• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar matofin ilaç kullanan varmı insülin direnci için başlanmıştı bugün doktor 7 haftada kalp atışı duyunca bırakıyoruz dedi ilaci ve büyük ihtimal sende gebelik şekeri çıkar dedi. Bu ilacı arastrdim bazılarına 12. Haftaya kadar kullandirmislar bir yakınımda ilacı bırakınca gelişimi durdu bebeğin ne yapsam şaşırdım her ihtimale karşı dahiliyeden randevu aldım birde onun görüşünü alayım bırakmadan ilacı diye
canım bu konuda benim bilgim yok ne yazıkki ama senden bilgi bekliyor olacağım

6.gün daha çok yeni canım ilaçlarını bırakmadan beklemeye devamm etmelisin
inanki ilaçlardan da bıktım popom, göbeğim mosmor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, artık iğneler de girmiyor. tutanların mutlaka 6. günü belli olmuştu, bir de bu akşam deneyeceğim. yoksa devam etmeyi düşünmüyorum ilaçlara. geçen ay da dondurulmuşla düşük yaptım. sanırım çok arka arkaya oldu. beklemedim, rahim toparlayamadı belki de kendini.

Dur bakalım daha çok erken yarınki hatta bu akşamki test bile fark edebilir hemen ümitsiz olma!İnşallah geç karışıyordur 🤍🍀
sen yaptın mı hiç test ? aynı gündü transferimiz. ben predictor early ile yaptım. beta hcg 6 iken bile bir önceki düşüğümde pozitifi göstermişti. yine onunla denedim ama yok çıkmadı.

Benmde dün transferim oldu aksam inanilmaz bir bas agrisi ignelere bagladim ben umarım ondandir bas agrisi yasayaniniz varmi transfer günü

inanki ilaçlardan da bıktım popom, göbeğim mosmor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, artık iğneler de girmiyor. tutanların mutlaka 6. günü belli olmuştu, bir de bu akşam deneyeceğim. yoksa devam etmeyi düşünmüyorum ilaçlara. geçen ay da dondurulmuşla düşük yaptım. sanırım çok arka arkaya oldu. beklemedim, rahim toparlayamadı belki de kendini.
acilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu mor

bir de kzlar teansferden sonra 2 inci günden beri bana deli gibi esneme hareketi yapmak geliyor içimden. özellikle yatakta yatarken . ama kollarımı kaldırmak kendimi esnetmek istemiyorum. böyle hşsseden oldu mu 🤣 Fly3646 Fly3646

Back