• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Haydi bir soru daha gelsin benden :KK15:
Geçen grupta konuşuluyordu;
Benim dondurulan embriyolarım dışında 10 tane embriyom 5. güne ulaştı ama dondurulanlar kadar kaliteli değiller diye dondurmadık dediler. Ama bana evrak vs vermediler. Yani o embriyolar nereye gitti noldu diye bilgi vermeleri gerekir miydi?
canım valla banada vermediler evrak ama imha edeceğiz dediler

anladım canım,

bana kahve lekelenmem olunca prolutonu verdi ekstradan, onun dısındakiler transferden vberi var bence sanada aynılarını verecektir.
Kahve lekelenmen kaç gun sürdü? Benımde dun sabah bu sabah lekelenmem oldu sabahları oluyo sadece benım

Ilişki yasağını da sordum en az 12.haftaya kadar yasak dedi. 12.haftadan sonra da spermler rahimde kasılmaya sebep olabildiği için dışa boşalma veya prezervatif önercez dedi
Ben 9 ay ilişkiye giremıcem gibi😂 ilişkiye gırsem bişey mı oldu diye 9 doğururum heralde evde🙄😅

Doktora sordum canim ben sık sık da sorarım. Ihlamur içebilir miyim diye sordum günde 1 bardak izin verdi. Nar ve greyfurt yeme dedi. Hamur işi çok yeme dedi.
Nar ve greyfurt yedım transferden sonra 4. 5. 6. 8. Gunler faln Nar greyfurt 🙄 rahım kasılması mı yapıyo acaba. Normalde greyfurt hiç yemem yedim aksi gibi

Sevgili pozitif sonuç alan annişlerimizzz gelelim en merak edilen soruya :KK70: acaba belirtileriniz oldu mu ? olduysa bunlar nelerdir :)
Benım belim cok agrıyo ve sırt ustu yattgımda kasıklarımda karıncalanma ozellikle sag kasığımda. Bel agrısı belki ilaçlardandır ama karıncalanmanın olcagını sanmıyorum sanki iç tarafta böcek geziyo gbi oluyo

Nar ve greyfurt yedım transferden sonra 4. 5. 6. 8. Gunler faln Nar greyfurt 🙄 rahım kasılması mı yapıyo acaba. Normalde greyfurt hiç yemem yedim aksi gibi
Normalde her şeyi detaylı açıklar bunun sebebini söylemedi. Nar ve greyfurt gibi güçlü meyveler yeme dedi sadece. Nar ben de yemiştim transferden sonra

Sevgili pozitif sonuç alan annişlerimizzz gelelim en merak edilen soruya :KK70: acaba belirtileriniz oldu mu ? olduysa bunlar nelerdir :)
Benim de bel agrım çok olmuştu. Kaşık ağrısı da var birkaç gündür de sürekli uykum var. Gün icinde 1 saat 2 saat fark etmeden uykuya dalıyorum. Bugün 2 kere uyumuşum öyle 😂

Gözün aydinn canimm allah saglikla kucaginaaldigin günleri de görmeyi nasip etsin insallah 🥰🥰🧿🧿
Canim yok arkadasimiz tüp bebege yeni başlamış baska bi arkadasimizi tebrik etmis aslinda da yazj yarım çıkmış 😊 bende afalladim ilk başta. C. Tesi tedaviye yeni başlamıştı nasıl bi kadar cabuk olur üstelik ikiz diye o arada gördüm. Y Yolculuksever inşallah ikizlerin olur kız 😂😍😍😍
[/QUOTE]
🤨😁🥰 Ayy nasıl hoş bir dua amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Normalde her şeyi detaylı açıklar bunun sebebini söylemedi. Nar ve greyfurt gibi güçlü meyveler yeme dedi sadece. Nar ben de yemiştim transferden sonra
Vay be sasırdım valla. Normalde hamıleler onu yıım yarasın sunu yiim yarasın der bizdede onu yeme bunu yeme bu nasıl şey arkadas😅

Back