• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaaa yerlesme kanaması olabilir inslalah oyledir az birseyse cok normal benm mesela 8. Gunde geldi biraz sonra aksama cogaldi eger cogalmazsa yerlesmedir bence
Progesteron az gelıyo sanırım ondan kırmızıya donuyo dıye bılıyorum ekstra progesteron verdıler mı?

Valla oyle en azından 3 ayı gecırırsek biraz daha rahatlarız cunku genetık bozukluk olunca rahım ilk 3 ay içersinde atıyomuş emb. Zaten genetiği normalse dusuk tehlıkesı yok denecek kadar az rahımle ilgili problem olmadgı sürece. Senın göguslerde acı var mı?
Yok valla sıfır. Göğüslerden yana hiç şikayetim olmadi şimdiye kadar şişme batma acıma vs.

🤨
😁
🥰
Ayy nasıl hoş bir dua amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
[/QUOTE]
Amin canım kim bilir belki de yanlışlıklar boşuna değildir dimi inşallah 😍🥰🥰

Bence normal tutunma işaretı kırmızıya donerse doktoruna haber ver ama kahveyse problem yok. Benım dun ve bugun oldu hatta bugun daha cok oldu kahverengı
Biraz yuruyus yapmistim eve geldim oyle lavaboda sildigimde gordum hafif boyle pembe kirmizi arasi bi daha gelmedi inslalah donmez kirmiziya oyle birsey olursa sorarim genelde bu 9.gunlerde lekelenen cok oluyormus galiba

Ay benm pıhtılaşma sorunum var zaten 6000 lik oksapar kullanıyorum 100 mg coraspirin benım kan iyice akardı o zaman😂 ama daha iyi degıl mi kan sulandırıp kanın akışkan olması rahıme kan gider
Bebiş düşmez mi kan çok sulanırsa

Yok valla sıfır. Göğüslerden yana hiç şikayetim olmadi şimdiye kadar şişme batma acıma vs.
Bizim emriyolar saglikliymis yani doktor bana surekli yumurta super sperm super rahim sekli kalinligi cok iyi emriyolar cok saglikli baska bir problem var diyordu tupumde yapisijlik cok varmis yani onu temizlemis ve tupu almis

Benım normalde adet olurken hiç gogus acısı olmaz hatta annemın hep acıyodu ordan anlıyodu adet olcagını diyodum bu kadar anama cekmemişim☺️ Yanı gogus herkesde olmuyosur bence.. Dun akşam benım yanma oldu göğusumde bugun sag gogsumde cok az acıma var solda yok.

Ay benm pıhtılaşma sorunum var zaten 6000 lik oksapar kullanıyorum 100 mg coraspirin benım kan iyice akardı o zaman😂 ama daha iyi degıl mi kan sulandırıp kanın akışkan olması rahıme kan gider
Fazlası zarar demek ki canim 😂

Bebiş düşmez mi kan çok sulanırsa
Öyle mi olur acaba ben kanamayı arttırır dıye dusundum kanın akışkan olması rahımı besler embrıyoyu besler gbi geldi. Mesela kan pıhtılaşmasında dusuk olma nedenı embrıyo 2 damarla rahıme baglanıyomuş kan akışkan olmadgnda o damarlar tıkanırsa embrıyoyu besleyemıyo ve karında ölüyo embrıyo beslenemedgı için. Ama cok sulanırsada kesenın etrafı kan topluyo galıba

Benım normalde adet olurken hiç gogus acısı olmaz hatta annemın hep acıyodu ordan anlıyodu adet olcagını diyodum bu kadar anama cekmemişim☺️ Yanı gogus herkesde olmuyosur bence.. Dun akşam benım yanma oldu göğusumde bugun sag gogsumde cok az acıma var solda yok.
Bise diyimmi olmasin da şükredin iki gece önce ağrılardan ağlayarak uyudum zorla.. Asla dokunamiyorum daha şimdiden böyleyse 9 ay nasil geçer bide dogduktan sonrasi var tabi cok zor ya.. Biz herseye razıydık demi yeter ki olsundu.. Bu hormon ilaçları bedeni cok yordu.. Sağlıklı dogsunlar da inşallahh yine biz razıyız 🤲🤲

Back