Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar kızlar, transferin 23. günü kese 7,5 mm çıktı. Bebek görünmedi, sizler de transferin kaçıncı günü, kese durumları nasıldı? Önceden 3 kaybım olduğu için çok endişeliyim
Doktorun dediğine göre kese içinin gözükmesi için ve kalp atışı dinlemek için 25 mm olmaliymis. Hafta hesabı soruyorsan ben 6 haftalıkken hem kesenin içini hem kalp atisini gördüm

Şimdi çoğunuz bu aşamaları geçip transferleri olduğunuz için size danışmak istiyorum. Opu sonrası çok erkenden adet olmuştum. Sonraki adette de gecikme yaşayan oldu mu? Bekliyorum bekliyorum gelmiyor.

Şimdi çoğunuz bu aşamaları geçip transferleri olduğunuz için size danışmak istiyorum. Opu sonrası çok erkenden adet olmuştum. Sonraki adette de gecikme yaşayan oldu mu? Bekliyorum bekliyorum gelmiyor.
opu snrası 2gün erken oldm bir sonrakindede 3gün geç söküldm normalde düzenlidir.hormonlardan biraz değişebiliyor.normal yani

opu snrası 2gün erken oldm bir sonrakindede 3gün geç söküldm normalde düzenlidir.hormonlardan biraz değişebiliyor.normal yani
Benim de hormonlarım düzenlidir ama Opu sonrası 5. günde oldum yani döngünün 19. günü.

Şimdi de 31. gün geçti hala olmadım. Doktorum 1 hafta bekleyelim dedi. Sabırsızlanıyorum :)

Haydi bir soru daha gelsin benden
Geçen grupta konuşuluyordu;
Benim dondurulan embriyolarım dışında 10 tane embriyom 5. güne ulaştı ama dondurulanlar kadar kaliteli değiller diye dondurmadık dediler. Ama bana evrak vs vermediler. Yani o embriyolar nereye gitti noldu diye bilgi vermeleri gerekir miydi?

Doktorun dediğine göre kese içinin gözükmesi için ve kalp atışı dinlemek için 25 mm olmaliymis. Hafta hesabı soruyorsan ben 6 haftalıkken hem kesenin içini hem kalp atisini gördüm
Canım maşallah sonra ki kontrol ne zman benimki 3. Gün embriyosuya bende 6. Hafta da duyar mıyım acaba

ilaçları transferden beridir kullanıyorum.
yaşım37
ne kontrolun var cnaım
bende suan transfer hazırlıgındayım.coraspin,dekort ve folikasit kullanıyrm sımdlk sanırım bugun baska ilaçlarda verecek bende ne vercegını öğrenmek ıatedm senden çünkü iğneleri kullanmıcam

imha ediliyor ama belge veriliyor mu bilmiyorum.5.güne 10tane gidipte hepsi nasıl kötü olabilmiş bilemedim

bende suan transfer hazırlıgındayım.coraspin,dekort ve folikasit kullanıyrm sımdlk sanırım bugun baska ilaçlarda verecek bende ne vercegını öğrenmek ıatedm senden çünkü iğneleri kullanmıcam
anladım canım,

bana kahve lekelenmem olunca prolutonu verdi ekstradan, onun dısındakiler transferden vberi var bence sanada aynılarını verecektir.

5. gün aradıklarında 16 tane embriyonun hepsi yaşıyor, 6 tanesi donduruldu dedi. Yani yaşayanları imha mı ettiler. Anlamsız geliyor şuanda.
yani 6tanesi akalite olupta diğer 10tanesi c yada daha düşükse kalıte olrk imha edilmiş olabilir en iyilerini seçmişlerdir.ama genede merkeze sor bence imha edilenlerin kalıtesı neydi die için raht etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…