• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına :dua::dua::dua:
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebislerini. Darısı bize insallah
[/QUOTE]
Gözün aydinn canimm allah saglikla kucaginaaldigin günleri de görmeyi nasip etsin insallah 🥰🥰🧿🧿

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebislerini. Darısı bize insallah
Gözün aydinn canimm allah saglikla kucaginaaldigin günleri de görmeyi nasip etsin insallah 🥰🥰🧿🧿
[/QUOTE]
Canim yok arkadasimiz tüp bebege yeni başlamış baska bi arkadasimizi tebrik etmis aslinda da yazj yarım çıkmış 😊 bende afalladim ilk başta. C. Tesi tedaviye yeni başlamıştı nasıl bi kadar cabuk olur üstelik ikiz diye o arada gördüm. Y Yolculuksever inşallah ikizlerin olur kız 😂😍😍😍

Canim yok arkadasimiz tüp bebege yeni başlamış baska bi arkadasimizi tebrik etmis aslinda da yazj yarım çıkmış 😊 bende afalladim ilk başta. C. Tesi tedaviye yeni başlamıştı nasıl bi kadar cabuk olur üstelik ikiz diye o arada gördüm. Y Yolculuksever inşallah ikizlerin olur kız 😂😍😍😍
[/QUOTE]
Hadi yaa hahaha valla Ben öyle anldimm Ben tebrigimi ettimm bence ikiz geliyor🤣🥰🥰

Hadi inşallah canım😍 bu arada bu mesaj firüslü 🤣 baksana yanlış yeri alıntılayip geliyo😂 denedim bakalim duzelcekmi🤔

Ben dün kan vermeye gittim 9. günümdü. Kadina dedim idrar testinde negatif cikti dün yaptim dedim. Kacinci günün bugün dedi 9. gün dedim. Daha erken ki dedi idrara karismasi icin. Böyle söyledi hemsire🤷🏼‍♀️ Insallah senin de öyledir canim
inşallah canım. dediğin gibi bu işler nasip işi. akşam ve yarın sabah testi tekrarlayacağım. 2 tane daha vardı evde çünkü. pazartesi de kan testi günüm o gün sabahtan kan verip öğrenirim...

5 inci gün embryosu , transfer günü ile birlikte 7 imci gün kanda cıkar mı peki? ben yaptırmayı düşünüyorumda .
internette şöyle bir yazı buldum, blastokist transferi için 5 ila 7 gün içinde beta hcg salınmaya başlar yazıyor.

"3. gününde transfer edilen her embriyonun (cleaved embryo), transferden sonraki 7-9 gün içinde kandaki hCG konsantrasyonunu yaklaşık 5mlU/ml kadar artırması beklenir. 5-6. gününde transfer edilen embriyo ise (blastosist) bu miktarı transferden sonraki 5-7 gün içinde sağlar. Bundan sonra ise normal devam eden erken dönem hamilelikte kandaki hCG miktarı her 48 saatte bir ikiye katlanır. "

acilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu mor

bir de kzlar teansferden sonra 2 inci günden beri bana deli gibi esneme hareketi yapmak geliyor içimden. özellikle yatakta yatarken . ama kollarımı kaldırmak kendimi esnetmek istemiyorum. böyle hşsseden oldu mu 🤣 @Fly3646
Ben😂

Merhabalar kızlar, transferin 23. günü kese 7,5 mm çıktı. Bebek görünmedi, sizler de transferin kaçıncı günü, kese durumları nasıldı? Önceden 3 kaybım olduğu için çok endişeliyim

Eklentiler

• FC2981FF-B195-44CA-A2CD-07CBE3CAC58F.jpeg
    FC2981FF-B195-44CA-A2CD-07CBE3CAC58F.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 53
Merhabalar kızlar, transferin 23. günü kese 7,5 mm çıktı. Bebek görünmedi, sizler de transferin kaçıncı günü, kese durumları nasıldı? Önceden 3 kaybım olduğu için çok endişeliyim
o parmağınızı tuttuğunuz yerdeki küçük siyahlık mı kese oluyor? merakımdan sordum. sorunuzun cevabını bilmiyorum

acilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu mor

bir de kzlar teansferden sonra 2 inci günden beri bana deli gibi esneme hareketi yapmak geliyor içimden. özellikle yatakta yatarken . ama kollarımı kaldırmak kendimi esnetmek istemiyorum. böyle hşsseden oldu mu 🤣 @Fly3646
Evet tatlım bende sürekli esneme hareketleri, gece bile dönerken falan. Doktorada söyledim eskiden varmıydı bilemedim ama bunu çok yapıyorum şimdi dedim. Birşey olmaz farkettiğinde bırak çok gerinme sadece dedi.

Back