağım sabaha karşı migren atağı gibiydi istifra falan etmiştim transfer sonrası baş agrım olmadı. migrenim var benim normalde kullandığım ilaçlar beni cok sarstı hormon dalgalanmaları migren ataklarına sebep oluyormuş. hala da atlatamadığımı düşünüyorum 5 gündür devam eden baş agrım vardı .26 ekimde transferim yapılmıştı 5 kasım da negatif olduğunu öğenmiştim.karışık yazdım da biraz:)Benmde dün transferim oldu aksam inanilmaz bir bas agrisi ignelere bagladim ben umarım ondandir bas agrisi yasayaniniz varmi transfer günü
Valla oyle en azından 3 ayı gecırırsek biraz daha rahatlarız cunku genetık bozukluk olunca rahım ilk 3 ay içersinde atıyomuş emb. Zaten genetiği normalse dusuk tehlıkesı yok denecek kadar az rahımle ilgili problem olmadgı sürece. Senın göguslerde acı var mı?Doğurana kadar rahat yok
Kan sulandırıcı kullananlar yememeli diye biliyorumBilmem sebebini söylemedi
Baş agrısını estrofem yapıyo sanırım ben ilk estrofeme başladım 10 gun kafam kırıldı sanki sonra yavas yavas 3 gunde 1 e dustu falan su an baş agrım yokbenimde felaket olmuştu ama transfer olacağım sabaha karşı migren atağı gibiydi istifra falan etmiştim transfer sonrası baş agrım olmadı. migrenim var benim normalde kullandığım ilaçlar beni cok sarstı hormon dalgalanmaları migren ataklarına sebep oluyormuş. hala da atlatamadığımı düşünüyorum 5 gündür devam eden baş agrım vardı .26 ekimde transferim yapılmıştı 5 kasım da negatif olduğunu öğenmiştim.karışık yazdım da biraz:)
Yaa nasip eder rabbim bizlerede inlsallah benmde 2. Transferim ilki negatif olmustu rabbim buyuk sadece dün transferden 2 saat sonr uyumusum kalktim birden bir batma oldu korktum o an bilmiyorum cok karisik benmde kafam ilk transferd ehic birsey hissetmemistimbenimde felaket olmuştu ama transfer olacağım sabaha karşı migren atağı gibiydi istifra falan etmiştim transfer sonrası baş agrım olmadı. migrenim var benim normalde kullandığım ilaçlar beni cok sarstı hormon dalgalanmaları migren ataklarına sebep oluyormuş. hala da atlatamadığımı düşünüyorum 5 gündür devam eden baş agrım vardı .26 ekimde transferim yapılmıştı 5 kasım da negatif olduğunu öğenmiştim.karışık yazdım da biraz:)
Bende ananas ı duymuştum transferden sonra yemeyın diye o yuzden onu yemedım transferden once yemıştım ananası. Nerden bılcez canım narı normalde yıyorum ama greyfurt normalde hiç yemem yedım yanitransferden sonra yemiştim ben.
mandalin ananas ile birlikte . cok güzel yapmışım aferin bana
Ay benm pıhtılaşma sorunum var zaten 6000 lik oksapar kullanıyorum 100 mg coraspirin benım kan iyice akardı o zaman ama daha iyi degıl mi kan sulandırıp kanın akışkan olması rahıme kan giderNar kan sulandiriyor diye biliyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığımız için önerilmiyor. Birde nar rahim kalinlastiriyor onun icjnde estrofem kullanıyoruz zaten
Yaaa yerlesme kanaması olabilir inslalah oyledir az birseyse cok normal benm mesela 8. Gunde geldi biraz sonra aksama cogaldi eger cogalmazsa yerlesmedir benceKizlar bugun transfer sonrasi 9.gunum lavaboya gittigimde lekelenmem olmus cok acik kahve pembe gibi az birsey normalmi sizce
hemen arkasından mı ikinci transferi yapmıştınız?Yaa nasip eder rabbim bizlerede inlsallah benmde 2. Transferim ilki negatif olmustu rabbim buyuk sadece dün transferden 2 saat sonr uyumusum kalktim birden bir batma oldu korktum o an bilmiyorum cok karisik benmde kafam ilk transferd ehic birsey hissetmemistim
Yok canım bak nosking yemiş ben yedım bizim tuttu hiç korkma. Bundan sonra dikkat et yemeüzüldüm ben. bana onu yeme bunu yeme demediler. bennburdan okudum tamamen
Benm ilk transferim 7 eylul 17 eylulde negatif kan sonucum 25 eylulde ameliyat oldum laparoskopi ve histeroskopi tek tupum alindi digeride tıkalı sonrasinda 1 ay ilac tedavim oldu sonraki adetimde rahim kalinlasmadi yani ilk transferin ustunden 3 adet donemi gecirdimhemen arkasından mı ikinci transferi yapmıştınız?
Canım soyle soyliyim seni etikelemesi icin cok yemen lazim cok yemedigin surece problem yok benceYok canım bak nosking yemiş ben yedım bizim tuttu hiç korkma. Bundan sonra dikkat et yeme