• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benimde bir kızım var 17 yaşında, normal yollarla oldu. Şimdi olmuyor
Sizinki tam mucize örneği olmuş. Bir yumurta bir deneme direk gol olmuş :) çok güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben Çorlu da Kemal Yıldız gittiğim Dr ancak işlemleri Beylikdüzü medicana da yapıyor. Bu işlemler orada yapılacak yani. Karar verebilirsem tabi :)
Ne güzel inşallah hayırlı haberler alırsınız sizde 😍

Amin sağolasın canım 🤲🏻❤️
evet mecburen gidicem artık dönmem gerekiyor ilaçları sorgulattım aynı ilaçta var bazılarının benzeri var ama içerik aynı sorun olmaz Allah’ın izniyle :)
Stres gerçekten çok zararlı ben de 2-3 gündür yoğun stres altındayım belki de o yüzden oldu bilmiyorum. Sen elinden geldiği kadar yapma sakin ol bol dua et ben de edicem senin için :) bir tane evladın varmış zaten Allah bağışlasın inşallah bu evladının da kalp atışlarını duyarsın ve sağlıcakla gelir dünyaya :)
Cok teşekkür ederim canim evet bir evladım var rabbim ona hayirli saglikli omurler nasip etsin birde kardesi olursa cok guzel olucak insallah yas 34 😀
Evet bende bazilarinin benzeri oldugunu biliyorum zaten oglumdada progestan ve kan sulandirici kullandim doguma kadar 3 dusugum oldugu icin bundadq kullanicam farkli olarak progestan igne ve haplar var bakalim hangisine devam dicek
Rabbim saglicakla hatirlisiyla bebeklerimizi bize bagislasin
Zorlu surec tup bebek sureci

Ben merkezle konustum uzun uzun.anlattım bütün durumu.drunuzla görüştünüzmü die sordu bende dedim dr muayene edip gidiyor konusmak pek mumkun olmuyor dedm.ben sizin için görüşücem drla dedi.yarın zaten randevum var dedm gelince beni arayın dedi.bakalım yrn konuscaz farklı bir tedavide direticem kadına üstüne basa basa söyledim umarım anlamıstr ilaç hassasiyetimin olduğunu.acillik olcam en son onu istiyorlar deli olcam ya😂
Çıldırmandan korkuyorum 🤣🤣🤣

Ona nazaran diyosun hımmof artık düşünmwk istemiyorum 1 aylık gebiş olcaz daha sevinemedim endişelenmekten artık rabbime isyan. Gibide geliyo
Aynen öyle valla sürekli düşünmekten sevinemiyoruz bile. Bırak sevinmeyi hamile olduğuma da hala ikna olmuş değilim.

Ona nazaran diyosun hımmof artık düşünmwk istemiyorum 1 aylık gebiş olcaz daha sevinemedim endişelenmekten artık rabbime isyan. Gibide geliyo
Al bnden de okadar.emim olmadan anneme soylemiyim kalp atışını duyiyim öyle soyliyim dedim snra başıma kan artışı olayı çıktı. Dedimki eğer kan katlanirsa soylicem anneme. Kalbi beklemicem. Dediğin gibi. Sevinemiyiruz bile. Smdi böyleyse 9 ay nasıl geçer.

Kizlar günaydın. Bugün 9. gunum ve bugun de testim negatif. Sanirim artik bir dahaki denemeye kismet 🥺😔
Pozitif goren arkadaşlar, insallah saglikla alirsiniz kucaklariniza evlatlarinizi. Cani gonulden hepinize bol sans diliyorum bu yolda 🍀
Benimki gibi negatif sonuclanan arkadaslar da nolur moralinizi bozmayin. Yine deneriz nasil olsa. Hepinizi öpüyorum. Ama forumdan da gitmiyorum, cok yazmasam da sessiz sessiz sizi izlemeye devam ediyorum 🤗🤗🤗🤗
Böyle pozitif olduğun müddetçe güzel haberi alacağına inanıyorum. Bidaha ki denemende kısmet olur inşaallah 🤲 yada denemene kalmadan kendiliğinden gelir 😊 dediğin gibi herşey olacağına varır. Belli mi olur 😊♥️

Arkadaşlar merhaba biraz konuyla alakasısz olucak ama sizlere sormak istiyorum rahim dinlendirme yapıldığı zaman bahçecide 1750 lira gibi ödeme alıyor. sizcede saçma değilmi yani sonuçta emriyo dondurması için bi para ödüyoruz rahim dinlendirmede bildiğim kadarıyla bi işem de yapılmıyo başka hastanelerde de böyle bir ödeme alınıyorumu?
Başka terleri bilmiyorum ama bahçeci de var malesef. Yapacak bişey yok 🙇‍♀️

Back