- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
- #15.481
Sağol canım inşallah senin bebeğinde sağlıcakla gelir dünyayaGözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah senin bebeğinde sağlıcakla gelir dünyayaGözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Üniversite hastanesi yani dimiTrabzon da ktü tıp ta olacak inşallah..
Kacinci gun embriyosu birde herkesin 6.gun cikacak diye birsey yokki aksama dogru tekrar yap insallah gec karışıyordur idraraKızlar bugün 6. Günümün sabahı. Test yaptım ve kocaman bir negatif. Tutsaydı çıkardı artık. Tutmadı demekki
5. gün embriyosu. biri iyi, biri orta kalite 2 tane koymuşlardı.Kacinci gun embriyosu birde herkesin 6.gun cikacak diye birsey yokki aksama dogru tekrar yap insallah gec karışıyordur idrara
Himm insallah gec karışıyorlardır idrara belli olmuyo kisiden kisiye degisiyor cunku5. gün embriyosu. biri iyi, biri orta kalite 2 tane koymuşlardı.
inşallah ama hiç ümidim kalmadı. başka embriyo da yok dondurulmuş falan.Himm insallah gec karışıyorlardır idrara belli olmuyo kisiden kisiye degisiyor cunku
Insallah en umitsiz anda Rabbim yuzunu güldürür kan vermeddn hicbirsey belli olmazzinşallah ama hiç ümidim kalmadı. başka embriyo da yok dondurulmuş falan.
dediğin olabilir canım belkiBenim de embriyolarım donduruldu ve 2 ay bekledim ama rahim dinlendirme dedikleri bu değil sanırım. Çünkü tüp bebek ücret listesinde rahim dinlendirme diye bir bedel var ve onu ödemedik. Sanırım bu rahim dinlendirme dedikleri ilaçlı ve takip gerektiren bir tedavi
ekliyorum canımKizlar pembis ortalıkta pek yok galiba. Test günüm 15.05.2020. görürseniz eklesin.
canım 15.05 yazmışsın ama yanlış mı oldu :)Kizlar pembis ortalıkta pek yok galiba. Test günüm 15.05.2020. görürseniz eklesin.
6.gün daha çok yeni canım ilaçlarını bırakmadan beklemeye devamm etmelisinKızlar bugün 6. Günümün sabahı. Test yaptım ve kocaman bir negatif. Tutsaydı çıkardı artık. Tutmadı demekki
canım bu konuda benim bilgim yok ne yazıkki ama senden bilgi bekliyor olacağımKızlar matofin ilaç kullanan varmı insülin direnci için başlanmıştı bugün doktor 7 haftada kalp atışı duyunca bırakıyoruz dedi ilaci ve büyük ihtimal sende gebelik şekeri çıkar dedi. Bu ilacı arastrdim bazılarına 12. Haftaya kadar kullandirmislar bir yakınımda ilacı bırakınca gelişimi durdu bebeğin ne yapsam şaşırdım her ihtimale karşı dahiliyeden randevu aldım birde onun görüşünü alayım bırakmadan ilacı diye
Dur bakalım daha çok erken yarınki hatta bu akşamki test bile fark edebilir hemen ümitsiz olma!İnşallah geç karışıyordurinşallah ama hiç ümidim kalmadı. başka embriyo da yok dondurulmuş falan.
inanki ilaçlardan da bıktım popom, göbeğim mosmor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, artık iğneler de girmiyor. tutanların mutlaka 6. günü belli olmuştu, bir de bu akşam deneyeceğim. yoksa devam etmeyi düşünmüyorum ilaçlara. geçen ay da dondurulmuşla düşük yaptım. sanırım çok arka arkaya oldu. beklemedim, rahim toparlayamadı belki de kendini.6.gün daha çok yeni canım ilaçlarını bırakmadan beklemeye devamm etmelisin
sen yaptın mı hiç test ? aynı gündü transferimiz. ben predictor early ile yaptım. beta hcg 6 iken bile bir önceki düşüğümde pozitifi göstermişti. yine onunla denedim ama yok çıkmadı.Dur bakalım daha çok erken yarınki hatta bu akşamki test bile fark edebilir hemen ümitsiz olma!İnşallah geç karışıyordur
15.12.2020 yazmak istediginiz galiba benimde test günüm o zamanKizlar pembis ortalıkta pek yok galiba. Test günüm 15.05.2020. görürseniz eklesin.
acilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu morinanki ilaçlardan da bıktım popom, göbeğim mosmor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, artık iğneler de girmiyor. tutanların mutlaka 6. günü belli olmuştu, bir de bu akşam deneyeceğim. yoksa devam etmeyi düşünmüyorum ilaçlara. geçen ay da dondurulmuşla düşük yaptım. sanırım çok arka arkaya oldu. beklemedim, rahim toparlayamadı belki de kendini.