• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Vay be sasırdım valla. Normalde hamıleler onu yıım yarasın sunu yiim yarasın der bizdede onu yeme bunu yeme bu nasıl şey arkadas😅
Nar kan sulandiriyor diye biliyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığımız için önerilmiyor. Birde nar rahim kalinlastiriyor onun icjnde estrofem kullanıyoruz zaten 😁

Benmde dün transferim oldu aksam inanilmaz bir bas agrisi ignelere bagladim ben umarım ondandir bas agrisi yasayaniniz varmi transfer günü
benimde felaket olmuştu ama transfer olacağım sabaha karşı migren atağı gibiydi istifra falan etmiştim transfer sonrası baş agrım olmadı. migrenim var benim normalde kullandığım ilaçlar beni cok sarstı hormon dalgalanmaları migren ataklarına sebep oluyormuş. hala da atlatamadığımı düşünüyorum 5 gündür devam eden baş agrım vardı .26 ekimde transferim yapılmıştı 5 kasım da negatif olduğunu öğenmiştim.karışık yazdım da biraz:)

Doğurana kadar rahat yok
Valla oyle en azından 3 ayı gecırırsek biraz daha rahatlarız cunku genetık bozukluk olunca rahım ilk 3 ay içersinde atıyomuş emb. Zaten genetiği normalse dusuk tehlıkesı yok denecek kadar az rahımle ilgili problem olmadgı sürece. Senın göguslerde acı var mı?

benimde felaket olmuştu ama transfer olacağım sabaha karşı migren atağı gibiydi istifra falan etmiştim transfer sonrası baş agrım olmadı. migrenim var benim normalde kullandığım ilaçlar beni cok sarstı hormon dalgalanmaları migren ataklarına sebep oluyormuş. hala da atlatamadığımı düşünüyorum 5 gündür devam eden baş agrım vardı .26 ekimde transferim yapılmıştı 5 kasım da negatif olduğunu öğenmiştim.karışık yazdım da biraz:)
Baş agrısını estrofem yapıyo sanırım ben ilk estrofeme başladım 10 gun kafam kırıldı sanki sonra yavas yavas 3 gunde 1 e dustu falan su an baş agrım yok

Yaa nasip eder rabbim bizlerede inlsallah benmde 2. Transferim ilki negatif olmustu rabbim buyuk sadece dün transferden 2 saat sonr uyumusum kalktim birden bir batma oldu korktum o an bilmiyorum cok karisik benmde kafam ilk transferd ehic birsey hissetmemistim

kızlar merhaba😊 bir şey sormak istiyorum opu sonrası rahatsızlık yaşadınız mı ? ve kaç yumurtanız toplandıı? benim pcostan dolayı 34 yumurta toplandı ( büyük ihtimal bir çoğu boş yumurtalardır) ve uyandığım an çok yoğun bir ağrım ve kanamam vardı hemen serum takılıp iğne yapıldı ohss riskim var. 2 gün geçti üzerinden karnım ve göğüslerim şiş ve ayakta durunca hemen rahatsız oluyorum karnımdan.. böyle bir şey yaşayanınız oldu mu sizlerde durum nedir?

transferden sonra yemiştim ben.
mandalin ananas ile birlikte . cok güzel yapmışım aferin bana
Bende ananas ı duymuştum transferden sonra yemeyın diye o yuzden onu yemedım transferden once yemıştım ananası. Nerden bılcez canım narı normalde yıyorum ama greyfurt normalde hiç yemem yedım yani

Nar kan sulandiriyor diye biliyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığımız için önerilmiyor. Birde nar rahim kalinlastiriyor onun icjnde estrofem kullanıyoruz zaten 😁
Ay benm pıhtılaşma sorunum var zaten 6000 lik oksapar kullanıyorum 100 mg coraspirin benım kan iyice akardı o zaman😂 ama daha iyi degıl mi kan sulandırıp kanın akışkan olması rahıme kan gider

Yaa nasip eder rabbim bizlerede inlsallah benmde 2. Transferim ilki negatif olmustu rabbim buyuk sadece dün transferden 2 saat sonr uyumusum kalktim birden bir batma oldu korktum o an bilmiyorum cok karisik benmde kafam ilk transferd ehic birsey hissetmemistim
hemen arkasından mı ikinci transferi yapmıştınız?

hemen arkasından mı ikinci transferi yapmıştınız?
Benm ilk transferim 7 eylul 17 eylulde negatif kan sonucum 25 eylulde ameliyat oldum laparoskopi ve histeroskopi tek tupum alindi digeride tıkalı sonrasinda 1 ay ilac tedavim oldu sonraki adetimde rahim kalinlasmadi yani ilk transferin ustunden 3 adet donemi gecirdim

Back