- Konu Sahibi pembiss123
- #15.561
iğne 1 tane hibor, 1 tane progestan birde 5 günde 1 prolutonmaşallah ne kdr cok hap var iğne bir tane sanırım suan hangi aşamadasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğne 1 tane hibor, 1 tane progestan birde 5 günde 1 prolutonmaşallah ne kdr cok hap var iğne bir tane sanırım suan hangi aşamadasın?
Canım ikiz kan artısın ne kadar oldu?ikizlere gebeyim keselerini gördük
3.gün embiryosu,Canım ikiz kan artısın ne kadar oldu?
ay ne güzell hayırlı olsun inşlhhhbu ilaçları ne zamndan beri kullanıyorsun bide yaş kaç? Bende bgn kntrole gidicem oyüzden soruyorum (ikizlere gebeyim keselerini gördük
Demi aynen tamamen kopkoyu olmasi icin baya gecmesi lazimİnşallah canım normaldir herhalde 1000 in üstü artık tam koyu gösteriyor
Doktorun dediğine göre kese içinin gözükmesi için ve kalp atışı dinlemek için 25 mm olmaliymis. Hafta hesabı soruyorsan ben 6 haftalıkken hem kesenin içini hem kalp atisini gördümMerhabalar kızlar, transferin 23. günü kese 7,5 mm çıktı. Bebek görünmedi, sizler de transferin kaçıncı günü, kese durumları nasıldı? Önceden 3 kaybım olduğu için çok endişeliyim
opu snrası 2gün erken oldm bir sonrakindede 3gün geç söküldm normalde düzenlidir.hormonlardan biraz değişebiliyor.normal yaniŞimdi çoğunuz bu aşamaları geçip transferleri olduğunuz için size danışmak istiyorum. Opu sonrası çok erkenden adet olmuştum. Sonraki adette de gecikme yaşayan oldu mu? Bekliyorum bekliyorum gelmiyor.
Benim de hormonlarım düzenlidir ama Opu sonrası 5. günde oldum yani döngünün 19. günü.opu snrası 2gün erken oldm bir sonrakindede 3gün geç söküldm normalde düzenlidir.hormonlardan biraz değişebiliyor.normal yani
ilaçları transferden beridir kullanıyorum.ay ne güzell hayırlı olsun inşlhhhbu ilaçları ne zamndan beri kullanıyorsun bide yaş kaç? Bende bgn kntrole gidicem oyüzden soruyorum KK66:
Canım maşallah sonra ki kontrol ne zman benimki 3. Gün embriyosuya bende 6. Hafta da duyar mıyım acabaDoktorun dediğine göre kese içinin gözükmesi için ve kalp atışı dinlemek için 25 mm olmaliymis. Hafta hesabı soruyorsan ben 6 haftalıkken hem kesenin içini hem kalp atisini gördüm
bende suan transfer hazırlıgındayım.coraspin,dekort ve folikasit kullanıyrm sımdlk sanırım bugun baska ilaçlarda verecek bende ne vercegını öğrenmek ıatedm senden çünkü iğneleri kullanmıcamilaçları transferden beridir kullanıyorum.
yaşım37
ne kontrolun var cnaım
imha ediliyor ama belge veriliyor mu bilmiyorum.5.güne 10tane gidipte hepsi nasıl kötü olabilmiş bilemedimHaydi bir soru daha gelsin benden
Geçen grupta konuşuluyordu;
Benim dondurulan embriyolarım dışında 10 tane embriyom 5. güne ulaştı ama dondurulanlar kadar kaliteli değiller diye dondurmadık dediler. Ama bana evrak vs vermediler. Yani o embriyolar nereye gitti noldu diye bilgi vermeleri gerekir miydi?
anladım canım,bende suan transfer hazırlıgındayım.coraspin,dekort ve folikasit kullanıyrm sımdlk sanırım bugun baska ilaçlarda verecek bende ne vercegını öğrenmek ıatedm senden çünkü iğneleri kullanmıcam
Madem lekelenmen oldu kan sulandırıcıya neden devam ettiriyorlar? Kan pıhtılaşman mı vranladım canım,
bana kahve lekelenmem olunca prolutonu verdi ekstradan, onun dısındakiler transferden vberi var bence sanada aynılarını verecektir.
imha ediliyor ama belge veriliyor mu bilmiyorum.5.güne 10tane gidipte hepsi nasıl kötü olabilmiş bilemedim
yani 6tanesi akalite olupta diğer 10tanesi c yada daha düşükse kalıte olrk imha edilmiş olabilir en iyilerini seçmişlerdir.ama genede merkeze sor bence imha edilenlerin kalıtesı neydi die için raht etsin5. gün aradıklarında 16 tane embriyonun hepsi yaşıyor, 6 tanesi donduruldu dedi. Yani yaşayanları imha mı ettiler. Anlamsız geliyor şuanda.
Çok teşekkür ederimyani 6tanesi akalite olupta diğer 10tanesi c yada daha düşükse kalıte olrk imha edilmiş olabilir en iyilerini seçmişlerdir.ama genede merkeze sor bence imha edilenlerin kalıtesı neydi die için raht etsin
hayırlı uğurlu olsun canım benim ♥Sonuc pozitif canım cumertesi won kan tahlilimi verıcem